Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שקראתי עפ"י חיפוש בפורום להחלפת מיים ירוקים ראיתי התיחסות רק למנועי אלומיניום,

ברשותי פיאסטה 97 מוזרקת בעלת מנוע יצוק ברזל,אני רוצה לשים במע' הקרור שלה תערובת נכונה של נוזל קרור לימי הקיץ, הבנתי שפרסטון הכי טובים (השאלה אם גם למנועי ברזל?) 50%-50% ? או 70%-30%? ואיזה מיים יש לשים? מיי מזגן או מיי ברז?

פורסם

משרשור של ניצן עלה כי היחס הטוב ביותר 70-30 למים.(לא מספרים שהגיעו ממעבדה אז קח את זה בערבון מוגבל)

בקשר להוספת מים, קנה פשוט פרסטון מהול שלא דורש הוספת מים בכדי למהול אותו.

אה, בעצם פרסטון מוכן לשימוש מהול ביחס של 50/50 נראה לי, כך שאם תרצה להגיע ליחס של 70/30 כן תצטרך להוסיף מים :/

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני אקנה פרסטוןם לא מהול בכדי למהול לבד גם בחורף..

השאלה היא באיזה מיים? ברז או מזגן?

ד"א מישהו יודע כמה ברגי ניקוז יש לפיאסטה?

פורסם

דניאל,עשיתי חיפוש קראתי החכמתי....אבל...

אני מוצא סתירה בין המסקנות שם לבין מה שרשום על הגלון של פרסטון (המרוכז)

שם מדובר על מהילה של 70-30 לטובת הנוזל קרור רתיחה -139 לעומת 50-50 126....

הסבר?!

פורסם

אבל אמרתי שקניתי צהוב! ורשום extended life. על המיכל הצהוב השני רשום-ready for use.

אפור זה אולי הגלונים החדשים (אולי הם לאותה המטרה).

הכל מקרה זה לא עונה לי על השאלה...

פורסם

הי מרק

לפי מה שאתה רושם, ניתן למהול את הנוזל עם מי ברז, ולפיכך , אין מניעה למלא כמות קטנה של מי ברז למערכת עם נוזל מוכן לשימוש,למשל כאשר נתקעים בלי נוזל קירור הלא כן?.

במקרה כזה , היחס של ה 50 - 50 יופר מעט , השאלה אם זה כל כך קריטי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בהחלט כן, והיצרנים במפורש מציינים שלאחר מכן יש לתקן את ריכוז נוזל הקירור במערכת במידה והוספת מי-ברז בלבד.

בכול מוסך שמכבד את עצמו אמור להיות ציוד לבדיקת ריכוז נוזל הקירור במערכת.

איזה כייף לי :)

פורסם

ידוע לי שפרסטון טובים גם למנועי ברזל,אני מתלבט לגבי המהילה,מיי ברז או מיים מהמזגן.

ועדין...אף אחד לא ענה לשאלה שלי...בשרשורים משנים קודמות של ניצן נאמר שהכי טוב למהול 30% פרסטון ו70% מיים,לעומת זאת על הגלון רשום ש70% פרסטון הכי טוב בכדי להעלות את נק' הרתיחה.

(=136C) לעומת 50-50 (נק' רתיחה של 126C)?

פורסם

כתבתי לך תשובה ברורה ואתה שוב פעם חוזר חלילה.

נוזל הקירור במקרה הגרוע ביותר מגיע לטמפ' של 115 מעלות.

הכי טוב זה לקנות חיפושית מקוררת אוויר.

פורסם

למנועי ברזל יש נטיה להתחמם הרבה זמן עד לטמפ' עבודה ולוקח להם עוד יותר זמן להתקרר, כמעט אחרי כל נסיעה של מעל 15 דק' ברכב המיים במע' הקרור (מיים בלבד כרגע) הם רותחים מעל ל100C דבר שמחיב לרענן אחת ל5 ימים את מיכל העיבוי.רציתי שקט מהמערכת לכן אני חוזר חלילה...אבל תודה בכל זאת. פרסטון מרוכז 50% מיי ברז 50%....למרות שרשור שבעבר שקובע 70% מיים. (מוטי מיאטה וניצן וכו')

פורסם

נראה שיש לך בעיה נוספת במערכת הקירור חוץ מאשר שימוש במי-ברז.

בדוק היטב שאין לך נזילות ובמיוחד את הפקק של מיכל העיבוי ייתכן שהשסתום שלו תקול ואתה מאבד מים.

• תוכן חדש...