Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בפאסאט B5 (הדגם שלפני החדשה), המסעד (משענת יד) של הנהג עובדת כך שהיא ניתנת להעלאה לגובה מותאם אישית, זאת ע"י שיניים במסעד עצמו ובחלק התחתון. וכאשר מעלים עד הסוף את המסעד ומורידים, הנעילה של השיניים משתחררת וניתן להחזירה למקום (ה"סגור"). נוצרה אצלי בעיה - ניתן כרגע להורידה רק עד הסף שבו היא מגיעה אל השיניים, כנראה שהחלק שמוריד את הגל שאחראי על השיניים נשבר. האם מישהו נתקל בבעיה? מכיר? האם יש למישהו שרטוט של החלק?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

שחק עם הלחצן בחזית הוא כנראה תפוס, המנגנון די אמין,הפירוק מתבצע עי הוצאת שני הפלסטיקים העגולים שמכסים את הציר ושם מחכה לך בורג אלן לאחר שהוצאת את הפלסטיק הקדמי והאחורי שמכסים את הציר גם כן ,פעולה מעט מורכבת הזהר לא לשבור את הפלסטיקים

יגאל

פורסם

אחד מאיתנו לא הבין...

אין שום כפתור במערכת הזו. זה רק מסעד שעולה ויורד, בדומה לזה שיש לפעמים באוטובוסים

פורסם

המסעד הינו הhousing של ידית בלם היד, ושל תא חפצים שנמצא מתחתיו (כשהוא סגורה אין גישה אליו).

אני אחזור על הבקשה - האם למישהו יש צילום מספר היינס או משהו כזה, המתאר במבט "מפורק" את החלק?

פורסם

גבר גם לי בפאסאט קורה את זה B5.5 2002 אין לי מושג איך מסדרים את זה ואני מצטרף לשאלתך איך נין לסדר דבר זה?

• תוכן חדש...