Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברק70, הצתברות פיח ולכלוך על הפלגים הם אינדיקציה לאכילת שמן, ולא אחד הגורמים לאכילת שמן .

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הצטברות פיח על הפלגים היא אינדיקצייה של תערובת דלק עשירה, ולא אינדיקצייה לאכילת שמן, פלג רטוב ומפוייח הוא אינדקצייה לאכילת שמן, ולתערובת דלק שלא נשרפת עקב פלג מקוצר, שלא מסוגל להצית תערובת בגלל אלקטרודות מקוצרות משמן.

דוד מזר תורך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה גם לצביקה.

נראה לי שחסרונו של הרגולטור (בין פילטר דלק למשאבת דלק_סובארו DL? ) שבנתיים הוחזר,גרם לשריפה לא שלימה של דלק שזרם בקצב מוגבר ?.בכל מקרה הנושא יהיה נתון למעקב.

Guest אסי הראל
פורסם

מתעלק על התרד...

מילאתי לפני כחודשיים שמן ומאז עברתי 500 ק"מ של כבישים בין-עירוניים, בדקתי היום שמן והמדיד הראה 3/4 (אין נזילות שמן), יש בעיה?

פורסם
תודה גם לצביקה.

נראה לי שחסרונו של הרגולטור (בין פילטר דלק למשאבת דלק_סובארו DL? ) שבנתיים הוחזר,גרם לשריפה לא שלימה של דלק שזרם בקצב מוגבר ?.בכל מקרה הנושא יהיה נתון למעקב.

האם אתה יכול לפרט על איזה רגולטור אתה מדבר, כי אני משום מה לא מכיר רגולטור כזה שגורם לשריפה לא שלימה של דלק, ולזרימה מוגברת, ואם קיים בכלל ווסת כזה , מדוע ביטלת אותו?!

בברכה

צביקה

פורסם

זה היה ניסוי לא חכם..שמעתי דיעות שונות אבל חזרתי בי והחזרתי אותו. הווסת הזה כמה שידוע לי נועד לקלוט עודפים על מנת למנוע הצפה או לחץ על הסיכה בקרבורטור.קשור ללחצים של זרימת הדלק והמשאבה ,בספר של היינס מסביר מקרים שצריך להחליף אותו. ב_DL הוא בגודל פקק של בקבוק בערך, הצינור דלק שיוצא מהפילטר דלק מגיע איליו וממשיך ממנו לכניסה של משאבת הדלק. אין בו כלום,הוא חלול בפנים עם חריר שנועד לקלוט את הדלק בתא הקטן שבווסת.

פורסם
הצטברות פיח על הפלגים היא אינדיקצייה של תערובת דלק עשירה, ולא אינדיקצייה לאכילת שמן, פלג רטוב ומפוייח הוא אינדקצייה לאכילת שמן, ולתערובת דלק שלא נשרפת עקב פלג מקוצר, שלא מסוגל להצית תערובת בגלל אלקטרודות מקוצרות משמן.

דוד מזר תורך.

בברכה

צביקה

לא כדאי לך להתערב איתי, לפי דבריו של בני ל. :-D

הצטברות פיח וליכלוך היא גם אידיקציה של אכילת שמן,כפי שנראה בקובץ המצורף.

פלג רטוב ופלג יבש.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
זה היה ניסוי לא חכם..שמעתי דיעות שונות אבל חזרתי בי והחזרתי אותו. הווסת הזה כמה שידוע לי נועד לקלוט עודפים על מנת למנוע הצפה או לחץ על הסיכה בקרבורטור.קשור ללחצים של זרימת הדלק והמשאבה ,בספר של היינס מסביר מקרים שצריך להחליף אותו. ב_DL הוא בגודל פקק של בקבוק בערך, הצינור דלק שיוצא מהפילטר דלק מגיע איליו וממשיך ממנו לכניסה של משאבת הדלק. אין בו כלום,הוא חלול בפנים עם חריר שנועד לקלוט את הדלק בתא הקטן שבווסת.

החלק הזה הוא לא רגולטור, החלק הנ"ל לא קשור בכלל למה שאתה מתאר.

פורסם

GL-10

"החלק הזה הוא לא רגולטור, החלק הנ"ל לא קשור בכלל למה שאתה מתאר".....בספר של היינס כך הוא קורא לחלק,regulator ' damper...

פורסם

אני מנסה להביןמה קורה עם צריכת השמן במנוע שלי. יש לי סובארוDL קרוברטור כמובן ללא מרימים הידראוליים.אני יודע שהכי מתאים לרכב זה שמן 50\20 . אני השתמשתי בשמן 40\15 . האם יש סיכוי שזה יכול לגרום לאכילת שמן גבוהה במיוחד?

פורסם

לדעתי עליך לעבור לצמיגות 20/50, הירידה המורגשת בתצרוכת השמן...עלי.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...