Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העונים. חבר מכונאי מעולה אמר לי להחליף ל50\20 ולעקוב.אם זה לא יעזור, אנחנו נפתח מנוע ונעשה רינגים וגומיות שסתומים.יש לציין שמדובר באוטו שעמד לא מעט , הרכב מודל 93 ועשה רק 60000 ק"מ מתוכם 6000 ק"מ אצלי בחצי שנה האחרונה.אולי התייבשו שם הגומיות ואין אטימה טובה.הפלגים היו ממש מעט רטובים בשמן ,אבל פיח שחור עם שכבה. שינוי נוסף , הרכב בחודשיים האחרונים החל ליסוע במהירויות גבוהות מאחר ושיניתי אותו מגיר אוטומט לידני,קצת זורק שמן דרך הנשמים ממכסי השסתומים לפילטר אויר.

פורסם

לפני שאתה נכנס להשקעה

יש טרמוסטט במנוע?האם המנוע מגיע לטמפ' עבודה? ניסית תוסף?האם יוצאים אדי שמן מהנשם שעל מכסה השסתומים, וממכסה השמן?

לפי דעתי לך על עניין גומיות שסתומים החלף אותן חיצונית ,רינגים לא נשחקים ב60000 אלא נתפסים בחריצי הבוכנה אם תעשה פלאשינג של חברה טובה הבעיה תפתר

יגאל

פורסם

אכן יש תרמוסטט ,החלפתי למקורי ,הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה. לא נראים אדים מפתח מילוי וממכסי שסתומים לכן המצב מעודד. יש לציין שנסעתי עם הרכב לאחר שביצעתי אינפוזיות ולא החלפתי שמן ופילטר שמן. האם יתכן שהפיח והמשקעים הגיעו לשמן ולפלגים שהיו מפוייחים? הרכב נוסע במהירויות גבוהות מאז הגיר הידני, ואני מבין שזו גם סיבה לאכילת שמן. נראה לי שבשלב ראשוני אני אלך על החלפת גומיות שסתומים מקוריות ע"י חולץ. אבצע פלאשינג,אמלא שמן עם תוסף MOA ומקווה שיסתדר.

• תוכן חדש...