Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תולעת חדשה ברשת - היזהרו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי, לכן לא דעגתי כל כך שזה יעשה פה למישהו נזק.

זה הי סתם בישביל אזהרה אתה יודע - למיקרה שמישהו יכליט בכל זאת להיתחבר לאינטרנט.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

לפי דעתי תנסה לעדכן את תוכנת האנטי וירוס שלך (אם יש לך אחת כזאת) וליראות אם יש עידקון לתולעת - אם כן אז תריץ סריקה וזה אמור ליפתור את הבעיה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
לפי דעתי תנסה לעדכן את תוכנת האנטי וירוס שלך (אם יש לך אחת כזאת) וליראות אם יש עידקון לתולעת - אם כן אז תריץ סריקה וזה אמור ליפתור את הבעיה

הרצתי את התוכנה כרגע והיא "עלתה" על כלום

היו לי ניתוקים פה ושם ביממה האחרונה

פורסם

זה נורא יפה שהבאת לינק שמוביל לטיזינבא. :D

בכל מקרה, מה זה אינטרנט? זה משהו חדש? אני עדיין עם העלה, הדיו ונוצת היונה שלי... :|

פורסם
זה נורא יפה שהבאת לינק שמוביל לטיזינבא. :D

בכל מקרה, מה זה אינטרנט? זה משהו חדש? אני עדיין עם העלה, הדיו ונוצת היונה שלי... :|

עזוב אותך מאינטרנט, יש משהוא הרבה יותר מפותח ומיתקדם - שיא הטכנולוגיה - פורום!

ולא הבאתי לינק - פשות עשיתי העתק/הדבק מהאתר והפורום שם את זה כלינק.

• תוכן חדש...