Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**ההודעה נערכה - נא להמנע מהדגשה של ההודעה כולה ומצבעים מיותרים, אין צורך לתת לפורום מראה של תוכי**

דיברתי על ההובלה של הליגה כולה, לא רק של הקטגוריה שלכם.

ללא ספק המצב אצלכם ובמיוחד בקטגוריה 2 חם מאוד עכשיו !

אני יודע!

ההפרש ביניכם הוא 8 נקודות יקרות וקשות!

אם אתה תיקח מקום 1 (10 נק') וג'רמי יפסל או לא יעלה לגמר (חס וחלילהicon_wink.gif ) זה שלך! אם הוא ייקח מקום חמישי (2נק') , אתם תיקו - מעניין מה יהיה אז... (מירוץ ביניכם על הספוילד?) ...

הסבירות נמוכה אבל אפשרית.

נ.ב: מה קורה אם יש ניקוד תיקו? (כמו גומר וג'רמי.)

דוגמא: עומר ניר הוד לוקח ראשון (יהיה לו 20 נק' בכללי) ואני רביעי (מעגל אותי ל20 נק' בכללי) ?

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יודע!

ההפרש ביניכם הוא 8 נקודות יקרות וקשות!

אם אתה תיקח מקום 1 (10 נק') וג'רמי יפסל או לא יעלה לגמר (חס וחלילה:wink: ) זה שלך! אם הוא ייקח מקום חמישי (2נק') , אתם תיקו - מעניין מה יהיה אז... (מירוץ ביניכם על הספוילד?) ...

הסבירות נמוכה אבל אפשרית.

נ.ב: מה קורה אם יש ניקוד תיקו? (כמו גומר וג'רמי.)

דוגמא: עומר ניר הוד לוקח ראשון (יהיה לו 20 נק' בכללי) ואני רביעי (מעגל אותי ל20 נק' בכללי) ?

**ההודעה נערכה - נא להמנע מהדגשה של ההודעה כולה ומצבעים מיותרים, אין צורך לתת לפורום מראה של תוכי**

מה שאמור לקרות הוא שמי שזכה במקום הראשון מספר רב יותר של פעמים (אם עדיין תיקו, אז מקום שני וכך הלאה), הוא יהיה הזוכה !

ומכיוון שאתה בטח יודע, מקום ראשון אין לי אז ג'רמי יהיה גיבור היום, ובאמת כל הכבוד !

מקווה שאוכל לעשות עבודה טובה יותר בעונה הבאה :lol:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

לא דיברתם על מסלול טכני לאירוע הזה ?

נראה כמו המסלול הכי רחוק מזה (וגם הכי מהיר מבין כל האירועים).

ניר

פורסם

השאלה היא כמה הישורות הן באמת כאלה או שהן יותר סלאלום שלא יצא טוב בגלל קנה המידה הגדול בשרטוט.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זה נראה כמו סלאלום דיי ארוך. לפחות הקטע בצד ימין. צד שמאל אכן נראה ישורתי.

בגדול נראה מסלול דיי מהיר.

נראה כמו אחלה התחלה עבורי, שאני חדש בעסק :)

!AWDSOME

פורסם

אכן נראה מסלול מהיר, קצת מוזר אחרי שאדם הצהיר בפני שהמטרה שלו היא ש106 תעשה זמן של איוו.

מצד שני הרבה פעמים המסלול הוא לא כמו שהוא נראה בשל ההבדלים בין הציור לפועל, אז נמתין ליום שישי ונדע :-)

פורסם

שלום חברה

מהסירטוט ניראה שיש הרבה ישורות אבל זה בעצם עקומות מהירות (ביחס למסלול).

התוואי הוא גם מאוד פשוט לזיכרון.

המסלול מהיר מאוד- אפשר לפתח מהירות וצריך בלימות מאוד מדוייקות ומאוחרות כדי לעשות זמנים טובים.

וכמובן כמו כל תחרות -הקו הנכון הוא הסוד. וככל שהמסלול מהיר יותר אפשר להרוויח יותר בקווים נכונים.

בהצלחה לכולם

פורסם

מצוין ...

סוף סוף מסלול טכני שהפונטו 60 כ"ס יוכל "לתת בראש" לאיוו.

מה קרה, נגמרו לכם הקונוסים?

:lol:

ניר

פורסם

המסלול מאוד מהיר - משמע - פחות יכולת נהיגה, יותר היכולת של הרכב.

ההבדלים בזמנים בין הקטגוריות יהיו עצומים.

when you shoot shoot dont talk

פורסם
לא דיברתם על מסלול טכני לאירוע הזה ?

נראה כמו המסלול הכי רחוק מזה (וגם הכי מהיר מבין כל האירועים).

ניר

לראשונה, פורמולה 1 בישראל :-)

פורסם

חברה אין מה להתרגש מניר!

גם הפעם הוא מוציא את רשימת התירוצים שלו לפני האירוע כדיי שכאשר הוא ינצח הוא ייצא עוד יותר תותח!

תאמין לי אתה... :wink::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני דווקא אהבתי מאוד את המסלול!

אכן מסלול שמצריך קוים נכונים ויותר מהכל בלימה מדוייקת!

אני מת על ההצלבות האלו! הם מהירות הם על המגבלה של ההילוך השני - כל LIFT OFF מהדק פניה ואולי גם יותר .

אהבתי!

אין ספק שהפעם ההפרשים בין הקטגוריות יוכח היות והמסלול מהיר , למרות זאת אני רוצה לתת לניר בראש:twisted:

אני מחכה בקוצר רוח לשישי ... :onfire:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לאט לאט אנשים עולים על כל השיטות שלי, מזל שהעונה נגמרת :lol:

תום, שים לב:

עומר, אם בכל הפניות האלה אתם כבר בסביבה של המנתק בשני זה אומר שהרכב שלכם יותר בנוי למסלול. אצלנו זה בשני נמוך ואין כח לאורך כל המסלול אבל ננסה לתת לכם פייט 8-)

אה ותירוץ אחרון, אתם יודעים, אם זה מסלול מהיר שידגיש את הרכב אז אני ממש לא הרכב הכי חזק, יש אחד הרבה יותר חזק ולאחרונה גם הרבה יותר אוחז...:wink:

ניר

• תוכן חדש...