Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תואר "אומן מכונאות רכב"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי זו תעודה שניתנת מטעם איגוד המוסכים ומשרד התמ"ת בעקבות קורסים והשתלמויות למיניהן.

כמו תעודות ההסמכה למיניהן - בעיקרון רוב העובדים בענף הרכב הם חסרי הסמכה פורמלית למרות שהיום יש קורסים לכל דבר, החל בפאנצ'רמעכריולוגיה ופחחות וכלה בדיאגנוסטיקה של הזרקות ממוחשבות. חלק לא קטן מבעלי המלאכה היותר טובים בענף לא ישבו דקה אחת בהשתלמות כזו.

הדבר היחיד שכן מקפידים עליו הוא תעודת הסמכה לניהול מוסך שחייבת להיות תלויה בכל מוסך פעיל. וגם במקרה הזה בחלק גדול מהמקרים מדובר בתעודה שתלויה על הקיר וזהו.

פורסם

טוב.. בכל מקרה רציתי לדעת בגלל שלסבא שלי יש אותה והוא אמר לי שבעיקרון המליצו עליו (חייבים לפחות 10 המלצות) לאיגוד ושלחו לו הזמנה למבחנים לתעודה הזאת, והיא ניתנת רק לאנשים עם וותק של מעל 15 שנה או משהו כזה. יכול להיות שהחוקים שונים היום.

פורסם

ויכול להיות שסבא שלך צודק!

אני יודע שצריך לעבור השתלמויות בשביל ההסמכות. יכול להיות שבשביל תעודת אומן צריך גם ממליצים.

פורסם

בחיי חשבתי שאתם צוחקים.

אומן מכונאות רכב , אמנם נישמע תואר טוב אבל מצחיק לחשבו שזה אמיתי בארץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן חשבתי שמישהו קיבל תואר חדש ליד הניק

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

על פי ידיעתי והבנתי ,תעודת אומן הינה כתב הסמכה סטנדרטי, כפי שנרשם בעיברית של לפני עשרות שנים.

כאמור, בעבר, כתב הסמכה היה מכונה "תעודת אומן" ואז היה רשום לאיזה מקצוע, מכונאות או חשמל, או פחח , או צבע, ..

אצלינו ב"מצת אור" יש עוד שניים כאלה תלויים על הקיר, החותמות והחתימות עליהן מסוף שנות החמישים או תחילת השישים אם אני זוכר נכון...

נוסטלגיה..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...