Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלי קלות.

תמונה עם מספר רישוי תפורסם ע"י בעל הרכב בלבד.

אם מישהו אחר צילם - שיעביר אל בעל הרכב את התמונה במייל, יונת דואר, או כל אמצעי תקשורת מקובל אחר.

כל תמונה אחרת תימחק.

ובא לציון גועל (נפש).

פורסם

שמר,

עדיין לא הובנתי כנראה,

• לא מפריע לי שרכבי לא יופיע. מפריע לי שיצונזר לו המספר.
  • מדוע גם אתה נתפש לנושא המשפטי, לא הזכרתי תביעות וכד' ואין צורך להעלות רעיונות... בסה"כ רשמתי שהנושא נבדק ודעתי מקובלת מהפן המשפטי. אם הדבר יעזור אין לי בעיה שתמחקו את השורה האחרונה בהודעתי הראשונה.

רז,

בפירוש לא הצעתי שהמנהלים ינהלו רישום עדכון ואכיפה של רכבים. הרעיון הועלה על ידי מישהו אחר, ועניתי לו כך:

"לדעתי, הרעיון שהעלית יעיל, אם כי נראה לי שיכביד על מנהלי הפורום,

מאחר וידרש להם זמן לבדיקת הרשימה בכל פעם."

דני,

לדעתי הרעיון שמספר הרכב יוסתר בתצוגות על ידי בעליו אם אינם רוצים בפירסומו - גדול.

הדבר יפתור גם את הבעיה הנוכחית, וגם בתצוגה לא יראו את מספר הרכב כל מאות (או יותר) האנשים שמבקרים בתצוגה.

כך שמי שחושש מגנבים יוכל להסתיר מהם את המספר גם תוך כדי התצוגה.

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שבוע טוב,

אין הרבה מה להתפלפל כאן, ולכן בסוף ההודעה הזו השירשור הזה גם יינעל.

כללי הפורום ברורים, חד-משמעיים, ולא ניכנס לדיון חדש בנושא:

1. תמונות של רכבים לא יתפרסמו עם מספרי רישוי גלויים ללא הסכמה מפורשת של הבעלים. "ברירת המחדל" היא פרסום עם מספרים מחוקים.
  2. תמונה עם מספר רישוי גלוי תימחק לאלתר, אלא אם התקבלה הודעה פרטית מהבעלים שהוא מאשר את פרסום תמונתו של רכבו עם מספרים גלויים.
  3. בעל רכב שלא מעוניין שתמונת רכבו תתפרסם, עם מספרים או בלעדיהם, ישלח הודעה פרטית למנהלים (מומלץ לשלוח כולנו יחד) והתמונה תימחק מייד בהתאם לבקשתו. אני מניח שהסעיף הזה פותר את הבעיה של אבי נוף - אם פורסמה תמונה של רכבך ללא מספרים, ואתה לא מסכים לכך - ה"פ למנהלים.
  4. חוש ההומור של המנהלים לגבי הכללים האלו שואף לאפס (המוחלט), ולכן כל נסיון לציניות או לעג בנושא יתקלו בצעדים עצבניים (לדוגמא, הכנסתו למעקב של חבר פורום שמתח את הסבלנות שלנו יותר מידי לפני מספר ימים).

עד כאן.

ננעל.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...