Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי עד מאוד את הג'ימיקאנה האחרונה של מועדון הרודסטרים... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזכיר לי עד מאוד את הג'ימיקאנה האחרונה של מועדון הרודסטרים... :lol:
רק החלק שקרוב לזינוק. לנו היה עוד 180 בין הככר השניה לשלישית והקפנו אחרת.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

בגלל כמה ביטולים של הרגע האחרון התפנו מקומות בודדים להשתתפות ב-MDC מחר!!!

יש מקום בקטגוריות 1 ו-2, כלומר רכבים "עד 1600" ו- "1600-2000"!

חבר'ה, מי שרוצה, זה הצ'אנס! - משה זמין בטלפון 050-9307773.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

מי שהיה באימון היום יודע שהמקום הראשון בקטגוריה שלנו סגור :cry:.

המתכון פשוט: נהג טוב, רכב חזק מאוד ו...צמיגי סמי-סליקס.

אלוהים, זאת ליגה אחרת (בוא נגיד שגם אם תהיה לו פסילה (3 שניות קנס) אף-אחד מאיתנו לא נוגע בו :shock:).

טוב, עוברים ל-plan B. מישהו רוצה לעשות קצת כסף מחר ? עבודה של 5 דקות :twisted:.

ניר

פורסם
מי שהיה באימון היום יודע שהמקום הראשון בקטגוריה שלנו סגור :cry:.

המתכון פשוט: נהג טוב, רכב חזק מאוד ו...צמיגי סמי-סליקס.

ניר

נו ניר , אז יש סיכוי שתקבל מברגה :lol:.

מקווה ששנה הבאה "מסלולים" ייתנו תשובה לעיניין הסמי סליקס..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כן, עכשיו אני שואף למברגה :smile: (בטח אחרי הקיטורים שלי למסלולים הם הפכו את הפרסים ואני שוב אקבל סט לבוש :lol:).

וכן, צריך שיהיה בעונה הבאה פתרון לעניין הזה (או לאסור, או להפריד קטגוריה או קנס או whatever).

זה לא להאמין בכלל, 5 שניות מכולנו (והיינו היום כמעט כל המתחרים הקבועים והחזקים בקטגוריה) במסלול של 50 שניות בערך !!!

ניר

פורסם
רק החלק שקרוב לזינוק. לנו היה עוד 180 בין הככר השניה לשלישית והקפנו אחרת.

נו, אז מי שהיה אצלנו בג'ימיקאנה והקשיב למדריכים יודע על איזה קו "ללכת" בהתחלה כדי להימנע מתת היגוי בקונוס של הפנייה שצמודה לחול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כזה לא להאמין בכלל, 5 שניות מכולנו (והיינו היום כמעט כל המתחרים הקבועים והחזקים בקטגוריה) במסלול של 50 שניות בערך !!!

ניר

5 שניות מכולם אומר שהוא יכול גם להתחרות (ואולי לנצח) מול הקטגוריה הבכירה.

בקיצור, הוא מקום ראשון, ולנו נותרו 4 מקומות. מה שאומר שרק אם אני עולה לגמר יש לי סיכוי להשאר שלישי... :?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן אמיר הולך לקחת מקום ראשון בטוח.

קודם כל הנהג. הוא מתאמן ולומד ונוסע על הרכב יפה מאוד. שנית הרכב - החזק ביותר בקטגוריה ועם הנעה אחורית ובשלישית הצמיגים :!: מדהים כמה שהם אוחזים.

היום אכן היה תצוגת תכלית מדהימה לכמה שהצמיגים משנים וכמה שההשפעה מורגשת. ממלחמה על זמנים דומים בעבר נוצר הפרש עצום כאשר חלק מהמתחרים הם ממובילי הליגה: דן אמודי וניר מי פז. ועוד כמה חברים מצויינים שראו כבר גמר בחייהם: תום סדובסקי ויוני פנרי...

אני לצערי כבר לא אשתתף בארוע האחרון, כנ"ל תום וכנראה יוני. אנחנו ממתינים בקוצר רוח לראות מה התוכניות לעונה הבאה ומה התקנון החדש.

רוני סומכים עליך :!::-)

פורסם

חבר'ה, לא יודע אם אמיר גולש כאן וזה חלק (אולי?!) ממלחמה פסיכולוגית

אבל להרים ידיים עוד לפני שהנענו מנועים?! מה נסגר אתכם?

תחרות זה משהו אחר, לחץ, מתח והתרגשות (בשונה מאימון). טעויות יכולות לקרות גם למוכשרים ולמנוסים ביותר..

זה חלק מהכיף ואני לא חושב שצריך לבוא בגישה כזו אלא בגישה של - אני בא לתת את המקסימום!

בתקווה שיהיה לנו אירוע מותח ומהנה

אלון

נ.ב: ניב, מפתיע לשמוע שדווקא אתם לא מגיעים (אלא אם כן זו בעיה טכנית), שכן ממה שאני לפחות הסקתי לגביכם - תחרותיות זה בראש סדר העדיפויות שלכם ולא משנה מי נגד מי. מקווה לראותכם מחר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אני לא יודע אם תקרא לזה בעיה טכנית אבל המיאטה שלי כבר לא במצב נסיעה. האופציות האחרות שהיו לי די נעלמו ובאופן כללי אני אוהב לנסוע עם הרכב שלי שאני מרגיש טוב איתו...

תום מעביר בעלות על הרכב שלו היום...

פורסם

אני מסכים עם אלונסו הקטקט הידוע בכינויו (A.C - AIR CONDISHINER).

התירוצים של סודובסקי מובנים - לניב אין רכב והוא לא רגיל לרכב של אחרים... ותום - תום מעביר בעלות ואין לו רכב מהערב...

אם מחר תום מגיע עם הקליאו כדאי שהוא יחנה רחוק...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אחרינו הגיעו כל החבר'ה של הקטגוריה החזקה והם עשו את אותו מסלול אז מעניין באמת לראות מה הזמנים שהם עשו (לא נשארתי).

להערכתי הוא כבר נותן להם פייט יפה (במיוחד שגל בסיבוב על הרכב הוריד עוד 2 שניות מה שכבר אומר 7 שניות מאיתנו ככה שהאוטו שלו במיצוי מלא הולך שם חזק בלי שום צל של ספק).

רוני, גמרת ללמוד למבחן שיש לך זמן להסתובב בפורום ?

אני מבין מההודעה שלך שאתה צופה שלא תהיה לך בעיה להגיע בזמן מחר ?

ואגב, כנראה שהאינפי טשטש לך את היכולות חישוב הבסיסיות ביותר כי לפי החישוב שלי אתה יכול להסתפק גם במקום רביעי (בקשי עם 14 ויעלה כנראה ל-24 ואתה כבר עם 22 אז מספיק לקבל 4 נקודות של מקום רביעי (כל זה בהנחה הסבירה שדן בגמר ומקבל ניקוד גבוה ממך)).

אלון, זה לא עניין של להרים ידיים, פשוט הערכה נכונה של התחרות. אל תדאג, אני בא לתת את המקסימום אבל אני צריך להיות ריאלי.

כפי שאמרתי, היתרון העצום שראינו היום מאפשר לו גם קצת התרגשות וגם קצת טעויות (עם קנס) ועדיין לקחת.

אין פה עניין של לוחמה פסיכולוגית (את זה כבר עשינו בבוקר :twisted:), אני לא חושב שהוא משוטט בפורום אבל גם אם כן, זה לא העניין.

ולגבי ניב ותום, הם מאוד תחרותיים אבל חלק מהתכונה הזאת זה העניין שיש תחרותיות.

ניר

פורסם
רוני, גמרת ללמוד למבחן שיש לך זמן להסתובב בפורום ?

אני מבין מההודעה שלך שאתה צופה שלא תהיה לך בעיה להגיע בזמן מחר ?

ואגב, כנראה שהאינפי טשטש לך את היכולות חישוב הבסיסיות ביותר כי לפי החישוב שלי אתה יכול להסתפק גם במקום רביעי (בקשי עם 14 ויעלה כנראה ל-24 ואתה כבר עם 22 אז מספיק לקבל 4 נקודות של מקום רביעי (כל זה בהנחה הסבירה שדן בגמר ומקבל ניקוד גבוה ממך)).

בקיצור, הוא ביצע מחטף של הרגע האחרון... אני באמת מקווה שבשנה הבאה החוקים ישתנו, אבל כרגע אין לנו ממש ברירה. ניר - ממילא מקומך מובטח :wink:

לדעתי, ד"א, צריך שמי שמשתמש בסליקס פשוט יתחרה בקטגוריה אחת למעלה. למשל עומר ניר הוד יכול להתחרות איתנו, ובקשי עם הקטגוריה הגבוהה.

בנוגע אלי - אני כבר לא יכול לראות יותר את החומר במתמטיקה. אני מאוד מקווה שאספיק להגיע מחר לפני הגמר בשביל להתחרות. ועדיין - אני חייב לעלות לגמר בשביל לסיים שלישי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...