Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים חזרתי מארה"ב וראיתי ושמעתי התקנה של מערכת ברכב, באמת סאונד שעוד לא שמעתי ורציתי לשתף אותכם במה שאני הולך לעשות בארץ.

1.ה-HU יהיה של קלריון דגם DXZ-956 שהוא מדהים סאונד מטורף.

www.clarion.com

2.יהיה מגבר אחד 4 ערוצים של זאפקו מגבר אם סאונד מדהים מגבר חי מגבר אמיתי הנתונים שלו הם :

2 ערוצים לקומפוננט קידמי 50RMS*2

2 ערוצים מגשר לאחד לסאב 360RMS*1

3.הקומפוננט יהיה גם של זאפקו מהסדרה REFERENCE הדגם RH-16.2 הסט נותן 100RMS

www.zapco.com

4.הסאב יהיה של קיקר והדגם שלו S10L5

www.kicker.com

אשמח לקבל חוות דעת נוספות מכם למרות ששמעתי וראיתי את המערכת.

תודה מראש TREO.

פורסם

treo,

אין ספק שהחברות הנ"ל הן מעולות. אם שמעת את המערכת הנ"ל ואהבת אותה, אז... - תתחדש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי את הסאב הנ''ל סאב מעולה . מדוייק מאוד וגם עוצמתי. הוא החליף לי רוקפורד כפול 200 אר אמ אס ליחידה והוא עושה את העבודה מעולה.

הוא מוגבר אצלי עם מונו JBL GTO 300.1 אני נותן לו ב2 אום זה יוצא בערך 600 אר אמ אס והוא עובד מעולה .אני חושב ש360 יהיה מעט בשבילו כי הוא 450 נקי.אבל תנסה אולי זה יהיה טוב.

תתחדש אתה תהנה ממנו.

שים אותו בתיבה סגורה של 35 ליטר פחות או יותר.והוא יתן תוצאות מרשימות.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יש דבר אחד שאולי לא ראית שכתבתי שמעתי את המערכת בארה"ב וזה עובד סוף ובלי לזלזל נראה לי שאין מה להשוות בין jbl ל zapco תקן אותי אם אני טועה

פורסם
יש דבר אחד שאולי לא ראית שכתבתי שמעתי את המערכת בארה"ב וזה עובד סוף ובלי לזלזל נראה לי שאין מה להשוות בין jbl ל zapco תקן אותי אם אני טועה

אתה צודק ב - 100%!!! ZAPCO הרבה יותר איכותיים מ - JBL.

שלו.

פורסם
יש לי את הסאב הנ''ל סאב מעולה . מדוייק מאוד וגם עוצמתי. הוא החליף לי רוקפורד כפול 200 אר אמ אס ליחידה והוא עושה את העבודה מעולה.

הוא מוגבר אצלי עם מונו JBL GTO 300.1 אני נותן לו ב2 אום זה יוצא בערך 600 אר אמ אס והוא עובד מעולה .

לידיעתך,

המגבר הנ"ל מספק 294Wrms, בהתנגדות של 2 אוהם, וזאת על פי נתוני היצרן. רצ"ב קישור: http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO301.1%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US&region=USA

שלו.

פורסם

כמה מערכות שמעתה שהם באותה רמה ? פשוט של חברות אחרות?

אם אתה רגיל לשמוע אם 6*9 אז כול מערכת שהיא טיפה מעל הרמה אתה תחשוב שהיא סוף.

בקיצור אם שמעתה עוד מערכות באותו הרמה(הכספית לפחות) ואת המערכת הזאת אהבתה אז תתחדש!

ליאור

פורסם

אתה שם HU וקומפוננט שהם מאוד SQ

אבל הסאב שאתה בוחר לפי מה שאני מבין זה הL5 שהוא הרבה יותר SPL מSQ - אמנם אם תשים אותו בתיבה קטנה ואטומה הוא יתן לך תוצאה "רגועה" יותר אבל עדיין נראה לי שאתה לוקח "מפצלת" ומחבר אותה ל"יפהיפיה" בקיצור - החיה והיפה

דווקא הייתי מציע לך ללכת על סאב שהוא הרבה יותר לכוון הSQ - במקום הL5 הייתי מציע ללך ללכת על IDMAX (אני לא זוכר אם הם מייצרים 10 אינטש או לא...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נהג שודים זה הסטטוס מבחינת מספר הודעות בפורום ואז אני לא יודע אם אתה מתכוון אליי או אל שלו

או אל 1000 חברי פורום אחרים...

בכל מקרה אני ממש לא נהג שודים - אני נוהג כמו סבתא זקנה שהשיניים התותבות נפלו לה בטעות בין בלם היד לתפס של חגורת הבטיחות והיא עומדת ברמזור ירוק ומחפשת אותם...

איפה אתה יכול לשמוע IDMAX - האמת, לא כל כך יודע בכלל איפה מוכרים אותם בארץ... אבל נתתי לך כיוון כללי לגבי התאמה של הרכיבים של המערכת שלך אחד לשני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...