Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !!!

אז קודם כל לפני הכל, כיוון שאני חדש בפורום הזה (באמת אחלה פורום) אני אציג את עצמי, אז אני עידן,בן 21 מבת ים וחייל משוחרר טרי (לשעבר קצין בגבעתי).

והשאלה שלי היא האם יש מישהו מבת ים שמגיע למפגשים ברמת גן בימי שישי או למפגשים ברידינג וכו' ?

אני שואל זאת כיוון שאני נורא אוהב ומתעניין בתחום המכוניות,ואני מעוניין להגיע למפגשים האלה כדי ללמוד יותר לעומק ולשמוע מחבר'ה שמבינים קצת (האמת שהרבה....) יותר טוב ממני,והבעיה היא שבימי שישי אין לי רכב עד איזה 6 וחצי בערב ובימי חמישי גם נדיר שיש לי אוטו,אז עד שאני אחסוך לרכב משלי (בתקווה שמתישהו תיהיה לי אלפא 147,פשוט אוהב את הרכב הזה...),אני מאוד אודה אם יש מישהו מהסביבה שיוכל לתת לי טרמפ.

עד שיהיה לי רכב משלי,אני בינתיים מתעסק במכוניות אחרות,קצת יותר קטנות (עם שלט) שהן דווקא ממש מדליקות,עם אחלה ביצועים (סוגרות 100-110 קמ"ש...),אז כמו שאתם מבינים אני מתחיל מקטן.... :wink:

בקיצור ולעניין,אם יש מישהו שבאמת יכול לעזור אני אשמח לדעת.

תודה רבה,וישר כוח על הפורום המושקע !!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחמממ,

אם אתה אוהב אלפות ו-147 בפרט, אז למה שלא תבוא גם למפגשי מועדון אלפא רומאו?

בכל מקרה, הם מתקיימים בהרצליה ליד קפה מצדה... מקווה שתסתדר.

בכל מקרה אל תוותר על להיחשף לעולם הזה,במיוחד אם אתה אוהב מכוניות! לא משנה לאיזה מפגש תגיע.

La Bellezza Non Basta

פורסם

האמת שלא הכרתי את המועדון הזה,אבל אני בהחלט אשמח להגיע למפגשים כיוון שאני באמת אוהב אלפות,ובפרט את ה-147....פשוט חלום של אוטו.

אתה יכול לתת לי יותר פרטים לגבי ימים שאתם נפגשים ובאילו שעות ? כמו כן, אתה מכיר אולי מישהו שמאיזור בת ים,חולון שאולי יוכל לתת לי טרמפ,פשוט זה מאוד בעייתי בשבילי הנושא של אמצעי תחבורה כרגע. (כמובן שאם לא תיהיה ברירה אני מקסימום אגיע באוטובוס,אבל פשוט אם יש מישהו שמגיע מהאיזור שלי אני אשמח להגיע איתו,מה גם שאני מאוד אשמח לנסוע באלפא !!!....).

אני באמת רוצה להיחשף יותר לעולם הזה,והאמת שפרט לשיפורים השונים אני די מבין, אבל אני פשוט רוצה להבין יותר כי פתאום שנכנסתי פה לפורום הזה הבנתי כמה שהידע שלי הוא בגדר טיפה בים....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מבת ים, ומידי פעם אני מגיע למפגשים... לא תמיד זה מסתדר לי, והייתי רוצה להופיע שם יותר פעמים... חוץ מזה אף פעם לא הייתי במפגש ברמת גן ואני כל הזמן דוחה את זה, אבל יכול להיות שלפחות פעם ב... ואולי בקרוב אני אוכל לקחת אותך...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...