Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני רוצה לספר לכם שכל חיי חלמתי על רנו טווינגו! רק לאחרונה הוצאתי רישיון והתחלתי את חיפושיי!

מאוד קשה למצוא אותה,אבל בסוף מצאתי אחת ואני זקוקה ליעוץ שלכם כי אבא שלי (הגבר היחידי בסביבתי כרגע) לא מבין מהחיים שלו!

אז ככה: טווינגו, שנת 96, טסט עד מרץ 2007, חצי אוטומטית (גיר רובוטי) נפח מנוע 1250, , עשתה כ-90000 ק"מ, מנוע בנזין ועולה כ- 15000 ש"ח.

מה שהכי צורם לי שהכל זה שהיא יד רביעית (!!!) אבל הבחור שמוכר טוען שיד אחת היתה של איזה מישהו שלא נגע בה בכלל, והיא חנתה מתחת לבית שלו כמעט שנה עד שהוא מכר אותה. ככה או ככה בדיקה תחשוף את הכל- אבל מאוד חשוב לי לשמוע מה אתם חושבים ומה יש לכם לומר על המכונית הזו בכלל, ועל הנתונים שיש לי עליה בפרט.

יאללה! תשפכו!!

תודה גדולה בנתיים!!!

פורסם

אל תצעקי !!

חפשי במנוע החיפוש של הפורום ותמצאי המלצות רבות על הטווינגו (הידנית) ומידע רב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב טוב לא צועקת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אבל אני מדברת על גיר רובוטי- לא ידנית נטו אלא חצי אוטומטית- בלי קלאץ'....

מעבר להמלצות (שאכן קראתי בעיון רב)- האם המכונית הספציפית שרשמתי עליה נשמעת לכם...? בגדול, כמובן, כי כל דבר צריך לעבור בדיקה...

-תודה על התגובות!

פורסם

כל אחד עם קצת יכולת הבעה יכול להפוך את הרכב החבוט שלו ל-"רכב שמור".

גשי לבדיקה,תעלי אותה לפורום ונעזור לך יותר.

שגיב

פורסם
ראשית אני רוצה לספר לכם שכל חיי חלמתי על רנו טווינגו! רק לאחרונה הוצאתי רישיון והתחלתי את חיפושיי!

מאוד קשה למצוא אותה,אבל בסוף מצאתי אחת ואני זקוקה ליעוץ שלכם כי אבא שלי (הגבר היחידי בסביבתי כרגע) לא מבין מהחיים שלו!

אז ככה: טווינגו, שנת 96, טסט עד מרץ 2007, חצי אוטומטית (גיר רובוטי) נפח מנוע 1250, , עשתה כ-90000 ק"מ, מנוע בנזין ועולה כ- 15000 ש"ח.

מה שהכי צורם לי שהכל זה שהיא יד רביעית (!!!) אבל הבחור שמוכר טוען שיד אחת היתה של איזה מישהו שלא נגע בה בכלל, והיא חנתה מתחת לבית שלו כמעט שנה עד שהוא מכר אותה. ככה או ככה בדיקה תחשוף את הכל- אבל מאוד חשוב לי לשמוע מה אתם חושבים ומה יש לכם לומר על המכונית הזו בכלל, ועל הנתונים שיש לי עליה בפרט.

יאללה! תשפכו!!

תודה גדולה בנתיים!!!

דווקא שנת 96' יד רבעית זה סביר מאד וגם הקילומטרז' נמוך בהתחשב בעובדה שרכב "עושה" 15,000 K בשנה וכפול 10 שנים שווה 150,000 K רק תוודאי שאכן ברישיונות תחת סעיף בעלים קודמים כתוב : 03 ולא : 04

פורסם

חשוב מאוד שתבדקי האם הגיר החצי אוטומטי הזה מסתדר לך.

מניסיון הרבה מאוד אנשים לא מסתדרים עם הגירים האלה וזה יהפוך לך כל נסיעה לסיוט.

פורסם

בתור בעל טווינגו גאה מאוד עם מערכת חצי אוטמט. האוטו נפלא , אגב המערכת לא דורשת טיפול רציני . ועם המערכת מתקלקלת,(ולא אצל כולם היא מתקלקלת . אני חושד בהעברת הילוכים לא נכונה. אצל חלק מהאנשים , כי לא הכי קל להתרגל למערכת ) יקר לתקן אותה ,ומה שרוב בעלי הטווינגו עשו זה להסב לידני . עלות של כ 2500 שקל ויש לך ידנית לגמרי ...בהצלחהאגב אצלי שנת 95 עם קרוב ל180,000 אלף חצי אוטומט ונקווה לעוד:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...