Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהו יודע מה בדיוק קורה בהליך הנ"ל בעמדה הטכנית?

וכמה נדרש לשלם עבור הבדיקה/השינוי?

(במוקד המידע של רשות הרישוי אף אחד לא יודע...)

פורסם

קודם כל, האם המנוע מפירוק מקומי או מיבוא?

אם המנוע מפירוק מקומי אני משתתף בצערך. ברוך הבא לעולם של "עמדה מספר 1" במשרד הרישוי בחולון.

העמדה נפתחת בשעה 7:30 בבוקר. כדאי להגיע בסביבות השעה 7:00 ולתפוס מקום (בתור לכניסה הימנית של הסככה), בכל מקרה אל תגיע אחרי 8:00 כי אתה תשרוף שם יום שלם ולא יקבלו אותך.תיצמד לרכב שעומד מלפניך ואל תשאיר מקום לאחרים שינסו להידחף, בעיקר נהגי מוניות ושאר קומבינטורים אחרים. אתה צריך להביא איתך את השטר מכר של המנוע ואישור מוסך בנוסף לרישיון רכב קיים. כדאי להביא גם בקבוק מים קרים כי הישיבה באוטו בשעות הבוקר לא נעימה. כשיגיע תורך אז תצטרך לפתוח מכסה מנוע ולהציג את האישורים שהבאת. הבוחן במקום משווה את המספר שמוטבע על המנוע למספר שרשום בטופס שהבאת. הוא יבדוק עוד כמה מכוניות ובינתיים תצטרך כמובן להמתין. לאחר שהוא ישתהה במשרד ויקח את הזמן , אותו הבוחן ייתן לך טופס המאשר את השינוי. ברגע זה תהיה מאושר ותחשוב שהסיוט מאחוריך, מצטער לאכזב אותך אבל יש המשך.

כעת תצטרך להיכנס למבנה המרכזי לגשת למודיעין ולקחת מספר ולחכות. כדאי להביא איתך עיתון או איזה ספר טוב כי גם זה יקח הרבה זמן. כשסוף סוף יגיע תורך ידפיסו לך רישיון רכב חדש שאיתו תלך לסניף הדואר הצמוד, תשלם (בערך, לי זה היה תוספת לאגרת טסט) כ 200 ש"ח.

תתחדש על המנוע!

מהניסיון שלי מלפני כשלושה שבועות:

אני הגעתי ב 7:15 לעמדה 1 והיו כעשרה מכוניות לפניי. הבוחן בדק את הרכב שלי בשעה 9:15. את האישור ממנו קיבלתי קצת לפני 10 (מזל כי הוא יוצא להפסקה ב 10:30). בתור בבניין המרכזי, הייתי צריך לחכות כ 80 מספרים (וגם כמובן שמ 10:30 עד 11 הן יוצאות להפסקה). סיימתי את כל התהליך לקראת השעה 12.

אם אתה רוצה קצת לקצר את התהליך: הבוחן בעמדה 1 בודק את הרכבים בנגלות של 5-6 רכבים. בנגלה של הרכבים לפני שמגיע תורך, תנעל את הרכב לך למודיעין בבניין המרכזי וקח מספר לתור שם ותחזור מהר לרכב.

אסף

פורסם

אסף הסביר פשוט הכול!

באמת תהליך מייגע וכדאי שלא תשכח כלום ואל תתן לנהגי המוניות החוצפנים לעקוף אותך מעמדה מס'2 לעמדה מס' 1 בטענה שהם לא יידעו איפה הם צריכים לעמוד.(עמדה מס' 1 קצרה יותר .. בעיקר לרכבים חדשים)

פורסם

המנוע הוא מיבוא..

הבנתי מהשירשור שהובא כאן שאפשר ללכת למכון טסטים?

ןעוד דבר פה נאמר שזה עולה 200 ש"ח ושם מישהוא כתב ששילם 89ש"ח...?

מה זה אומר?

פורסם

מנוע מיבוא בעל אותו נפח ודגם מנוע זהה/תואם בהחלט ניתן לרשום במכוני הרישוי.

עלות הרישום במכונים כ-25 ש"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...