Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אם השאלה נשמעת דבילית אך אם אפשר תרשמו לי כל מיני סממנים שיעזרו לי לזהות

או לחשוד לפחות ברכבים של סמוים על הכביש..

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

משה.מ

תודה רבה קולומבו המתחסד.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב לא נראה כמו ניידת - זו התחלה טובה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ישנם כמה סממנים מוכרים

כגון רכבים שבשימושם,

מספרי רישוי שרק לשימושם,

בנימה של צחוק - חלונות שחורים ומסך 15 אינץ' מבצבץ מבפנים, פרצוץ, חשדן ומפחיד, בדר"כ לא אשכנזי, אשר מתבונן בצורה מחשידה

שתי סוסים רוכבים על אופנוע, במעיל שחור, מתבוננים בצורה מפחידה וממש לא אשכנזים(אה...אופס אלה מדורניקים)

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

לא חסרים סימנים- החל בצ'קלאקה שמותקנת בחלון האחורי (סקודה-מאזדה שש) וכלה בדגמי מכוניות ומספרי רישוי, לבוש (במכוניות מושכרות) וכו וכו.

אחרי פרק זמן מסוים על הכביש לומדים לזהות אותם מקילומטרים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עיצה לחיים : אם אנשים לט יעשו בעיות בכביש ככה לא תצטרך לדעת מי הם השוטרים הסמויים, ואיך הם נראים, ולמה הם סמויים. למה הם סמויים ?! אני יענה לעצמי ולעצמך בגלל שיש אנשים כמוך שמנסים דברים על הכביש שטרם נראו על כבישי ארצנו ובודקים קודם את השטח בחיפוש אחר משטרה למנוע את תפיסתם ,אז השוטרים הורידו מדים עלו על רכבים תמימים לעין ומנסים לתפוס "פורעי חוק"

פורסם
עיצה לחיים : אם אנשים לט יעשו בעיות בכביש ככה לא תצטרך לדעת מי הם השוטרים הסמויים, ואיך הם נראים, ולמה הם סמויים. למה הם סמויים ?! אני יענה לעצמי ולעצמך בגלל שיש אנשים כמוך שמנסים דברים על הכביש שטרם נראו על כבישי ארצנו ובודקים קודם את השטח בחיפוש אחר משטרה למנוע את תפיסתם ,אז השוטרים הורידו מדים עלו על רכבים תמימים לעין ומנסים לתפוס "פורעי חוק"

תודה רבה קולומבו המתחסד.

• מצחיק 1

פורסם
מרצדס E קלאס כסופה בלי חלונות שחורים.. יכול להיות?

בטח, גם מייבאך שחורה יכולה להיות ניידת סמוייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מזהה בקלות בסמויים בכבישים, בעיקר סקודה אוקטביה אם טאסות החדשה עם סופית של מספר הרישוי עם המספרים 16 או 35, וכן יוצאות גם אוקטביות סדרתיות עם מספר הזה בסוף הרכב אבל תמיד מזהים אות לפי הפנים או לפי גודל פיזי :-D אף פעם לא יסעו לבד ברכב! ניידות של קורולה לפני השנתון 2002 בצבע לבן אם טמבונים שחורים ו-15 בסוף מספר הרכב ומאזדה לאנטיס לבנה חובה בלי טאסות, פוקוס מושכרות עם מספרים מתהפכים לאזרחי\ משטרתי ראיתי הרבה שוטרים נוסעים בתוך סוזוקי demio משום מה! להיט אצלנו בעיר לאנסר החדשה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני מזהה בקלות בסמויים בכבישים, בעיקר סקודה אוקטביה אם טאסות החדשה עם סופית של מספר הרישוי עם המספרים 16 או 35, וכן יוצאות גם אוקטביות סדרתיות עם מספר הזה בסוף הרכב אבל תמיד מזהים אות לפי הפנים או לפי גודל פיזי :-D אף פעם לא יסעו לבד ברכב! ניידות של קורולה לפני השנתון 2002 בצבע לבן אם טמבונים שחורים ו-15 בסוף מספר הרכב ומאזדה לאנטיס לבנה חובה בלי טאסות, פוקוס מושכרות עם מספרים מתהפכים לאזרחי\ משטרתי ראיתי הרבה שוטרים נוסעים בתוך סוזוקי demio משום מה! להיט אצלנו בעיר לאנסר החדשה.

לגבי הסוזוקי, הרבה קצינים קיבלו את הרכב הזה עכשיו,

אבל בינתיים ראיתי, רק קצינים, בעלי דרגה של 4 ספרות(כלומר מ - 0000)

פורסם

רק קח בחשבון - כשתלמד לזהות 95% מהסמויים, יתפוס אותך אחד מה-5% הנותרים...

צריך מזל בחיים. אם אין, אז אין, ולא יעזור לך כלום.

:)

ניר

פורסם

קשה היום לזהות את הסמויים,כי חוץ מאוקטביה הם נוהגים על מאזדה 3,הונדה אקורד,פורד פוקוס וכולם רכבים שכורים ובשלל צבעים.סעו כחוק זה הכי בטוח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם יש רכב שאני חושד שהוא ניידת סמויה, אני נוסע לידו במקביל ונותן לחיצה.

אם היא סמויה אני רואה אותם בראי מוציאים את הצ'אקלקה.

וקצת ברצינות:

רכב אחד מהמפורטים ברשימה שמעלי.

2 נוסעים ברכב, שניהם לא חגורים.

ברכב פנס / תאורת מפות שמסתיר את החלון הקדמי.

הרכב בנתיב השמאלי.

רכבים שמאטים אותו בשמאלי לא מפריעים לו, הוא לא מודע שגם הוא וגם הם עושים עברת תנועה.

הוא עוקף אותם מימין ללא איתות וחוזר שמאלה, תוך שהוא מחפש עבריינים מסוג אחר.

זה התאור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש בפורום משתמש בשם דניאל.

לא רק שהוא יכול לציין לך בדיוק איך לזהות אותם, הוא גם יסביר לך איך לעקוץ אותם.

בהצלחה!

כן כן, לא לא.

• תוכן חדש...