Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audiocontrol DQXS או rockford 3SIXTY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לתגובות של בעלי המכשירים הנל'.

ברורות לי כל הפונקציות במכשירים הנל'. אין צורך להוסיף.:-)

בנוסף אם למישהו יש לנסיון עם קרוס אקטיבי מלא ברמה דומה, אשמח לקבל המלצה. הצורך העיקרי שלי הוא קרוס 3 WAY מלא איכותי (כולל BAND PASS) והאופציה של רכישת מכשיר כזה היא קבלת עוד אופציות "על הדרך" (כמו TIME ALIGNMENT ואקולייזר).

תודה לעונים

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את שני המכשירים של רוקפורד שבעצם נותנים לי שליטה מלאה בבמה. (מלפנים כמובן)

כמו כן יש לי את האודיו קונטרול שהוא מחובר לסאב, ולאחוריים ונותן לי שם שליטה מלאה.

מיותר לציין שמדובר בסאונד מהמעלה הראשונה.

ואז כשאישתי מעירה אותי בבוקר, אני חוזר לקומפוננט של מקסטאר!

פורסם

קרעת אותי! :-D

שמע, צריך איכשהו לעבד את הצליל טוב טוב בכדי להוציא משהו נורמאלי מהקומפוננט של קליפורניה בום שלי...:-D

אני באמת רציני בהתלבטות שלי (איתמר אל תמחק ! 8) ). תגובות רציניות ייתקבלו בברכה. גם תגובות לא רציניות - תמיד מוסיפות עניין (גל - :-D)

כנ"ל לגבי מעבדים נוספים באותה רמה.

פורסם

מבין שני האופציות שנתת , ומבין בדיקה שעשיתי בעבר על ה DQX

אני חייב להודות שהאופציה של מוצר למחיר הייתי הולך על הקוסם , עם כל המהומה שנוצרה בפורום על המוצר , סה"כ זה מוצר מצויין , יש בו המון אופציות [לא אבנר , אני לא ב pay roll] שלא יביישו פרוססורים מתקדמים

הייתי מוסיף להשוואה את ה H700 שכן יש לו יתרון פשוט שהוא א עם יחידת שליטה שעושה את כל העסק של הכיוונים קל יותר.

האופציות של הרוקפורד והאודיוקונטרול הם כמעט זהות

למעט ה time alignment ובטוח עוד כמה פיצ'רים קטנים לטובת הרוקפורד, וגם האודיו קונטרול הגזימו עם התג מחיר [זה המוצר הכי יקר שלהם] רק בגלל שהוא דיגיטלי

לרוקפורד -לפחות- יש הצדקה למחיר

זה לא אומר שאני מסכים אבל זה מוצדק

שליטה ע"י מחשב

ליין דרייבר

אקולייזר לכל ערוץ

חיתוכים לכל ערוץ

אני לא צריך לרשום פה יותר מדי

המהומה שנוצרה כאן היא רק בגלל הסלידה של אנשים מאוטופארט שסה"כ הביאו מוצר שהרבה אנשים היו מתים שיהיה להם ברכב.

אני גם לא אומר שלקרוא לו הקוסם זה מוצדק אבל הלוווו! תתעוררו!! זה פרוססור!

כמה מכם יכולים להגיד שיש להם פרוססור כלשהו שהוא לא הרדיודיסק שלהם ברכב

אפשר לספור אותם על יד אחת בפורום

מבחינתי

מקום ראשון [מבחינת מחיר\מוצר]

H700

מקום שני

3SIXTY

מקום שלישי DQX

אם אני אמשיך ואכניס לרשימה גם פרוססורים של סוני\פיוניר\F1 מתקדמים שהתגי מחיר שלהם מגוחכים , הרשימה לא תגמר.

אם הייתם באמת קוראים "קצת" מעבר למה שאוטופארט פרסמו על המוצר הייתם מבינים שהקוסם הוא חלק מצויין.

אני באמת שלא מבין מה המהומה [אני מרגיש שאני חוזר על עצמי]

שיהיה לכם פרוססור \ צורך בפרוססור ולא תדעו מה לעשות

אל תלכו נגד הרוקפורד בגלל פרנציפ

זו תהיה טיפשות.

אתם מוזמנים להתנגח בי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב על ה"קוסם" מאוד ברצינות, ואני לא מאוהדי רוקפורד. ככל הנראה מכשיר טוב מאוד. הבעיה שגם לגביו, אתה צריך מחשב כף יד (עם blue tooth) שישלוט בו וזה כבר מקביל אותו ל DQXS שצריך יחידת שליטה DDC.

אגב לשניהם יש TIME ALIGNMENT. שם לב שאני מדבר על ה DQXS.

לגבי ה H700, אני לא כל כך מכיר. אשמח לקבל מידע כללי והערות ממי שהיה לו נסיון עם הבחור.

שאלות נוספות שעלו לי תוך כדי (ורלוונטיות לנושא):

1) מישהו יודע מהי העלות של מחשב כף יד סבבה עם BT? אין לי פשוט מושג קלוש בעניין הזה...בסוף יכול להיות שזה עולה בדיוק כמו יחידת שליטה של AUDIOCONTROL.

2) ככל הנראה אני הולך לקנות HU של CLARION עם יציאת CNET. האם למישהו כאן יש ניסיון בשליטה על מעבד של CLARION? האם ניתן לעשות זאת מהפאנל עצמו? ללא תוספת של יחידת שליטה נוספת?

והאם במעבד של CLARION יש אפשרות לקרוס אקטיבי מלא. כי ממה שאני הצלחתי להבין יש לו מודולים של תדרים קבועים וכן לא ניתן לחתוך BANDPASS...

פורסם

יש לי את ה H700 , שרכשתי מחבר פורום מכובד.

אתה מוזמן לעיין בחוברת הפעלה הרצינית שלו מתי שתרצה.

רכשתי אותו רק בגלל הזדמנות פז שהייתה לי במקום הDQX וגם בגלל שרק שבועיים אחרי שרכשתי אותו

אוטופארט פרסמו על הקוסם , גררר!

מעלה את החלסטרה לשחקים!

אבל שלושתם פחות או יותר , ואני מדגיש פחות או יותר , אני לא טוען שהם אותה רמה

בקשר לאודיו קונטרול , מהמון ביקורות שקראתי , הבנתי שיש המון מכשירים שלהם שמוסיפים רעשי רקע , ערוצים תקולים , וכו , וזה ממש סיכוי , גבוה אמנם , אך עדיין ליפול על מכשיר תקין לחלוטין מהם.

ולכן וויתרתי עליו כי לא רציתי להסתכן.

סה"כ הוא מכשיר שמספק את כל האופציות.

גם הקוסם גם ה DQXS וגם ה H700 דורשים יחידת שליטה נפרדת , אך רק ה H700 מגיע עם אחת כחבילה.

התועלת שניתן להוציא משלושתם היא זהה , זה רק תלוי עד כמה אמין המוצר.

הייתי אומר שאלפיין ורוקפורד יהיו יותר אמינים.

מבחינת מחיר , הם כמעט זהים ,[הפרש שולי]

מבחינת ביצועים , כנ"ל..

סה"כ הכל יורד לנוחות שימוש ואופן עבודה.

הפרוססורים של אלפיין קצת יותר קשה להשיג [אלא אם כן מיובא]

הייתי הולך על ה"קוסם":) [אוטופארט בחובות אצלי:D] בצחוק.

מכתבות\ביקורות בחו"ל באמת מכשיר טוב.

רק אנשי הפורום הב?ו?רים צוחקים עליו יותר מדי וללא סיבה

תתנגחו! אתם מוזמנים:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני גם במחשבות על לקנות לרכב הבא (שיכלול התקנת מערכת חדשה) פרוססור

אחרי כל הבירורים שלי (אודיוקונטרול והh700 והקוסם של רוקפורד)

החלטתי שכשזה יגיע אני ארכוש את הקוסם, אחרי כל הלבטים הוא נראה הכי שווה למחיר ונותן לך הכי הרבה (הקטצ' היחידי שראיתי הוא שאת הכיוונים אתה צריך לעשות בעזרת מחשב כף יד שלא בטוח שנגיש לרוב האנשים).

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אחרי הרכישה \ התקנה אוטופארט מציעים לך כיוון אצלהם בעזרת מחשב כף יד

אולי הם יוכלו להרחיב את אופציית הכיוון ליותר ממצב אטומטי במחשב , ולתת למשתמש לקנפג את המעבד כאוות נפשו?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ברור לי שאם אני קונה את ה 3SIXTY אני גם קונה מחשב כף יד...אין מצב שאני אתן להם לכוון לי את המערכת...:-D

לא ניראה לי שאני קונה את הALPINE. אם איכות הקרוס של המעבד כמו איכות הקרוס במכשירים שלהם - לא תודה.

לגבי CLARION. למישהו יש מושג אם אני יכול לשלוט מהHU על הפרוססור והאם באמת יש לו קרוס מלא שניתן לכיוון כמו שצריך כולל BAND PASS? :?: מבחינת הפרקטיקה זה יהיה מעולה (במקום עוד יחידת שליטה לדאוג להוציא מהאוטו...)

פורסם
לא ניראה לי שאני קונה את הALPINE. אם איכות הקרוס של המעבד כמו איכות הקרוס במכשירים שלהם - לא תודה.

אתה משחק באש :wink:

פורסם

אלי אתה צריך לבדוק עם השרות לאוטופרט לא שווה עוד כמה באלקים

הקוסם מכיל המון אופציות על הנייר ,השאלה עד כמה הכל אפקטיבי

לא יצא לי לנסות את היחידה אבל זה רוקפורד

וזה אומר הכל

אודיוקונטרול כבר כמה עשורים מתעסקים בעיבוד צליל (אני בטוח שאתה מודע)

נסה את שתיהם הם מספיק יקרים בכדאי לנסות כל אחד בנפרד באוטו שלך

נ.ב

אלי לא חשבתי שאתה באמת מקבל כסף אבל אולי אם תוסיף סמלון אז תקבל

P1 והרבה ציוד יום לפני תחרות

לכותב אין כלום נגד אוטופרט ודווקא הם נתנו לו פעם אחת שרות מצויין (מתוך 4):arrow:

אה ואולי התחרויות

פורסם

ברור לך ש AUDIOCONTROL ו ROCKFORD קשורים אחד לשני.....

חוץ מזה ושוב, לא אוהד מושבע של רוקפורד, היה להם בעבר מעבד דומה רק עם שלט נפרד שמאוד הצליח והיה מאוד איכותי. אני לא זוכר את השם שלו כרגע. בקיצור צריך לתת להם קרדיט בכל זאת חברה שיודעת מה שהיא עושה. אולי בתחום הכלכלי הם מי יודע מה (זה כבר OOGEE יוכל לתאר הרבה יותר טוב ממני), למרות שבגדול יכול להיות שזה רק לטובתינו כלקוחות. אולי הם מפסידים כסף כי הם דואגים לשם את הרכיבים הטובים ביותר במוצרים שלהם או מעדיפים להוציא המון כסף על ימי כיף לעובדים ובסוף כל עובד מבסוט מהעבודה ומשקיע טוב טוב בהלחמות של הכבלים....:-D

ולאיציק - עזוב ALPINE זה לא מה שהיה פעם...:-D

פורסם

ראיתי את המכשיר של הרוקפורד 3.1 ,

(נראה ממש מעניין).

יש שם כניסת AUX ,

אבל לא הצלחתי להבין איך הוא יודע לעבור למצב AUX (נניח לנגן-נייד)

כי אין מתג .

הסברים?

ZZR

פורסם

אין תגובות רציניות...אתם מאכזבים אותי :-D

בינתיים אני גם בודק לגבי מעבד של CLARION. לא ברור לי עדיין אם יש להם משהו ברמת פירוט הנדרשת. מבחינת קרוס בעיקר. לא מספיק רציניים 8)

• תוכן חדש...