Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרדיו CLARION DXZ755

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרוצה מאוד מהמכשיר בתור בעלים של אחד.

החיסרון היחיד הוא שאין לו 3WAY קרוסאובר וטיים קורקשן.

את כל השאר יש לו, איכות סאונד מדהימה לעומת המכשיר הסיני הקודם שלי, אז זאת לא ממש נקודה להשוואה.

אבל יש לו גם את הMUSIC CATCHER שזה פיצ'ר מדהים, הרד דיסק שאפשר להכיל בתוכו עד 100 שירים שימושי מאוד, באיכות של דיסק!

ככה שאתה גם חוסך דיסקים.

בקיצור הייתי הולך על זה אם המחיר הוא עד 250$.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לא יצא לי לשמוע אותו אבל אני א\יודע שהמכשיר מעולה.

אם אני לא טועה הדגם החדש 765 הוא 24 ביט ואילו זה לא. יש הבדל באיכות מהבחינה הזו כמובן.

כאמור, היתרונות - איכות מעולה, פאנל רגיל לא טאץ' וכו'...

החסרונות - אין פיצ'רים מתקדמים כמו קרוס מלא וTIME ALIGNMENT. שאגב אין גם ב 865.

בטוח שתהיה מרוצה ממנו. אני אישית גם חושב עליו כאופציה (לאחר שמכרתי את ה 9855 של ALPINE).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

קוואטרו קח אחד מה 9XX או 56 או 66 (אם התקציב עומד בזה) או 46 שאפילו ראיתי שמוכר פה מישהו.

אל תתפשר.

לי יש 925 ואני לא שמעתי כמעט (כמעט...) משהו טוב ממנו אף פעם.

פורסם

לא, אני רוצה את ה955 (966 אין, כי פשוט לא מייצרים אותו ב2006...), אבל המחיר ממש מוגזם. אם היה בכיוון של 3000 או 3200 הייתי לוקח. מחכה להזדמנות...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...