Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כתבתי נכון הרעשים מורגשים רק כשהמזגן דולק, אבל רק אחרי שחיברתי מגבר וסאב הם הופיעו ורק כשהם דולקים.

שיחקתי עם המינוס של המגבר אבל זה לא עזר, האם יש גם למזגן מינוס שצריך לוודא שמחובר טוב ואם כן איפה?

פורסם

זה לא רעשי אלטרנטור לדעתי - רעש אלטרנטור ה"טוב" והמוכר נשמע בתדרים גבוהים בהרבה מזה שהסאב שלך בכלל מסוגל לנגן לכן אתה לא אמור לשמוע בכל מקרה רעש אלטרנטור מהסאב.

הייתי מציע לך לגשת לחשמלאי רכב ולבדוק את האלטרנטור, בדיקת עומס של מערכת החשמל ברכב שלך - נראה לי שאתה בקרוב תחליף אותו... יכול להיות גם שהחיווט שלך דק מידי...

דבר נוסף הייתי מציע לך לנסות לחבר את הסאב שלך אצל רכב של מישהו אחר שיש לו מערכת שעובדת טוב ותבדוק שהסאב לא פגום - מי יודע אולי קרעת לו את הצורה - ואם הסאב יעבוד טוב - תנסה גם לשים מגבר חליפי ולראות שזה לא המגבר - כל זה במידה ובדיקת החשמל ועובי החיווט של המערכת שלך נמצאו תקינים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סיכוי גבוה לתקלה שכזו נובעת מהעברת חיוט הRCA בסמוך למנוע מאוורר פנימי של הרכב.

(זאת בתנאי שאם טעות כזו אכן מתגלה, עם קשר וללא קשר, שלא יהיו טעויות חיווט אחרות ו/או נוספות. )

יש לגשת קודם כל לאיזור שאחרי המגירה בצד הנוסע , ולנסות להגיע לחיוט הRCA ותוך כדי שהמזגן פועל ויש רעשים לנסות להזיז מס' סמ' מהמקום בו הם עוברים ולוודא האם קיים שיפור/פתרון לתופעה.

תעדכן

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

it_amit,

מכיוון שבחתימה שלך כתבת שיש לך HU של פיוניר, הייתי ממליץ שתוודא שהרעשים לא באים מה - HU, תקלה נפוצה במכשירים מתוצרת פיוניר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מצטרף לדעה של שלו, בעיקר לאחר שפותח התרד רשם שהבעיות הופיעו לאחר חיבור מגבר, נסה לתת ליציאות הRCA, מינוס נוסף מגוף המכשיר.

בשיפוצים

פורסם

תיקון אי הבנה - הרעשים לא נשמעים מהסאב אלא רק לאחר שהוספתי מגבר וסאב יש לי רעש, כך שזה גם מבטל את האפשרות שזה מה HU.

יש לי הרגשה שזה באמת מה RCA , הסופ"ש מתקרב אני אבדוק את זה, תשובות בהמשך.

אם זה לא זה כנראה באמת הכבלים (או אפילו אלטרנטור חס וחלילה)

מישהו יודע איזה צבע זה המינוס ב HU שלי?

תודה לכולם,

תוצאות בהמשך.

פורסם

רוב המקרים מינוס אמור להיות בצבע שחור אלה עם מישהו החליף נקודת מינוס ושם כבל בצבע אחר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

it_amit,

מה שצריך לעשות זה לקחת חוט חשמל ולהוריד את הבידוד שלו בשני הצדדים. צד אחד של החוט יש לחבר לגוף המתכת של הרדיו דיסק. את הצד השני של החוט יש לחבר למינוס של אחד מחיבורי ה - RCA. תוציא את תקע ה - RCA משקע ה - RCA ואז תנסה להרכיב אותם בחזרה ביחד עם חוט החשמל הנ"ל. החוט צריך לגעת בכותרת של ה - RCA, אבל צריך לוודא שהחוט חשמל הנ"ל לא יגע בפין המרכזי של מחבר ה - RCA.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אצלי הרעש היה בכללל מהאלטרנטור, מהרצועה של האלטרנטור.

אתה טוען כשאתה מדליק את המזגן, אז זה בוודאות כמו אצלי. תנסה להתיז זז-קל על הרצועה של האלטרנטור ותראה אם הרעש נעלם. אם כן הרצועה יבשה.

פורסם

זה לא רעש של רצועה - זה רעש אלטרנטור מהמערכת

ניסיתי לחבר מינוס מה RCA שב HU וניסיתי גם להזיז את ה RCA וכלום לא עזר.

אני כנראה מגיע היום למפגש, יש מישהו שמגיע ויכול לעזור?

פורסם

תופעה ידועה ...

זה remout שלך עושה את כל הבלאגן תן לו פלוס אחרי סוויץ וזה יגמור לך את כל הרעשיםה זה מן זמזום מציק כזה שאתה נותן גז אתה שומע אותו עולה ויורד מסאב או הרמקולים

פורסם

לא הבנתי, ל REMOTE יש שני קצוות - אחד למגבר, והשני לחיבור REMOTE שבHU ,את הקצה של ה HU צריך לחבר לפלוס של הסוויץ' במקום לחיבור המקורי? ואם המערכת שלי עובדת גם בלי סוויץ' זה גם תופס?

• תוכן חדש...