Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טווינגו קונספט !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר פתחת נושא, אז תרחיב וספר מה דעתך והתרשמותך האישית מתמונות רכב התצוגה (מעבר לעובדה שהתאכזבת מכך שהיורשת לא ממש דומה לדור הקודם) ובנוסף, לפי שם המשתמש שלך, אני מעריך שיש לך (לכם?) טווינגו ומעניין אותי לדעת מה אתה היית מצפה למצוא בטווינגו החדשה או מה לדעתך זקוק לשינוי מהטווינגו הקודמת.

פורסם

צודק לגמרי !

עוד לא משופשף פה:)

ככה לי יש טווינגו 95 כבר 4 חודשים , אין דבר שלא מדליק אותי יותר מהמבטים של האנשים ברחוב

שאני עובר( האוטו בצבע ירוק צעצוע ) , וחשבתי שיעשו את האוטו קצת יותר בדימיון הדגם הישן , עם פנסים קצת יותר עגולים , כי את כל החדשות עושים באותה צורה כמעט , אם מתסכלים במבט הכללי, נראות כאילו נופחו כבלון והפנסים מרוחים אחורה , יש יחודיות אבל מטווינגו , ציפיתי ליותר ,

בקשר לפנים ראיתי כמה ששיפצו בחו"ל את הטווינגו מבחינת עיצוב פנימי, לא יכול לתאר את מה שהייתי רוצה שיעצבו פנימית.

אני מקווה שהמנוע קצת יותר מסודר עכשיו, מוסכים משתגעים מהאוטו , צריך לפרק חמש פריטים כדי להגיע לאחד שצריכים . נורא צפוף מקווה שיותר מסודר ופחות דחוס .

רק שישאירו את האופציה לקפל לגמרי את המושבים האחוריים . אחד הדברים שממש עוזרים לי , למרות שהאוטו קטן אני יכול לעשות לעצמי תא מטען ממש גדול , אפשר להגיד שאני הכנסתי שם פעם אחת 14 ארגזי קולה .

תבינו לבד.

בקיצור אוטו מיוחד , אני מקווה לראות את החדשה גם על הכבישי שלנו (יקרה בספק)

אלדד

כי טווינגו זה אישיות

פורסם

עוד דוגמא לזה שתעשיית הרכב מתקדמת לאחור.

הטווינגו החדשה אמנם לא נראית רע, אבל היא לא יותר מאחות קטנה לקליאו דור 3 הפושרת.

במבט ראשון אין בה 10% מהגאוניות והמקוריות של הטווינגו המקורית.

אז היא בטח תזהם פחות ותוציא עוד כוכב ב-NCAP.

מחיאות כפיים סוערות.

• תוכן חדש...