Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק FUEL UP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם נכנסתי לחנות של אוטו דיפו והלכתי לכיוון התוספים והבחנתי בחבילה של MOTOR UP למי שלא יודע או מי שלא מכיר זה היה בערוץ הקניות שזה כולל 1.טיפול למנוע 2.טיפול לגיר 3.טיפול לדלק

וכל החבילה הזאת עולה 300 שקל, ואותי עניין בעיקר התוסף FUEL UP שאפשר לקנות אותו בנפרד הוא עולה כ-80 שקל ורשום שהוא נותן התנעה יותר טובה מנקה את מערכת הדלק ומגביר ביצועים השאלה שלי היא ככה האם כדאי לקנות את התוסף? האם מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ עליו או לנגד תודה לעוזרים

פורסם
שלום לכולם נכנסתי לחנות של אוטו דיפו והלכתי לכיוון התוספים והבחנתי בחבילה של MOTOR UP למי שלא יודע או מי שלא מכיר זה היה בערוץ הקניות שזה כולל 1.טיפול למנוע 2.טיפול לגיר 3.טיפול לדלק

וכל החבילה הזאת עולה 300 שקל, ואותי עניין בעיקר התוסף FUEL UP שאפשר לקנות אותו בנפרד הוא עולה כ-80 שקל ורשום שהוא נותן התנעה יותר טובה מנקה את מערכת הדלק ומגביר ביצועים השאלה שלי היא ככה האם כדאי לקנות את התוסף? האם מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ עליו או לנגד תודה לעוזרים

לדעתי סתם בזבוז של כסף...

לפעולה משלימה יש לשים BG 44K מנקה פיח

ומנקה מזרקים של LM כל 2000 ק"מ

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מודה.

לפני שנתיים וחצי, עשיתי את זה.

השתמשתי ב- MotorUp והוספתי אותו לשמן.

למרבה הפליאה, התוצאות היו לא רעות בהתחשב בעובדה

ששמתי את התוסף לשמן לא מזוהה ששכן באותה עת במנוע של הטווינגו.

הורגשה פעולה חלקה יותר של המנוע והוא היה מעט שקט יותר.

היום לא הייתי עושה זאת שוב, הימור שכזה. :roll:

MCS 2008

פורסם

לקנות תמיד אפשר.

המועצה האמריקאית לצרכנות (ה- EEC) הורתה לחברת MOTOR UP להפסיק את הפרסומות שלהם, כי הטענות המועלות בפרסומות חסרות ביסוס.

אתה רוצה לקנות - תקנה.

אני לא קונה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ויותר מזה, אם תסתכלו בתגובות על המוצר הזה בעולם תגלו שכולם מכנים אותו כ Snake Oil או בעברית שמן נחשים.

ובתרגום חופשי - בלוף!

• תוכן חדש...