Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה.

רק לידעת העם. בינתיים אני לא מפרסם את המכתב אבל הסיפור הוא כזה.

שלחתי פקס לשירות הלקוחות של פז'ו עם כל הבעיות ועם כל הביקורים שלי במוסך מאז קניית הרכב. סיפרתי גם על השירות "הנהדר" ו"המקצועיות".

ולא קיבלתי שום תשובה, כלום. :shock:

לגבי הרעשים בתושבת המנוע, פעם ראשונה הגעתי למוסך הם חיפשו חיפשו ואמרו לי שאין סיכוי שזה מהתושבת מנוע הכניס מברג גדול לתושבת ואמר הינה לא שומעים כלום. ואז גירז לי את הבולם ואמר שהתופעה ידוע ב 307. טוב, אין רעשים סבבה.

אחרי שבוע חזר הרעש, הגריז במקום והרעש גם. קניתי ספרי גריז וחשבתי לגרז בעצמי את הבולם ( כי במוסך הידיים גודלות מהתחת ) גירזתי והרעש ממשיך. ואז חשבתי שאולי בכל זאת צדקתי לגבי התושבת מנוע... שמתי קצת סרביסול כדי לא לגרז ( הסרביסול נעלם אחר כך ) והרעש נעלם. אז זאת כן התושבת!!! בני ז^&ות... לא יודעים לעבוד!

מה לעשות? יש לי עוד כמה דברים קטנים שצריך לטפל בהם... ואני ממש לא רוצה לרמ"ר אשקלון. להתקשר לשירות הלקוחות של פז'ו? מה זה יתן לי? אמא שלהם ז^&*!!!

ועוד משהו, יש להם תקן ISO 9002 נראה לי, והם לא פותחים לי כרטיס עבודה על הרכב, בדוק. ( לפי התקן הם חייבים לפתוח כרטיס לכל רכב שנמצא במוסך , נכון? ) מה לעשות? אני לא בוטח באף אחד כבר.

פורסם
ועוד משהו, יש להם תקן ISO 9002 נראה לי, והם לא פותחים לי כרטיס עבודה על הרכב, בדוק. ( לפי התקן הם חייבים לפתוח כרטיס לכל רכב שנמצא במוסך , נכון? ) מה לעשות? אני לא בוטח באף אחד כבר.

הם חייבים לפתוח על כל רכב שנכנס למוסך כרטיס עבודה (אלא אם כן יש דברים קטנים שלא מצריכים את כל הפרוצדורה)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל המוסכים המורשים הם סך הכל יחידות עצמאיות , יש יותר טובים ופחות טובים תלוי בבעלי המקצוע ורמת המעורבות של בעלי המוסך . לכל מוסך יש מפקח שירות שאמור לטפל בתלונות מסוג זה , לכן לפני שאתה יושב לנסח מכתב , תרים טלפון למחלקת השירות ותראה איזה תגובה אתה מקבל .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

קיבלתי מכתב משרות הלקוחות של פז'ו. הם העבירו את המכתב למנהל המוסך, והמנהל מזמין אותי לבדיקה כוללת אישית במוסך. כן, בטח... נראה לו שאני חוזר לשם... :D

פורסם
קיבלתי מכתב משרות הלקוחות של פז'ו. הם העבירו את המכתב למנהל המוסך, והמנהל מזמין אותי לבדיקה כוללת אישית במוסך. כן, בטח... נראה לו שאני חוזר לשם... :D

אני דווקא במקומך כן הייתי חוזר למוסך

ולו בגלל שהוא יודע שאתה מקפיד ולא יושב בשקט.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אחי מניסיון

אתה לא יודע כמה אתה צודק בקשר לרמ''ר אשקלון

הייתי שם עם חבר יום אחד

לא מאחל את זה לאף אחד

פשוט בני ז$@@# :mad::twisted::mad:

פורסם

הגעתי לצרפת לשרות לקוחות

נסעתי לבני ברק

זורקים אותך כמו כלב

ותוריד תכמו

זורקים אותך כלב.

עשרות אלפיי שקלים שילמתי!! בסוף נפתרה הבעיה בעבור 256 שקלים!!

בושה!

בוחן לא מקצועי,(מנוע חלש אה?)

מכונאים בלשון המעטה לא הכי טובים/אדיבים.

ואדון מנהל המוסך מתעלם.. כהרגלו

היחידה שנחמדה באמת זו אילנה.

(זה הסיבה שכל פיגו/סיטרואן באשקלון לא מרוצים מהרכב. המוסך גרוע ביותר.)

(וזה עוד סיבה למה נהגי מוניות הולכים לחאפרים.)

• תוכן חדש...