Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים שיושב לי על שני רמקולים 6 על 9 של פיוניר

וסאב P1 של רוקפורד

קיצור המגבר נורא מתחמם לי אם אני שומע חזק מאוד במשך הרבה זמן ( שעה וחצי ככה)

ועקב החימום המגבר כנראה מכבה את עצמו בשביל שלא יגרם נזק

האם החום הזה הוא נורמלי

ואם לא אז מה אני עושה בנידון?

פורסם

שעה וחצי לשמוע בווליום חזק זה המון ותלוי באיזה עוצמות אתה שומע ואיזה מגבר יש לך זה כי לא כל מגבר מסוגל לעמוד בזה בלי קרור ראוי וקשה לי להאמין שאם הוא לא מחברת היי אנד הוא יהיה מסוגל לעמוד בעומס כזה . אם זה חברת מדבקה סינית זולה אז זה לגיטימי לגמריי

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
קשה לי להאמין שאם הוא לא מחברת היי אנד הוא יהיה מסוגל לעמוד בעומס כזה .

אלוהי, אבדנו כולנו!!! מגברים מיועדים להתחמם חיצונית, בכך הם מפזרים את החום החוצה. וחוץ מזה, תתפלא לשמוע שגם מגברי "היי אנד" מתחממים...

לפותח התרד, תדאג שמאוורר במקום מאוורר (לא מתחת למושבים לדוגמא) חיווט מתאים, מכוון כמו שצריך.

בשיפוצים

פורסם

לא אמרתי לרגע שמגברי היי אנד לא מתחממים , אז לא להכניס לי מילים לפה בבקשה.

אמרתי שמגברי הי אנד יכולים לעמוד בעמוס הזה ולא להכנס לפרוטקשן כמו המגברים מחברות המדבקה שברגע שהם חמים מידי הם נכנסים לפרוטקשן

הבחור דיבר על זה שהמגבר שלו נכנס להגנות שהוא מתחמם דבר שהוא לא אמור לקרות בחברה רצינית.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

קודם כל יעזור לדעת איזה מגבר זה...

וממתי התחילה התופעה??? עשו במקרה משהו בקשור לחשמל רכב בזמן האחרון?

פורסם

תנאי האקלים בקיץ הישראלי הם קיצוניים מאוד, החום פה הוא בלתי נסבל לנו אז בטח ובטח שלמגברים שחלק מהתהליך הטיבעי שלהם הוא להתחמם-זה מוצר חשמלי שמתאמץ ופולט חום.

נראה אם מישו שיתקעו אותו בתוך מקום סגור כמו בגאז' של אוטו ויתנו לו לרוץ בחום כזה שהוא לא יתמוטט מתישהו.

אין קשר בין מגברי היי אנד לכניסת מגבר לפרוטקשן- ראיתי כבר מגברים של ג'נסיס ושל BRAXX נכנסים לפרוטקשן כתוצאה מחום רב ותנאי אוורור גרועים.

אני מציע לך לנסות לשים מאוורר על המגבר או לפחות למצוא לו מקום יותר טוב.

אם זה לא בר-ביצוע אז לפחות לשמוע בווליומים פחות גבוהים לפחות עד לבואו של הסתיו:)

פורסם

לפי דעתי זה טבעי ביותר שמגברים חזקים נכנסים לפרוטקשיין בימים חמים. טמפ' גבוהה מאוד בבגאז' + חוסר תחלפות אוויר = המגבר מתחמם בצורה מטורפת ונכנס לפרוטקשיין, וזה לא קורה רק במגברים פשוטים וזולים.

הפתרון לזה הוא קיפול המושבים האחוריים לפני תחילת הנסיעה ונסיעה ברכב עם מזגן. מנסיון אני יכול להגיד לך שבתצורה הזו המגבר לא נכנס לפרוטקשיין גם בחום של הימים האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון - שעה וחצי בעוצמה גבוה (כזו שגורמת למגבר להכנס לפרוטקשיין) - תחשוב קצת על הבריאות שלך...

דבר שני - מגבר מתחמם! עובדה!

- המגבר שלך מוצהר על ידי היצרן כ175RMS לערוץ ב4 אוהם - בוא נאמר שהוא עומד בהצהרות לפחות ב120 RMS לערוץ - זה מפלצת!!! הוא דורש אספקת זרם רצינית מאוד - תוודא שהחיווט שלך אכן מסוגל להעביר למגבר לפחות את הזרם המקסימלי אותו הוא דורש.

דבר שלישי - תקנה מאוורר גדול של מחשב (בערך 25 שקלים בשדרות הר ציון ליד תחנה מרכזית חדשה) ממסר לרכב 10 עד 30 אמפר עוד 30 שקל ועוד 10 שקל לחוט חשמל ותתן למגבר שלך קצת אוויר - או שתיקח את העצה של איתמר לגבי קיפול המושב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני אקנה מאורר אז איפה אני אחבר אותו?

יעני הוא מחובר לגב המושב האחורי אז אני לא מבין לאן לחבר את המאורר אני חושב שיציאות של הפליטת חום בצד שלא רואים

פורסם
עלילת דם :lol:

אני ראיתי בעיניים שלי מגבר של ג'נסיס אחרי שעה של עבודה מאומצת לפני חודש בערך פשוט נכנס לפרוטקשן והוא היה רותח כמו לא יודע מה.

הרים עליו 2 זוגות FNQ-אני כבר מזמן אמרתי שבתנאי האקלים בקיץ פה בארץ לא צריך להפעיל את המערכת בצורה דרסטית.

יש לי חבר שהמיד שלו באוטו בתוך הדלת (מורל דוטק), פשוט כל הממברנה התנתקה מהחום פשוט הדבק נמס- יש לו אוטו שחור אז יכול להיות שבגלל זה.

אני כמו כן דואג כל פעם שאני יוצא מהאוטו לשים 2 חולצות או איזשהו בד על המידים מאחורה שיושבים לי על המגש כדי שלא יתעוותו לי מהחום.

• תוכן חדש...