Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני מניח שאת הווסקאר עוד לא יצא לך לפגוש... :-)

ניר

אני מקווה שגם לא ייצא לי.

קודם כל, אני תמיד מסתכל במראות כל כמה שניות ומנסה לזכור רכבים שהיו מסביבי- כך שאני אשים לב אם רכב ייצמד אליי.

שנית, שאלה: האם הואסקר מותקן על סמויות מושכרות, או רק על הג'אנק הרגיל, קורולה-קרינה-פאסאט?

כי לא בעייה לזהות סמוי ברכבים הנ"ל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

משה.מ

תודה רבה קולומבו המתחסד.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ווסקאר מגיעה בשלל צבעים ומכוניות, נפוצה בעיקר על האקורד לפי מה שאני ראיתי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ניידות וסמויים-בדרך כלל יהיו על רכב ללא טאסות, או לפחות ללא ארבעתן

הרכב ברוב המקרים יהיה שקוע בחלקו האחורי (2-3 מבוגרים מאחורה יום יום וטיפולים בחסות המשטרה לא עושים טוב לבולמים או לרכב)

הרכב יסע ברוב המקרים במהירות שתואמת לסביבה, וקצת פחות ממנה על מנת לקלוט את כל המתרחש, במידה והם לא בדרך לאנשהו- אלא מחפשים תעסוקה

עניין סוג הרכב, או המספרים, כבר לא תקף. היום יש להם כמעט כל כלי אפשרי, כולל דגמים ישנים לצורך הסוואה (שנות ה90), כולל מוניות סמויות, כולל קטנועים תמימי מראה, כולל רכבים מושכרים, וכו' וכו' וכו'.

לגבי האופנועים-

אין כ"כ מה לחפש אותם, הם יותר קשים להבחנה במיוחד כאשר הם מאחור.

בכללי- ברוב המקרים שתראה אותם זה אם הם החליטו לגשת אליך. אחרת קשה להבחין בהם עקב הניידות שלהם.

לגבי זיהוי שלהם-

2 חברה גבוהים, לרוב על קוואסקי KLE סגול כהה, כאשר את סימניו המזהים תוכלו לראות ע"פ הוינקרים- הכתומים מוחלפים לכחולים באופנועים הנ"ל

בנוסף, תוכלו להבחין בצינורות מגן בולטים מצד האופנוע, על מנת להגן עליו בעת נפילות.

כמו בניידות- גם הוא תמיד יהיה שקוע בחלקו האחורי עקב משקל 2 גברים רחבים בדרך כלל, כדרך קבע עליו.

הרוכבים- תמיד עם מעיל שחור תואם+ קסדות NOLAN שחורות שנפתחות כלפי מעלה- ברוב המקרים אם לא תמיד- יהיו פתוחות כפי המתואר ועל כן קל לזהות.

דרך יותר פשוטה לזהותם היא לפי החגורה עם האזיקים הנשק המכשירי קשר וכו' וכו' וכו'...

אותה לא המעיל ולא המכנס מסתירים.

אבל אם הגעת למרחק ראיה שאתה מבחין בחגורה הנ"ל- לא זיהית אותם בזמן...8)

פורסם

אם פיתאום אתה רואה בצעד כביש מהיר הונדה אקורט כסופה חדש מקולקלת עם משולש אזהרה או הונדה אקורט לבנה שנת 2000-2003 ואנשים יושבים עם המושבים למטה בסתלבט שלהם אלה ניידות של עדי ברקאן שעושות בוקים לאנשים... וסתם לידע כללי אם אתה רואה רכב עומד בצעד בכביש מהיר והוא ניראה לך חדש יחסית והוא ממישפחת המישטרה אז תיבלום קצת לא שווה לקחת סיכוי ולקבל בוק....

בחיפה יש עוד כמה קלאסיקות כמו B4 שנת 99-98 לבנה בלי טאסות כולה שחורה למטה עם 4 רולוט נוסעת בפרעות ברחובות או B4 ירוקה שנת 98 גם בלי טסאות וגם טיוטה אוונסיס שנת 97 זהובה גם בלי טסות וניראת גמורה והדובדבן שבקצפת הוא הטיוטה קורלה שנת 94-95 לבנה עם טמבונים שחורים עם לוחית רישוי 17-15 לי יצא הכבוד לינסועברכב(לא בתור עצור אלה בתור מסופח הייתי בלש בצבא אז אני מכיר את כול טריקים:-D )

פורסם

תודה לכולם על העזרה , זה לא שאני עבריין תנועה או משהו כזה ההפך הוא הנכון.

פשוט רציתי לדעת איך אפשר לזהות אותם כדי להמנע מעקיפות וההאצות מיותרות

מה שכל אחד ואחד עושה כאן וזה לא עושה אותו עבריין תנועה. אבל אתם יודעים..המשטרה הזאת מנסה להכשיל ולהפיל לתפוס אותנו אפילו בדברים הקטנים ביותר שנעשה.. מחפשים את כל הנהגים במיוחד הצעירים בזכוכית מגדלת

בכל מקרה תודה לכם:)

• תוכן חדש...