Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לקנות סאב לרכב שיפרק לו תרכב מבחינת עוצמה ראיתי סאב של חברת eton זה הדגם:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=946&CatCode=

השאלה איך הסאב ואיך החברה ?

או יש הצעות יותר טובות לסאב שיפרק לו תרכב עד 1300 ש"ח ?

ההגברה שהוא ישב עליה זה:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode=169

ויש איטום לכל התא מטען עם זה עוזר במשהו

תודה לכל העוזרים!

פורסם

זה אחלה סאב.

שמעתי אותו כמה פעמים גם בתיבה אטומה וגם בפתוחה.

הוא סאב חזק, מאוד פאנצ'י ודי מפתיע ביחס למחיר.

הוא יעבוד טוב עם המגבר הנ"ל אבל הפאנטום לא יוכל לנצל אותו ב100%, אל תשכח שהוא 600 וואט RMS והוא 2 סלילים של 2 אוהם(כלומר התנגדות סופית של 1 או4 אוהם).

והפאנטום לא יציב ב1 אוהם ו4 הוא מספק רק 480 וואט RMS(וזה עפ"י תקן DIN גרמני).

יכול להיות מעניין, אני שמעתי אותו על הגברה של 450-500 וואט RMS גם על גישור של מגבר ועדיין הוא היה מאוד חזק.

ועל מונו חזק בכלל התוצאה תהיה טובה.

under construction..

פורסם

לי יש סאב של JL AUDIO. קיבלתי המלצה עליו מי מישהו שאני סומך עליו מכאן. יש לי 10 אינץ' JL W3. הצלחתי לגרום לאנשים לצאת מהבתים -- הוא 300 וואט RMS אבל די מדייק בצליל למשל עם צ'לו מנגן שומעים את הצלילים ולא רק בומים. אני מתאר לעצמי עם יהיה לי 12 אינץ' מה היה יכול לקרות.

לעומת זאת שמעתי שלסאבים של KICKER יש עוצמה אדירה אם זה מה שאתה מחפש-- אך אין להם דיוק (מה שאני מחפש). אני שילמתי 1900 ש"ח על הסאה שלי שזה יוצר זול ממה ששמת בלינק.

זה מה שיש לי להגיד :) בהצלחה.

פורסם

הייתי הולך על הפיוניר 3004\3002 הרבה יותר חזק.

תמיר

פורסם

והפאנטום לא יציב ב1 אוהם ו4 הוא מספק רק 480 וואט RMS(וזה עפ"י תקן DIN גרמני).

.

הפאנטום מוצהר ב4 אוהם על פי תקן דין 400RMS ולא 480...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

KICKER S12L7 יכול לשבור חלנות בהחלט בעיניין השמיעה ....בסאונד כמו באומנות צליל זה דבר אינדיוידואלי אתה היחיד שיכול להחליט אם אתה אוהב את התוצאה

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

זה לא הסאב הכי טוב שרוקפורד הוציאה- זה הסאב הכי חזק בסדרת POWER 2005/6 של רוקפורד.

הסאב הכי טוב שרוקפורד ייצרה היה הDVC פאוור , הידוע גם לעתיד כHX2 מסדרת פאוור וכנ"ל גם כ RFR3110/3112/3115

under construction..

פורסם

כן שמעתי תסאב קיקר גם בתיבה אטומה וגם עם פורט ולא אהבתי .

מישהו אולי שמה על חברת Memphis ?

יש להם סאב Memphis 15-LVS18X3 שמעתי אותו והוא ממש נשמע טוב מכירים תחברה או תסאב?

• תוכן חדש...