Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו קליאו B מודל 99. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, אבל אתמול בערב לפתע היא הפסיקה ליסוע קדימה, והיא נוסעת רק ברוורס. הכנסתי אותה היום למוסך המרכזי של רנו בת"א, והם חושבים שנשבר זיז במנגנון של ההילוכים הקדמיים. תיקון יעלה בסביבות 10000 שקל.

זה נראה לי מחיר מוגזם, וכרגע אמרתי להם לא לעשות כלום.

האם כדאי לבצע את התיקון שם? האם עדיף להחליף את הגיר, או שכדאי לתקן אותו? אשמח גם לשמוע יש המלצות למקום מסויים שאפשר לסמוך עליו בעניניי גיר אוטומטי באיזור ת"א.

תודה

פורסם

פנה אל מכוני הגירים האוט' האלו שהנם מקצועיים ואמינים:

1. "גירים אוטומטיים צומת סגולה" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

ישירות אל ספי 057-3868964.

2. "מכון גיר-רון" שברח' שניצלר 16 יפו, טל' 03-6819380 ובקש את רוני.

בהצלחה בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפי תיאורך מדובר אולי בסרט הבילום הקדמי, כנראה שנשבר (בקצהו). עלות התיקון הגבוהה נובעת מהצורך לשפץ את הגיר עם פתיחתו (לא בטוח שחייב מייד שיפוץ קומפלט,אבל לא נהוג להרכיב רק חלק שנשבר בעבודות כאלה , שדורשות פירוק מאסיבי של חלקים ואז עלות החלקים הנוספת היא שולית יחסית), ולכן הסכומים גבוהים יחסית.

רפי כבר הפנה אותך למכונים. בקש מהם הצעות מחיר מקבילות.

(אגב , מה נכלל בהצעת המחיר? האם רק שיפוץ הגיר?)

פורסם

לא מבין בגירים אוטומטיים , **********עריכה - אצלנו מבקשים ממי שלא מבין בנושאים טכניים , לא לכתוב סתם*******.

פורסם

ביררתי לך עם מכון הגירים שלי,עד היום הוא היה הזול ביותר.

תישאר ליד המחשב הוא מברר על מחיר החלקים ומחזיר לי תשובה תוך חצי שעה.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יאיר בעל המכון אומר: נשבר משהוא בתוך הגיר,הגיר הנ"ל מאד מסובך לתיקון אם תרצה יתקן רק את מקור הבעיה כלומר החלפת החלקים השבורים,תינתן אחריות רק על החלקים שיוחלפו,לא על חשמל ולא על

דפיקות בהעברת הילוכים. כלומר שיפוץ חלקי ואחריות חלקית ל-3 חודשים.המחיר שביקש 5500 ש"ח.

לדעתי נסה בעוד כמה מקומות,ברר האם התיקון חלקי או כללי,והאם האחריות כללית על הגיר או חלקית.

נראה שאתה בבעיה לא קטנה.

בהצלחה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם על העצות והעזרה.

בסוף תיקנתי את הגיר בגירים אוטומטיים צומת סגולה אצל ספי.

האוטו נוסע עכשיו כמו שצריך, המחיר היה מעבר לסביר, והיחס היה אדיב ונעים.

פורסם

סיפור דומה בדיוק לחבר עם מגאן 2000.

האוטו נוסע רק לאחור.

אם הרכב בירידה ותופס תאוצה-הרכב קופץ להילוך שני ונוסע כרגיל-משמע-ההילוך הראשון מחליק.

הכניס את האוטו למרכזי בירושלים

הצעת המחיר היתה 14000 ש"ח.

אמר יפה תודה והלך למכון גירים בירושלים(לא זוכר לאן)

יצא במחיר של 5000 ש"ח לשיפוץ הגיר.

עד היום,3 שנים ו50 אלף ק"מ,האוטו נוסע נהדר.

מסקנה?

השורש ג.נ.ב מוכר?

• תוכן חדש...