Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי לאנצ'יה תמא טורבו מנוע 2000 93' ידני ושני החלונות האחוריים נדפקו זאת אומרת שלוחצים על כפתור ההורדה או ההרמה שניהם לא פועלים וגם מהשליטה של הנהג אין תגובה וגם יש לי תופעה מפחידה מאוד!!! החלון נכון לעכשיו תפוס למקום שלו בעזרת מקלות עץ כי אם לא אז החלון פשוט נופל מהמסילה ואפשר בקלות לפרוץ לרכב!!!

בבקשה אני מאזור תל אביב אין לי בעיה להרחיק מרחק רק אני צריך עזרה!!!

תודה רבה לעוזרים ויום טוב!!!!

פורסם

אתה צריך לגשת לזגג או לחילופין חשמלאי שיאתר את התקלה, סביר להניח שהתקלה או בכפתורים או במנועים ודבר אחרון זה אולי הממסר שזה פחות סביר.

פורסם

קודם כל ולפני הכל , יש לו בעיה במנגנונים, לפחות בחלון שתפוס עם המקל...

אחכ צריך לבדוק את החשמל. איתור התקלה באופן ודאי הינו קל מאוד, אך אל מול הרכב, ולא אל מול המסך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מפעל לנצ'יה היה חכם ויש מתאם ארפז מפלסטיק המתחבר אל מנגנון החלון החשמלי ושאליו מתחבר החלון ואם מתאם זה נשבר אז ניתן להחליף רק אותו בעלות נמוכה יחסית.

לגבי חלונות החשמל האחוריים, האם ודאת שמתג ביטולם (למניעת הפעלתם מאחור ע"י ילדים) לא הופעל לנטרולם?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי החלונות הנופלים, יש שם מעין תושבת פלסטיק שנוטה להשבר כל כמה שנים, אני באופן אישי מחזיק סטוק בבית ומחליף לפי הצורך...

המחיר של התושבת די מגוחך, כמה עשרות שקלים גג, אך להחלפתה יש צורך בפירוק דיפון הדלת. קנה את הפלסטיק אצל סודאי וגש לזגג לביצוע ההחלפה (או לבד, אם יש לך ידיים טובות).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...