Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המגבר הזה? לדעתכם הוא יספק תסחורה? הוא סתם של איזה חברה B52 אבל התלהבתי מהRMS ב4 אום... קיצר מה אתם אומרים עליו? שווה לקנייה?

http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=4141&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=50&aff=Zap&lang=he

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=188

פורסם

אל תתלהב יותר מדי מההספק המוצהר!

כמו כל מגבר סיני ההספק כאן הוא מנופח.

ומהיכרות ארוכה שלי איתו המגבר הוא פשוט אך יחסית חזק (לא הייתי מצפה ממנו ליותר מ80RMS)

ואם מביאים אותו במחיר טוב הוא שווה קנייה אחרת עדיף לחפש משהו איכותי יד שנייה.

פורסם

ב 1000 שקל תקנה : Z4100 אחיו הקטן של ה Z4200 שמומלץ פה בפורום בלי סוף.

אם אתה רוצה פחות קח מק אודיו mp4000 גם מומלץ

בברכה,

קורווין.

דיי כבר ליבואנים האלה שמסתכלים ב עלי באבא מזמינים חיקויים ב 20 דולר ומוכרים ב 1000 שקל. איכס לכו תמכרו עגבניות בשוק!

פורסם

לגבי המגבר הנ"ל לא מומלץ ואפילו הייתי מציע לברוח מהר

תנסה solid audio גדם f-4 מומלץ ביותר לא יקר ומעולה

כמו כן שכח מהנתונים שרשומים על המגברים הסיניים הקיקיוניים האלו

earthquake sound frik

פורסם

סוליד אודיו מול B52?

ה B52 זבל סיני?

לך תעשה רענון קל.

B52 היא חברה אמריקאית וקיימת כבר זמן רב (אני זוכר מ 94)

אגב, לא מתייחס כעת לנתונים אם אמיתיים או לא... זה לא קשור לנושא הסיני או לא.

(וגם אני יודע כי הנתונים דיי מופרכים...)

סוליד? .... give me a break

פורסם

BLACKMAZDA אני לא מכיר אותך ולכן לא מרגיש כל כך נח להתנגש איתך

אבל לפני שאתה מחליט שהB-52 המדובר שייך לאותם B-52 שמיוצרים על ידי משפחה ישראלית שחיים במיאמי פלורידה( ואני מכיר אותם אישית והם אנשים טובים) אולי תביט על התמונה של המגבר כמו שהיא מצורפת ותבין שהמגבר הנ"ל מיוצר על ידי חברה ישראלית שמשתמשת בשם B-52 ובעוד הרבה שמות של ברנדים אחרים

לגבי SOLID AUDIO אתה מראה בערות בסאונד ואיכות

אל תעלב אבל לך תלמד תנסה ותשאל אנשים ומתקינים שעובדים SOLID AUDIO ותצא מורווח

קח בחשבון שSOLID AUDIO משווק בארץ בעדינות ובטפטופים על מנת למנוע המהמותג להגיע לשווקים ולתחנה המרכזית ולאתרים לא בריאים כמו זאפ וכ"ו

זאת אני יודע על סמך הכירות שלי עם היבואן ואני אומר לך שזו אחת החברות היותר מקצועיות שמספקות רמת שירות אמריקאית שונה לחלוטין מהסטנדרטים הישראליים שמשווקות סחורה בארץ

לי יש באוטו מגבר SOLID AUDIO דגם F-45

אני יכול רק לבקש ממך לנסות לברר נתונים ואולי גם לשמוע את המגבר ואשמח לשמוע את חוות דעתך

earthquake sound frik

• תוכן חדש...