Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נזילה של מי קרור מהרדיאטור הפנימי של החימום,הבנתי שהתיקון יקר בגלל המיקום של החלק.יש סיכוי שהחומר יעצור את הנזילה?

יש למשהוא נסיון עם חומר כזה?

תודה

פורסם

זול יותר ועדיף לגשר את צינורות הכניסה לחימום הפנימי של הרכב,החומרים אינם מחזיקים מעמד לאורך זמן ברוב המיקרים אינם נדבקים עקב שאריות של נוזל קירור

יגאל

פורסם

שום חומר לא יעצור את הנזילה ועלול לגרום לסתימה במערכת הקירור.

אכן התיקון יקר כמו כן ניתן לבטל את הרדיאטור הפנימי על ידי חיבור מעקף לרדיאטור ואז לא יהייה לך חימום.

בפעם הבא ציין סוג הרכב ושנה.

איזה כייף לי :)

פורסם
שום חומר לא יעצור את הנזילה ועלול לגרום לסתימה במערכת הקירור.

אכן התיקון יקר כמו כן ניתן לבטל את הרדיאטור הפנימי על ידי חיבור מעקף לרדיאטור ואז לא יהייה לך חימום.

בפעם הבא ציין סוג הרכב ושנה.

הרכב הוא לאנציה תמה שנת ייצור 1993

כנראה שמעקף הוא הפיתרון הנכון לזמן הזה

תודה

פורסם

תיקון כזה יכול לעלות גם 2000 שקל תלוי בסוג הרכב, חפש בפורום המלצות של אנשים שביצעו את התיקון בכפרים של הדודים שלנו בחצי המחיר.

מעקף הינו פיתרון משתלם כאשר חסר מזומנים בכיס ואתה יכול לוותר על החימום בחורף. שים לב בחורף לא תוכל להתמודד עם האדים שהצטברו לך בשמשות שזו בעיה בטיחותית.

פורסם

התיקון לא עולה 2000 ש"ח תיקנתי את זה ב 1000 ש"ח באותו רכב

גם אני בהתחלה נבהלתי מתגובות דומות לאלו שכתבו לך

בזמנו דני זומרששטיין מהפורום הציע לעזור לי בזה אבל בסוף סידרתי במקום אחר

התיקון לא מסובך החלפת החלק היא קלה אך דורשת פרוק של קיר האש, לחילופין ניתן לפרק את המזגן ולהחליף את החלק. כך התיקון בוצע אצלי אבל אז יש למלא גז לאחר התיקון + ההרכבה של חלקי הפלסתיק האיטלקי המשובח בן יותר מ10 השנים לא תמיד עולה יפה ,

אני לא הייתי מוותר על החימום

פנה אלי בה"פ לעזרה נוספת

פורסם
תיקון כזה יכול לעלות גם 2000 שקל תלוי בסוג הרכב, חפש בפורום המלצות של אנשים שביצעו את התיקון בכפרים של הדודים שלנו בחצי המחיר.

מעקף הינו פיתרון משתלם כאשר חסר מזומנים בכיס ואתה יכול לוותר על החימום בחורף. שים לב בחורף לא תוכל להתמודד עם האדים שהצטברו לך בשמשות שזו בעיה בטיחותית.

אתה מתכון בני דודים נכון?

כפרים בתוך או מחוץ לקו הירוק?

פורסם

כן התכוונתי לכפרים בתוך הקו הירוק, הכול מקרה אשמח לשמוע במידה ותמצא מישהו שמוכן לבצע עבודה יסודית ב-1000 שקל באיזור גוש דן.

מזגן יכול לעזור ואני מקווה שלא תקפא מרוב קור.

פורסם
כן התכוונתי לכפרים בתוך הקו הירוק, הכול מקרה אשמח לשמוע במידה ותמצא מישהו שמוכן לבצע עבודה יסודית ב-1000 שקל באיזור גוש דן.

מזגן יכול לעזור ואני מקווה שלא תקפא מרוב קור.

הוראות החומרים האלה מיועדות למדעני אטום/נהגי פנטום. אתה צריך לשפוך אותם לפתח הטרמוסטט כשהמנוע והמים חמים ,- שלא יישארו גושים .

ניסית לסגור מהר 3 אומי 10 עם כפפות אסבסט ?

• תוכן חדש...