Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,השגתי לי קרבורטור ספייר וקניתי קיט אוברול מקורי,החלטתי לעשות בעצמי את מלאכת הפירוק הניקוי וההרכבה,לפי מה שהבנתי הקרבורטור (סולקס 32) די פשוט,היות וזו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברול לקרב' אני אשמח לקבל טיפים/הערות וביקורות,כל תגובה מתקבלת בברכה.

ושאלה קטנה,האם את הדיאפרגמות צריך לשים עם איזשהו חומר או שפשוט שמים וסוגרים את הברגים חזק (כמו אטם ראש)?

תודה. (תמונה מצורפת).

DSC00066.jpg

פורסם

בוודאי שאת ההרכבה על הרכב ואת הכיוון אני אעשה במכון קרב', אני אתן לעין מקצועית לבדוק אחרי את העבודה.

נ.ב זה מובן שאנשי מקצוע לא אוהבים שעושים את עבודתם,אבל חלק מחובבי מוטוריקה אוהבים לדעת מה הולך להם מתחת למכסה מנוע,אני אישית אוהב לנסות,תמיד יש פעם ראשונה.

פורסם

חבר'ה,אני מקפיץ כי השירשור עבר כבר לסוף הדף השלישי.

-האם צריך למרוח איזשהוא חומר או פשוט לשים את הדיאפרגמות ולחזק?

-האם ניקוי עם ספריי קרבוטורים מספיק (אין לי בעיה אפילו להשרות בחומר הזה) או שדרוש חומר מיוחד לניקוי ?

כל הערה,ביקורת משהו אני שמח לשמוע,הקרבוטור מפורק ומוסדר לפי החלקים עדיין לא התחלתי במלאכה,כל דבר שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

ניקוי עם ספריי קרבורטורים לא מספיק,עליך לנקות את גוף המאייד והדיזות באמצעות חומצה מיוחדת על מנת להשיג תוצאה אופטימלית.

לאחר הטבילה בחומצה עליך לשטוף את המאייד בטינר ולאחר מכן במיים זורמים,ולייבש בלחץ אוויר.

את הדיזות מנקים גם בחומצה,והדרך הטובה ביותא היא להשיג רשת ביניין צפופה והכניס אותך כך לחומר שלא יאבדו.

ההרכבה היא בסדר הפוך לפירוק,ואין שום צורך למרוח חומר כלשהוא.

את בורג האוויר-דלק אתה אמור לסגור עד הסוף ולפתוח 2 וחצי סיבובים,לערך.

את הכיוון הסופי בצע במכון מאיידים.

בהצלחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן תודה על המידע,האם את החומצה הנ"ל ניתן לקנות בחנות חלפים? אם כן, האם יש לה שם כלשהו?

עריכה:הייתי פונה אל צביקה קרבוטורים,הסיבה היא בעיקר מרחק,ביצעתי במכון קרבוטורים בירושלים כבר טיפול קרב' שמורכב אצלי ברכב,אני לא מרוצה מהתוצאות החלטתי לקחת יוזמה ולטפל במו ידי בקרבורטור בהרבה סבלנות וברצינות.

• תוכן חדש...