Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בורה TDI 2003 ואני אחרי חיפושים רבים בעיקר בכיס פחות או יותר נסגרתי על המערכת הבאה ורציתי לבדוק מה דעתכם עליה, ואם אפשר באותו תקציב פחות או יותר להביא משהו יותר רציני המלצה תתקבל בברכה.

בבעלותי HU PIONEER DEH-4750MP ככה שזה לא חלק מההוצאה.

קדמי: סט קומפננט של מורל מסוג Dotech MKII 6. הרבה אנשים המליצו לי לחליף תטויטרים ביותר מתקדמים אשמח לשמוע את דעתכם על כך אם זה באמת יותר שווה.

מגבר: מאק Z4200.

סאב: פה הבעיה העקרית אני בן אדם יותר של SQ והבגאז' של הבורה מקלט, עכשיו רציתי לדעת איך הסאב ה150 rms של קיקר יסתדר פה.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אני אפתיע אותך אם אומר לך שרכשת את אחד הרכבים היותר אקוסטיים שיש בארץ. לגבי סט הדוטק שציינת - מעולה! רק להחליף את הטוויטר ל mt-22 . לגבי הסאב אם המתקין יהיה לארג' איתך תבקש שייתן לך לשמוע מבחר סאבים בתוך הרכב, לאחר סיום ההתקנה.

בהצלחה.

יחיאל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

בתור אחד שהייתה לו כזו מכונית.

הסט המקורי באותו הוא אחלה.

אם אתה רוצה להתקדם , כמעט כל סט ישמע טוב באוטו הזה.

אני ממליץ דווקא על מק מקסימוס בעיקר כיוון שיש לו מגנט נאודיום קטנטן ואז לא תצטרך להתאמץ עם הדלתות והטוויטר שלו נכנס יפה במקומות המקוריים.

הסט דומה יחסית לדוטק ולדעתי (ולדעת אירופאים רבים) הוא יותר טוב .

לגבי סאב השאלה כמה כסף יש לך להשקיע. לג'ייאל יש גרסה מיוחדת לרכבים האלה שנכנס לתוך הגלגל הרזרבי.

לי היהי שם סאב תיבה אטומה 150 RMS 10 אינץ' והיה באס מטורף האוטו , מטורף!

המגבר סבבה. אם אתה הולך על הסט שהצעתי לך לקרוב יש אפשרות BI AMP הייתי מחילף את ה Z4200 במק פולסר 4XLשמיועד לסט הזה להגברה BI AMP.

סאב גם של 10 אינץ הוא טוב באוטו הזה והגודל של הבג'אז וכמה שהוא אטום יצרו לך באס מספיק , בחוץ לא ישמעו אבל בפנים האוטו ירעד לך.

לאוטו הזה יש אקוסטיקה מעולה שלא ברור למה דווקא לו אבל ככה זה, לא צריך לאטום דלתות ולא כלום.

תדאג שהמתקין ידע להשתמש בפקק שעובר דרכו החוט מתח.

בברכה,

ק.

פורסם

תודה רבה על התגובות ולגבי האקוסטיות של האוטו אני מודה לה :).

Crowin

השינויים שאתה מציע זה יותר ממהתקציב שיש לי ככה שלא ניראה לי שיש מצב אליהם.

פורסם

קח Z4200 , מורל הייבירד ,או פייז CFS165.25 או מאגנט אקסטרימה , או DLS , או אטון, או פוקאל (עדיך הכל לשמוע לפני הקניה) ביחד יצא איזה 3000 וקצת ותחסוך חודש חודשיים ותקנה סאב באיזה 1000 שקל.

בתכלס באוטו הזה יש כזו אקוסטיקה פצצה שלא תרגיש ככ את הצורך בסאב וופר.

עדיף ללכת על סט בגמה גבוהה לפני שאתה הולך על קומפלט ב 3000 שקל במיוחד באוטו אקוסטי.

בברכה,

ק.

• תוכן חדש...