Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תולעת חדשה ברשת - היזהרו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי הנורטון כן מוצא משהו?

אני חושב שאני חוזר על זה בכל ת'רד וירוסים מחדש, אבל לטובתך, אני אחזור שוב. :)

נורטון מזמן לא שולטים, חוץ מ-GHOST אולי, אני לא משתמש בכלל בהם - NOD32 מזהה גם SPYWARE (למרות שיש לי ספייבוט בנפרד) וגם קליל במיוחד. אני ממליץ לכל מי ששואל אותי.

בכל מקרה, אם לא מוצא כלום כנראה שאין כלום, אל תחפש בכוח.

תכנס לWINDOWS UPDATE ותוריד את כל העדכונים, זה כל מה שאתה יכול לעשות בשלב זה.

פורסם

מי שיש לו וינדוס לא חוקי ומוריד עידכונים, רוב הסיכויים שהוינדוס ינעל לו אחרי 30 יום.

מצד שני יש פיתרון פשוט בהרבה. להפעיל את הפיירוואל שבנוי בוינדוס. זהו.

פורסם
מתי הנורטון כן מוצא משהו?

אני חושב שאני חוזר על זה בכל ת'רד וירוסים מחדש, אבל לטובתך, אני אחזור שוב. :)

נורטון מזמן לא שולטים, חוץ מ-GHOST אולי, אני לא משתמש בכלל בהם - NOD32 מזהה גם SPYWARE (למרות שיש לי ספייבוט בנפרד) וגם קליל במיוחד. אני ממליץ לכל מי ששואל אותי.

בכל מקרה, אם לא מוצא כלום כנראה שאין כלום, אל תחפש בכוח.

תכנס לWINDOWS UPDATE ותוריד את כל העדכונים, זה כל מה שאתה יכול לעשות בשלב זה.

כודם כל אם הווינדוס שלך פרוץ ולא קניתה אותו -אל תוריד שום עידכונים כי העידכון יקלוט שזה ווינדוס פרוץ ויעשה בעיות! (מיניסיון)

חוץ מיזה גם אני ממליץ על NOD32 ואם כבר מדברים על ספייוור אז Spyware Doctor היא התוכנה הכי חזקה כרגע בשוק (מומלץ בכל זאת להישתמש במקביל בשני התוכנות).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

לפני כל הורדת עדכונים, אני בוחר אילו אני רוצה ואילו לא. בזה שהיה רשום GENIUNE ובדיקת מקוריות לא בחרתי - וזהו. מקס' יש קובץ שמתקן את העניין, זה לא בעייתי.

ספיידוקטור נחמדה, אבל יחסית מסורבלת וכבדה - השתמשתי בה, ואז עברתי לספייבוט - מבחינתי שילוב מנצח, כבר הרבה זמן שיש לי ראש שקט. בנוסף לזה פירוול של WINDOWS וזהו... אמור להספיק.

בעיקר חשוב לדעת לאילו אתרים להיכנס ולאילו לא, פלוס לא ללחוץ על כל פרסומת שנראית מושכת לעין.

פורסם
מי שיש לו וינדוס לא חוקי ומוריד עידכונים, רוב הסיכויים שהוינדוס ינעל לו אחרי 30 יום.

קודם כל אם הווינדוס שלך פרוץ ולא קניתה אותו -אל תוריד שום עידכונים כי העידכון יקלוט שזה ווינדוס פרוץ ויעשה בעיות! (מיניסיון)

יש אתר חמוד

שכתובתו היא: http://www.autopatcher.com/

האתר נותן עדכוני אבטחה ועדכונים כלליים למשתמשי ווינדוס ללא התולעת מבין מיקרוסופט שנקראת WGA

כך אתה מעדכן את הווינדוס - שומר על המחשב שלך

וממשיך לגנוב מוצרים מבית מיקרוסופט

אלון .

שלכל אחד מ4 המחשבים בבית שלו יש רשיון - ולא משתמש באתר הזה

פורסם
רוב משתמשי הפורום אינם בעלי מחשב ולא מחוברים לאינטרנט.

מרבית ההודעות נשלחות באמצעות יונת דואר לפקידת הפורום, אשר מקלידה אותן.

יש לך מושג כמה נזק תולעת יכולה לגרום ליונה? :shock:

פורסם

אפשר לעשות באתר של פנדה בדיקה ONLINE למציאת זרגים שכאלה..

http://www.pandasoftware.com

בהצלחה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...