Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הפעם הראשונה שאני נכנס לאינטרנט מאז יום רביעי,אבל בגלל האהבה העצומה שהייתה לי לילד המדהים הזה,אני כותב פה.

אני לא צריך לספר על המקרה כי אני מניח שכולם כבר שמעו על זה.

איתי שרון,שנפטר לפני יומיים,היה אחד החברים הכי טובים שהיו לי אי פעם,והבנאדם הכי תותח שהכרתי בחיי הקצרים.

ילד גאון,יפה,מוכשר...מגנט.

אני פותח את השרשור הזה כדי להנציח את הילד הכל כך מיוחד הזה,שנקבר היום בגיל 18 פחות ארבעה ימים.

יהיה זכרו ברוך

פורסם

ת.נ.צ.ב.ה

אכן מקרה מצער.

אני מועמד לגיבוש הבא.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

כואב הלב!

אחותי ישבה איתו לשיחה של שעה לפני שבוע,ממה שהיא סיפרה לי הבחור היה באמת משהו מיוחד.

כל כך עצוב וכואב.

אפילו לא נפל בהגנה על המולדת,אלא סתם ...מוות סתם שיכול וצריך היה להימנע.

ת.נ.צ.ב.ה

פורסם

איתי היה בכיתה שלי בגיבוש (כיתה 15).

בלילה של יום ישנתי איתו באוהל סיירים, בשאר הלילות הוא היה במיטה מולי.

אני, וכמובן שאר הכיתה עדיין המומים. איתי היה בהחלט אחד מהבולטים בכיתה. לא בזכות כושר מנהיגות או כושר פיזי, אלא בזכות הנחישות הבלתי יאומנת שלו.

יהי זכרו ברוך.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...