Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר אויר INBOX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שמעתי הרבה סיפורים , על הפילטר INBOX אבל אני עדין לא מבין הרבה דברים.

אנחנו מארגנים כמה חברה קניה מרוכזת של פילטרים כלאה..

ואני רוצה הלבין איך הוא עובד. כלומר מה שאני יודע זה שבמקום הפילטר המקוי שמים פתוח שהוא בא בתוך הקופסא המקורית.

התווכחתי עם חבר שלי שעדיף לי פליטר אויר פתוח כלומר בלי הקופסא המקורית והוא יעץ לי לקנות אינבוקס כי הוא אומר שבאינבוקס נכנס אויר קר ובפתוח נכנס אומנם מלא אויר אבל רובו חם כי הוא קרוב למנוע. יש משהוא במה שהוא אומר ומאז שהוא אמר לי את זה אני מתחלי לדמיין את זה ואני ראה שהוא צודק.

הבעיה היא שאני רוצה להתאים את הפילטר לאוטו שלי (פורד פיאסטה) ווהקופסא המקורית של הפילטר שלי היא עגולה שנמצאת מעל המנוע ויוצא ממנו צינור שיונק אויר מאיזור הפנס הימיני. לפי מה שהבנתי הצינור מוטה בזוית אלכסונית לכיוון הפנס והוא עובר החלקו מעלה חלקים של המנוע מה שקורה זה שאחרי נסיעה אני פותח את המכסה מנוע ונוגע במכוון בצינור יניקת אויר אני מרגיש שהוא מאוד חם כי הוא נמצא מעל חלקים של המנוע ואני מתאר לעצמי שכל האויר שהוא יונק הוא נורא חם.

חברה אני שואל אם משהוא יכול להסביר לי ותר על הפילטר אינבוקס והאם התאוריות שלי שבגלל שהצינור חם אז האויר שמגיע לפילטר עצמו הוא חם?

תודה לכל העונים

1.6 206

פורסם

פילטר פתוח מגיע בצורה שיש לו כמה שיותר שטח פנים לצורך יניקת כמות גדולה יותר של אויר.

פילטר "אינבוקס" - בצורה הוא דומה לפילטר המקורי שלך.

העניין הוא שכשאתה קונה פילטר "aftermarket" כזה מדובר בפילטר מחומר אחר, שגם בצורה המקורית הוא יונק יותר אויר.

בנוגע לפיאסטה שלך -

ברור שצינור האויר אצלך במנוע יהיה חם מבחוץ, כי הוא נמצא בתא המנוע וחם שם. השאלה היא כמה מהחום הזה עובר לאויר שנמצא בתוך הצינור בזמן הקצר שהוא שם.

אפשרויות, לדעתי -

1. קנה פילטר אינבוקס - כמה שפחות טרטור ובלאגן. תוספת כח קטנה מאד, אבל תגובה טובה יותר.

2. קנה פילטר פתוח וצינור גומי קשיח. את הפילטר תמקם באזור הפנס הקדמי ימני, ואת הצינור תעביר ממנו לקרבורטור. ככה הפילטר ינק אויר קר. את צינור האויר אתה יכול לבודד מחום עם משהו (לא זוכר, אחרים בפורום יוכלו לעזור יותר).

איתן

שמרוצה מהאינבוקס שלו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

בוקסר תודה רבה לך.

מה שאני הבנתי הוא שגם אם אויר חם נכנס לי אז בתוך הפילטר הוא נשאר שם ומתקרר ... אתה מבין

אז ככה שאם אני ישים פתוח אז באמת הרבה אויר קר יכנס וזה ישפר לי הנשימה של האוטו.

בקשר לאפשרות השניה שלך אני גם חשבתי עליה אבל אחי זה נראה לי קצת מיותר מפני שכמו שאמרתי הפילטר שלי יושב מעל המנוע , בצורה עגולה כזאת ואם אני יוצא את המתקן אז זה יראה מוזר כזה רק צינור ובטח יהו הרבה דברים של יתחברו וסתם יהיו חוטים גלויים לא מתאים.

נ.ב האוטו שלי הוא הזרקת דלק.

עוד אנשים אם אפשר?

1.6 206

• תוכן חדש...