Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חיישן של ABS עבור לנטרה 95.

האם יש למשהו מושג איפה משיגים את זה (אני לא מתכוון לחברה כי שם זה מאוד יקר)

פורסם
אני מחפש חיישן של ABS עבור לנטרה 95.

האם יש למשהו מושג איפה משיגים את זה (אני לא מתכוון לחברה כי שם זה מאוד יקר)

ביררת מחיר ? לפעמים זה אפילו זול.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצטרף להערתו של איציק נ. -- ביונדאי לעיתים יש הפתעות טובות בקשר לחלקים כאלה ואחרים.

שווה בדיקה,

תעדכן

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני ממודיעין, נכון לכרגע לא מצאתי בשום חנות לחלפים משומשים.

מישהו מכיר חנויות כאלה באזור ירושלים או תל אביב והאזור.

פורסם

בעניין ABS לא הייתי הולך על חליפי מה עוד שביונדאי אין חליפי אם לא בא לך לחפש בפרוק נסה אצל איל נויימן רח המתחת 26 א.ת צפוני אשדוד ככה גם התקלה תאופס בזכרון.

בברכה !

KamiTech

פורסם

מניסיון רע וארוך עם לנטרה, אני יכול להבטיח לך שחלק מקורי יהיה יקר בצורה לא הגיונית.

אבל כשלמדתי להתעניין בפירוקיות, התברר שלהכל יש תחליפים זולים משומשים. דוגמה אחרונה, ממיר קטליטי וסעפת ב- 80% פחות. לפני זה היה כבלי הצתה וסלילי הצתה. ועוד שלל דוגמאות.

זה כנראה קטע של היבואן, להציף את הארץ בתוצרתו ולשחוט בחלפים. מעניין גם שבמוסך המרכזי מתעקשים לא לגעת בתחליפים, להבדיל מהמוסך סיטרואן שלי שמציע תמיד שניים-שלושה תחליפים לכל דבר, למעוניינים לחסוך.

פורסם
מאגר , קמר, ויצמן,רכב אורדן,רווח חלפים,סנטר חלפים.....

לא חסר פתח גלגלים

KamiTech!

אתה יכול יותר לפרט בבקשה?

מה זה גלגלים?

איפה אני מוצא רשימה?

• תוכן חדש...