Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר שקיבל דו"ח צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד בתור נהג של איש עסקים.

נסע בכביש בגין, במהירות המותרת עבר בין נתיבים,

היה בשמאלי, כאשר ניידת סימנה לו לעצור, הוא לא ראה.

אימפרזה שהייתה לפניו, חסמה אותו, והא לא הבין מה הולך,

אז ניסה לעקוף אותה, ואז המשטרה רדפה אחריו ועצרה אותו

במנהרה של בגין.

דברי השוטר:

חתכת ארבע אנשים, אתה סכנה לציבור, משוגע.

הלך עם הרשיון וחזר:

יגיעו אליך שלושה דוחות - נהיגה בשוליים, נהיגה בפראות, מעבר בין נתיבים.

וזה יגיע לבית משפט ואני יעיד, יש לי גם את הפרטים של האימפרזה.

החזיר את הרשיון, ולא השאיר לנהג שום נייר או משהו.

הניידת פורד טנדר.

מה יש להסיק מכל זה?

האם הוא באמת קיבל דו"חות, ויקבל הזמנה למשפט או שזוהי רק הפחדה?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני דיי משוכנע שלא מדובר בשוטר תנועה,גם בגלל הרכב וגם בגלל שלא היו לו טפסים של דוחות.

השאלה היא מה כוחה של מילה שנאמרת ע"י שוטר ממחלקה שלא קשורה לתנועה?

ומה הייתה דרגתו?

נ.ב:ממתי מעבר בין נתיבים אסור?

פורסם

דבר ראשון - אם הוא ניסה לעקוף על השוליים הוא ממש, אבל ממש לא בסדר.

דבר שני - שיחכה לדו"ח. יכול להיות שהדו"ח לא יגיע אליו, ואם הרכב בבעלות מישהו אחר - הסיכוי גדול כפליים.

דבר שלישי - דו"ח של שוטר, אפילו לא שוטר תנועה - הוא דו"ח של שוטר לכל דבר ועניין.

דבר רביעי - אי אפשר להרשיע בשלוש עבירות על אותו מעשה. השוטר יצטרך לבחור אחת מהן. מעבר בין נתיבים אינו עבירה, כל עוד אינו מפריע לתנועה (שיזכור לבדוק אם השוטר רשם שהנהגים ה"נחתכים" בלמו. אם לא - סיכוי לזיכוי).

דבר חמישי - הפרטים של האימפרזה לא יעזרו לו בשום אופן.

דבר שישי - אולי זו רק הפחדה. ואפילו אם לא - אולי השוטר יתעצל להעתיק מה שהוא רשם לפנקס דו"חות.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אבל הוא לא חייב לקבל את החתימה שלך על הדו"ח,

לשאול מה אתה אומר ולכתוב ב"דברי הנהג"?

לתת לך העתק כלשהו או מסמך/נייר משהו???

.

תודה רבה

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

בסרט הזה כבר היינו.כמה פעמים.

עזוב אותך משטויות.זו סתם הפחדה למטרת הפחדה ותו לא.

אם שוטר תופס אותך על נהיגה פרועה הוא שולל על המקום.אין בכלל סיכוי לצאת מזה חלק.

כנ"ל לגבי נהיגה בשוליים.

לא נתן שום דבר ביד? סימן שהכל בולשיט.

אני היתי בסרט הזה כמה פעמים ,גם כנוסע וגם כנהג.

עזוב אותך משטויות.אני יודע שזה מלחיץ פחד,אבל חבר שלך יכול לישון בלילה בשקט.

1 למשטרת ישראל אין ניידות טנדר של פורד.(גם לאזרחי מדינת ישראל אין,פרט לכמה חסרי מזל שקנו את הריינג'ר....).

2 אם חבר שלך נסע בשוליים אז הוא היה מקבל על זה דו"ח.סתם ככה לא מזבלים את השכל על נסיעה בשוליים.

3 חתך 4 מכוניות? טוב מאוד. 4 מכוניות הן ההבדל הדק בין "עקיפה מימין" לבין "חלף על פני טור".יצאתי ככה פעם מבלגאן בכביש החוף.השוטר סימן לי סתם לעצור וניסה לתפור עלי תיק על עקיפה מימין-אז בכוונה עקפתי עוד אחד (היו 3) ורק אז עצרתי.השוטר אמר לי שאני "שועל" כי עכשיו הוא לא יכול לתת לי כלום על עקיפה (אז הוא נתן לי על נסיעה בלי חגורה-כי הוא לא ראה את החגורה הסטנדרטית.רק אחרי שהידקתי אותו בכיסא עם הריתמה עד שיצא לבן *** האוויר מהריאות הוא האמין לי שאין לי שום אינטרס ליסוע עם חגורות פחות טובות מהמקוריות של האוטו).

4 עדיין-גם לא נראה לי שוטר וגם לא הגיוני שעל נהיגה פרועה הוא שיחרר אותו חלק.עזוב אותך.סתם אידיוט שראה יותר מדי חיים הכט.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
חתך 4 מכוניות? טוב מאוד. 4 מכוניות הן ההבדל הדק בין "עקיפה מימין" לבין "חלף על פני טור".יצאתי ככה פעם מבלגאן בכביש החוף.השוטר סימן לי סתם לעצור וניסה לתפור עלי תיק על עקיפה מימין-אז בכוונה עקפתי עוד אחד (היו 3) ורק אז עצרתי.השוטר אמר לי שאני "שועל" כי עכשיו הוא לא יכול לתת לי כלום על עקיפה (אז הוא נתן לי על נסיעה בלי חגורה-כי הוא לא ראה את החגורה הסטנדרטית.רק אחרי שהידקתי אותו בכיסא עם הריתמה עד שיצא לבן *** האוויר מהריאות הוא האמין לי שאין לי שום אינטרס ליסוע עם חגורות פחות טובות מהמקוריות של האוטו).

:idea: כל יום לומדים משהו חדש. :wink:

פורסם

חלף על טור בדר"כ בא לידי ביטוי רק במצב של שתי מכוניות מימין ושתי מכוניות משמאל

זה המצב המינימלי בו מותר ע"פ החוק לעקוף מימין!

אסור לעקוף רכב מימין אם יש 4 משמאל ואתה היחידי מימין. עדיין אם תעקוף מימין ושוטר עצר אותך אתה תחטוף קנס.

אם יש עוד מישהו אחד מאחוריך ואתה מבצע את העקיפה , אז השוטר לא יכול לעשות כלום.

ככה בדר"כ מלמדים בנהיגה נכונה כאשר רוצים לעקוף מימין אומרים לנסוע עם השמאלי (ולא לעקוף) ולחכות עד שיבוא רכב מצד ימין ומצד שמאל אשר דבר זה יהווה אישור לעקיפה מימין - נשמע אידיוטי לחלוטין , אבל ככה מלמדים! :0

• תוכן חדש...