Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע לעובדה שהנושא שאני עומד לדבר עליו, דובר לא פעם ולא פעמיים בפורום.

היום קפצתי למכון גירים באזור תעשיה בעיר, לברר כמהיעלה לי שיפוץ של גיר באופן מלא (ככה שאחרי השיפוץ אני אחשוב שיצאתי בזול כי בטוח שלא את הכל צריך להחליף).

אחרי ששמעתי את ההצעה שלו, שאלתי האם יש אפשרות להחליף את הגיר לידני, לטענתו אין שום בעיה בכך (וגם מחיר ההסבה זול יותר ממחיר השיפוץ). וככשאלתי אותו בנוגע לחוקיות הדבר הוא אמר שאין שום בעיה בכך... כנימוק לטענתו הראה לי רישון של רכבו ושאל האם אני רואה האם מצויין איזה גיר יש באוטו, ואכן, פרט זה חסר ברישיון הרכב.

האם הדבר אומר שאין שום סכנה עם החוק?

או שלמרות שלא רשום ברישיון יש ללכת למשרד הרישוי או מכון הטסטים או כל מקום אחר ולהודיע להם על השינוי.

פורסם

הדבר היחיד הינו שינוי מבנה , שאסור בחוק. עם זאת - בהנחה שאתה עובד עם חלקים מקוריים וכו' , קשה לי להאמין שמישהו אי פעם יתעסק איתך.

פורסם

ברישיון רכב למטה מצוין תוספות כגון:גג שמש, גיר אוטומאט, וו גרירה וכו' תבדוק אם ברישיון שלך מסומן V בגיר האוטומאט במידה וכן מצוין עליך לאשר זאת ברישיונות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

כשאני עשיתי את ההסבה-לא נדרשתי לשום אישור.

שאלתי במכון כשעברתי טסט והבוחן אמר שאין עם זה בעיה וזה לא נמצא בקריטריונים של שינוי מבנה.

אבל שווה לבדוק.

פורסם

לא רשום שום דבר בחלק זה, והגיר היחיד שהוא אמר שמתאים הוא גיר מקורי של אאודי שיוצר עבור הגדם הזה, כך שהחלק מקורי בהחלט.

נ.ב. אני זוכר שבביטוח היה רשום שהרכב אוטומט, האם כשאני אלך לבטח את האוטו אחרי ההחלפה, אני פשוט אומר להם שהגיר ידני ומראה להם שברישיון לא מופיע דבר והם צריכים להאמין למלה שלי.

פורסם

לגבי הביטוח-מדובר בהערכת שווי למקרה גניבה/טוטל לוס.

תעדכן אותם וזהו.

אצלי-למרות שאני מעדכן כל שנה-עדיין בפוליסה מופיע אוטומט.

שיהיו בריאים.

אין לזה משמעות מעבר לכך.

פורסם

אני שמעתי שבמקרה של תאונה אם אחד הפרטים המופיעים בביטוח לא זהים למה שיש ברכב, הביטוח יכול לתלות את האשם בחלק זה (למרות שלאו דווקא יש קשר בין השניים).

פורסם

אין שום בעיה עם זה.אמר בעל מכון הגירים, וצדק.

יחד עם זה לא תמיד כדאי לשאול שלא לצורך.

פעם פקד סמל המחלקה בשם הרס"ר,מסדר נוסף ב-12 בלילה.חייל טיפש שאל בקול רם,המפקד, הפעם

המסדר יהיה עם המיטות וכל הציוד ?. כן, ענה הסמל.

תיזהר שלא יקרה לך כך . :-P

אגב שאלות, אתמול העברתי בעלות בדאר על אוטו ללא טסט.עד אתמול לא ידעתי שהדבר אפשרי.

ידעתי שלא מעבירים בלי טסט,הקונה אמר לי ,רצוי שלא תשאל את הפקידה אם מותר או אסור.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אני שמעתי שבמקרה של תאונה אם אחד הפרטים המופיעים בביטוח לא זהים למה שיש ברכב, הביטוח יכול לתלות את האשם בחלק זה (למרות שלאו דווקא יש קשר בין השניים).
שמעת לא נכון.

אם אין כאן שינוי מבנה אז אין שינוי מבנה.

• תוכן חדש...