Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לקו הפרדה רצוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש בעיר מגוריי כביש עם קו הפרדה רצוף,רכבים שחונים עקום מאלצים אותי לעבור עליו כל פעם מחדש.

לפני כיומיים עברתי שם כשממול עמדה ניידת,יש לציין שלא היתה לי בררה והרכב חנה שם באופן קבוע.

האם שוטר בעצם יכול "לתפוס" אותי על זה,או בעצם מה עושים במקרה כזה? האם יש טעם לברר עם הניידת אם נמצאת שם אחת?

תודה.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

החוק קובע שניתן לעקוף כל רכב בצידי הדרך כל עוד לא עולים על פס הפרדה רצוף (אני זוכר את זה טוב טוב מהתיאוריה, המורה שלי שאל אותי את זה לפני התיאוריה, ובתיאוריה השאלה הופיעה לי). בתיאורטי השוטר אם יעצור אותך ויתן לך קנס, הוא צודק במאה אחוז. אבל מעשית? הוא לא יעשה את זה. הוא יידע שאתה תלך להשפט והשופט יזכה אותך מכיוון שברירה רבה לא הייתה לך, וזו לא הייתה עקיפה כמו שזה הייתה סטיה קלה על מנת לא לגרום נזק לרכוש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
החוק קובע שניתן לעקוף כל רכב בצידי הדרך כל עוד לא עולים על פס הפרדה רצוף (אני זוכר את זה טוב טוב מהתיאוריה, המורה שלי שאל אותי את זה לפני התיאוריה, ובתיאוריה השאלה הופיעה לי). בתיאורטי השוטר אם יעצור אותך ויתן לך קנס, הוא צודק במאה אחוז. אבל מעשית? הוא לא יעשה את זה. הוא יידע שאתה תלך להשפט והשופט יזכה אותך מכיוון שברירה רבה לא הייתה לך, וזו לא הייתה עקיפה כמו שזה הייתה סטיה קלה על מנת לא לגרום נזק לרכוש.
תודה,

אבל האם לדעתך אם אני אשאל את השוטר זה מספיק טוב? למשל להוציא יד מהחלון ולשאול? או לעצור ולצאת מהרכב ולשאול?

אני נהג חדש ולא רוצה להסתבך.

פורסם

שמע, אם תעצור ולא תמשיך הלאה ותעלה טיפה על הקו הפרדה לבן - אתה מעקב את כל התנועה מאחורייך וגם על זה אתה יכול לחטוף. ובנינו? אף אחד לא ישים לב שעלית על קו הפרדה לבן בשביל לא להכנס במכונית של מישהו שלא יודע להחנות או בגלל שהעירייה המטופשת עשתה חניה שמספיקה אוליי לקורקינט מקוצר.

חוץ מזה אני מתאר לעצמי שאם אתה גם נאלץ לעלות על קו הפרדה לבן מצד אחד, גם מהשני הניידת נאלצת לעלות עליו גם. אני צודק? או שיש חניה רק בצד אחד של הרחוב? (אם בכלל יש בו חניה, או שאנשים מחנים על אדום לבן/סתם לצד הדרך בלי קשר?)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא בטוח שהשופט היה מזכה אותו

קח דוגמא למקרה אחר

מכונית נתקעה על אותו הכביש האם מותר לך לעקוף????

לפי החוק במצב כזה אתה מחוייב להתקשר למשטרה ולהזמין שוטר שיכוון את התנועה

לפי מה שאנשים עושים וגם אני הייתי עושה .... עוקף (כל עוד אין סיכון ממשי)

פורסם
לא בטוח שהשופט היה מזכה אותו

קח דוגמא למקרה אחר

מכונית נתקעה על אותו הכביש האם מותר לך לעקוף????

לפי החוק במצב כזה אתה מחוייב להתקשר למשטרה ולהזמין שוטר שיכוון את התנועה

לפי מה שאנשים עושים וגם אני הייתי עושה .... עוקף (כל עוד אין סיכון ממשי)

\

בינינו המשטרה לא תגיע בטווח של עד חצי שעה,וכשיגיע השוטר שהערת ממנוחתו אתה תחטוף,מנסיון.

חוץ מזה לעמוד מאחוריי אותה מכונית תקועה זה אסון,זה פשוט לסגור כביש שלם.

כמובן כמובן,שזה תלוי בסדר התנועה הנוכחי באותו מקום.

פורסם

1.אם יש רכבים חונים שמפריעים לתנועה וגורמים לך לעבור פס לבן אז הם אלה שיקבלו את הדו"ח

2.שוטרים לא מסתכלים אם עקפת רכב חונה כי אין לך ברירה ובקטע הזה עוד הם מבינים:lol: ,אבל אם תעבור למשל אוטובוס שמעלה ומוריד נוסעים ולא תמתין אז ברור שתקבל על זה דו"ח...:nono:

מקווה שעזרתי אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...