Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לעשות אינפוזיה , ולאחר חיפוש בפורם, וקריאת כל ההודעות בנושא (ויש המון הודעות בנושא :-) )

נשארתי עדיין עם מספר שאלות :

1-הבנתי שהכי טוב לעשות את זה דרך צינורית הוואקום, מכיוון שיש לי השערה איזה צינורית זו צינורית הוואקום צרפתי צילום שבו סימנתי את הצינורית, אודה למי שיוכל להגיד לי אם זאת הצינורית המדוברת ואם לא אז איזה מהם.

2-האם במידה ואני מתחבר דרך הצינורית הזאת קיים בה כוח שאיבה או שצריך להשתמש בכח הכבידה כדי להזרים את הנוזל ?

3-בתמנות ראיתי גם ברז שמווסת את הכמות, איזה סוג של ברז זה ואיפה אני יכול לקנות אותו (ואם בכלל צריך אותו אם מתחברים דרך הצינורית).

4-הבנתי שהכי טוב זה 44K בפחית כתומה, יש אישור ? או הצעות אחרות ?

הרכב הוא סיאט איביזה 1600 97 ידנית, הזרקה חד-נקודתית.

בתודה מראש, זיו.

12-08-06_1603.jpg

12-08-06_1604.jpg

12-08-06_1605.jpg

פורסם

לא ציינת פרט חשוב מאד. מדוע אתה בכלל רוצה לעשות אינפוזיה?

האם קראת בחיפוש, לגבי ההשלכות בשימוש באינפוזייה, ותופעות לוואי שעלולות להגרם.

עם רכבך נוסע היטב , ואין לו בעיות מוגדרות וצריכת דלק גדולה לאחרונה, מומלץ להימנע בכך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז זהו, שהצריכת דלק נהיית די גבוהה, 1-10 בכביש מהיר על נסיעה של 100 קמ"ש , וזאת לשם השוואה לבחור שאני מכיר עם איביזה דומה אשר עושה 1-14. כמו כן הפלאגים תמיד יוצאים לי מפוויחים, כנראה תוצאה של תערובת עשירה מדי לפי מה שהבנתי.

רציתי לנסות אינפוזיה בשלב ראשון, אם יש לך עוד עצות אני אשמח מאוד לשמוע וליישם.

בתודה, זיו.

פורסם

במה האינפוזיה תעזור לך?

כל הבעיה שלך זה תערובת עשירה, גם אם תעשה אינפוזיה ותנקה את המנוע, הוא יתלכלך שוב בגלל התערובת העשירה. אז מה עשית בזה?

יש לך בעיה והאינפוזיה היא לא הפיתרון בכלל. יכול להיות חיישן לא תקין, ואקום לא תקין ועוד כל מיני בעיות אחרות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זיו, תומר שהוא חורך אספלט מצוי וותיק, הצביע בקלות על נקודת התורפה של חברי הפורום, בעלי חוסר ידע מספיק, ובעלי אבחנה לקוייה, של בעיות ברכבם, הפונים ישירות לדרך הקלה ,אך הלא נכונה,

והדבר משול , לחיפוש מטבע באור הפנס, במקום במקום האמיתי שבו אבד.

לכן התמקד בסיבות לתערובת העשירה, שגורמות לעלייה בתצרוכת הדלק לפיוח המצתים , ולפיח רב בתא השרפה, ברגע שתטפל בחיישן התקול(טמפרטורה למשל) לא תזדקק לאינפוזיה, ותצרוכת הדלק תרד מאליה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי, קיבלתי, בשביל זה אני מתייעץ , סך הכל זה אוטו ראשון שלי אחרי הרבה שנים עם אופנועים, ואני רק עכשיו עושה את צעדיי הראשונים בעולם המכונאות של מכוניות, אני אוהב ללמוד ולו רק בשביל הידע.

חיפשתי בספר (היינס) מצאתי שהחיישן ממוקם בתוך מכסה המזרק , כתוב שם למדוד התנגדות עם רב מודד , אך לא כתוב כמה אום זה הטווח הרצוי, יש לך מושג ?

תודה, זיו.

פורסם

זיו אני אומנם לא מבין במכונאות של אופנועים וגם לא ממש במכוניות, אבל מנוע הוא מנוע ולא קיים חומר פלא לתיקון בעיות.

אני מציע לך לבצע בדיקת פליטה וחיבור למחשב דיאגנוסטיקה אצל מישהו עם ציוד מתאים ושיודע את העבודה ולא יחרטט אותך. אחרי שתעשה בדיקה אני מאמין שיהיה כיוון למקור הבעיה ואז יהיה יותר קל לעזור לך עם התוצאות של הבדיקה.

לידע כללי, K44 אמור להיכנס אל מיכל הדלק (פחית על מיכל מלא לפי הוראות יצרן), האפקט של החומר לדעתי הוא יותר גדול כי הוא עובר במזרקים ומנקה את הצנרת דלק בדרך מה שבאינפוזיה לא קורה. אני יכול להגיד לך שפרקתי אצלי מזרקים לאחר כ 4 טיפולים שבכל אחד מהם שמתי K44 במיכל דלק מלא, הפילטרים של המזרקים היו מבריקים.

לגבי עניין היינס, מניסיון אישי הספר הזה לא שווה כל כך הרבה, נסה להשיג את האוטו דטה 2004, הוא יהיה לך יותר שימושי מבחינת מידע על נתוני חיישנים בדיקות וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...