Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pulse vs JBL

srool
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט כבר כמה ימים בין הקומפוננט של jbl: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37790

לבין המורל פולס המוכרים

לא שמעתי אף אחד מהסטים, אין לי איך ואיפה לשמוע אותם, ואני מסתמך בקנייה שלי על הניסיון שלכם

אני יכול לקנות את ה JBL ב- 550 ש"ח ואת הפולס ב- 450 ש"ח (שני הסטים חדשים)

הם יישבו על הגברה של crunch 75x4 rms

ה JBL הם בקנייה מיידית, הפולס הם במשלוח מהצפון

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לי יש את הקומפוננט של הJBL רק מהסדרה היותר ישנה של 6506.

לפני שרכשתי אותו - לפני שנתיים כמעט - שמעתי את הדוטק ואת הפולס, ולדעתי הוא נשמע יותר טוב משניהם. אבל זאת דעתי בלבד. קח בחשבון שאם אתה "רגיש" אז הטוויטר שלו יהיה צורם מידי בשבילך.

הקומפוננט נשמע טוב מאוד במוזיקה אלקטרונית.

עוד דבר, הוא לא יורד נמוך מספיק - אצלי הוא חתוך על 100HZ, אבל אם יש לך סאב אז זה לא כ"כ ישנה לך.

תמורת המחיר שלו הוא מאוד משתלם, אבל אתה תצטרך לשמוע אותו לפני שתרכוש.

לא חותם

פורסם

מחזק את דבריו של Nivo - נשמעים טוב מאוד במוזיקה אלקטרונית... מה שלא ניתן להגיד על המורל.

מצטרף להמלצה על ה-JBL.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פשששש הצלתם אותי עכשיו, כולם המליצו לי על "מורל, מורל" פחדתי לקנות את ה JBL

אני שומע בעיקר אלקטרונית

ויש לי דאבל סאב חזק

אני לא איזה אודיופיל שמתרגש מטוויטרים

אז נראה לי שהוא יהיה שווה את ה- 100 שקל תוספת

יש עוד דעות בנושא או שאני יכול להתחדש ב JBL ?

פורסם

תראה לגבי רמקולים המלצות הם רק המלצות ולא משקפות יותר מידי את המציאות. הרי כל אוזן שומעת משהו אחר.

יכול מאוד להיות שאם תשמע את המורל תאהב אותם . אבל יכול מאוד להיות גם שלא. הצליל שלהם לא דומה בכלל. תנסה לשמוע אצל מישהו את הג'י בי אל ואת המורל ולהחליט.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יש מפגש בצפון אם אני לא טועה. סע לשם תקשיב למורל, אפילו לסדרה יותר גבוהה מהפולס, הצליל שלהם פחות או יותר דומה.. שמע לי יש את המורל ואפילו שלא יצא לי לשמוע הרבה סטים אחרים אני אוהב את הסט שלי..

רותם

פורסם

יש לי מורל ולפני זה היה לי INFINITI ולפנהם היה לי JBL ואין על איכות של מורל אפילו גם אם הם סידרה נמוכה (PULS) הסדרה הזאת שמה רמקולים מסדרות גבוהות יותר של חברות אחרות בכיס הקטן. ובקשר למחיר המורל בארץ הרבה יותר זול מבחוץ למשל ברוסיה אתה מביא אותם רמקולים ב1200 ש"ח, בגלל שזה תוצרת הארץ (כחול לבן - גאווה) אתה מביא אותם זול יותר מ JBL לכן אני ממליץ MOREL

DROZD

פורסם

אני יש לי קומפננטים של JBL אבל GTO6507ו

אין לי מושג איך הם נשמעים....קנו לי אותם מתנה

עדיין לא הרכבתי תמערכת...

מישהו שמע אותם? יש בינהם לGTO6506ו הבדל רציני?

פורסם

srool,

זאת ההמלצה הכי טובה שקבלת עד עכשיו. מצטרף להמלצה בחום. רמקולים שומעים ורק אח"כ קונים.

קודם כל אל תקנה לפני שתשמע את שניהם ותחליט לבד!

אישית אני מכור למורל ומת על הצליל שלהם!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אמרתי שאין לי איפה לשמוע

אלא אם כן יש מישהו באיזור הדרום-מרכז שיש לו אחד מהסטים ואני יכול לבוא לשמוע אצלו

בעיר שלי אין הרבה שמבינים באיכות, כולם עם 6X9 וסאב ואין להם קומפוננט, היחיד שהאזנתי לו היה מאגנאט

פורסם

לקנות רמקול בלי לשמוע ,זה כמו לקנות בושם בלי לבדוק איך הוא יושב עליך.

בכול מקרה אם אתה אוהב טוויטר יותר דומיננטי לך על הJBL ,ואם אתה אוהב מיד נקי וטוויטר רגוע לך על המורל לא לפני שתשמע את שני הרמקולים.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

היה לי את הסט הזה.

הוא דומה מעוד לאינפיניטי.!! (מעניין.. אה זה יצרן זהה)

ורציני.

ההבדל ביניהם.

הJBL המיד יותר מושך לבס. והטוויטר חד יותר וצועק.

ומורל שטוח. אין מיד חזק מספיק. וטוויטר עדין. ונעים.

(זה לפי דעתי! )

אישית הולך על הJBL. הוא יותר אגרסיבי ממורל באלקטרוני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...