Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW-כיעור בהמשכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בה משהו ברווזי (פורשאי) מבחינת האחור אבל לא באופן מוגזם, וזה גם יפה המשחק באחור שמזויות שונות האחור נראה שונה. בגדול אני חושב שהיא נראת לא רע (היה יכול להיות יותר גרוע :?). אני שואל את עצמי בנוגע למיקום ידית הI-DRIVE האם הרגל של הנוסע שלצד הנהג לא תנגע בה כל הזמן (אולי זה סתם נראה לי כך בגלל זווית הצילום).

במציאות היא תהיה תראה יפה משבתמונות.

נ.ב.

אני כל הזמן רוצה לומר את זה ושוכח: ידית הI-DRIVE מזכירה לי מאפרה חד-פעמית הפוכה :lol:

BMW_6-in-800(1).jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכונית כשלעצמה יפה. נניח.

אבל העיצוב משדר כבדות. היא לא נראית אלגנטית וקלילה כמו ה CS הישנות והטובות.

מה לעשות. ב.מ.וו הולכים לכיוון הסולידיות. ובמחירים שהם גובים אין להם יותר מדי ברירה.

הם לא באים להתחרות פה במכוניות ספורט אלא בכל מיני מרצדס CL וכדומה שיימכרו בשוק האמריקאי ולצי"ם.

פורסם

אוטו לא יפה יש לו תחת מכוער גדול ומגושם ... פרופיל הוא נראה לא רע אבל גועל נפש העיצובים האלה של במוו כל דגם חדש יותר ויותר מחדש מאז השקת ה7 (כולל) ...

Mercedes CLK > BMW 6

ואם כבר העלת את זה אלי אז ה xk8 היא אחת המכוניות היותר יפות שיש ויש לה עיצוב גאוני :)

XJR

פורסם

וואו איזה חילוקי דעות חלק חושבים ככה וחלק בדיוק ההפך...

אני דווקא חושב שהמכונית ממש יפה וגם זה מה שהיא אמורה להיות -סוג של ספינה כלשהיא.

בקיצור אני אהבתי נכון אלי אין מה להשוות עם היגואר אבל כל עיצוב והקץ' שלו.

אני דווקא חושב שאם היה לאוטו סמל של לאדה הוא היה זוכה לעיצוב השנה כאילו דווקא מBMW "מצפים" לטוב ביותר אם זה היה בא מחברה "נחותה" יותר זה היה יותר מפורסם\מדהים\מוזר\קונספירציה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רכב באמת יפה, אם כי הבליטה של תא המטען פוגמת קצת בעיצוב האחורי.

אבל אני אפילו לשטוף אותה בחינם הייתי מוכן. :p

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

לפי דעתי היא חביבה, לא יפיפיה ולא מכוערת, אין לה את הפרונט היפה של ה XK, אין לה את העיצוב הזורם של ה CL, ואין לה את הייחודיות של ה 911.

חבל, לפי דעתי ב.מ.וו פיספסו כמו ב7, X3 ו-5.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

אוטו נראה מרשים ומפואר...אם כי הייתי אומר שהוא אינו נראה ספורטיבי, הוא נראה קופה סולידי. מה גם שכמה קוים התבלבלו למעצב, הלכו לאיבוד...

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם

עוד היפופותם כביש מבית ב.מ.ו.

אכן כיעור בהמשכים. עד שהעיניים כבר התרגלו לסדרה 7, מנחיתים עלינו עוד מכה.

מין ניסיון עלוב להלביש קווים זורמים של 607 על ברווז.

מזל שבסדרה 5 עוד לא נגעו יותר מדי, משאיר את האופציה לקנות אותה כשאני אהיה עשיר.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

א. העיצוב באמת יפה... ואיך אפשר להגיד שלא? (חסרי טעם... :? )

ב.

מי שישים לב יוכל לראות שמלבד לתא המטען הבולט (תמונות פרופיל ואחוריות) הדמיון להכלאה מוזרה עם 911
אני חייב להסכים, לפחות מהצד זה נראה ככה... :lol::lol:
פורסם

בעיקרון לדעתי האוטו מאד יפה רק שהוא יותר מדי ענק, אני עדין נבהל כל פעם שאני רואה את הסדרה 7 החדשה.. טנק מפחיד.. והסדרה 6 הזו היא איזשהו עירבוב בין הXK8 ל607 וכמובן בעיקר לסדרה 7...

האוטו יצא באמת יפה אני פשוט חושב שהמימדים האמריקאים העצומים (שיוצאים לאחרונה) מיותרים לגמרי ליצרן הבווארי.

פורסם

סדרה 6 החדשה מיועדת (כמו קודמתה) בעיקר לשוק האמריקאי. מכאן נם האורינטציה בעיצוב .

לענית דעתי היא יפיפיה.

• תוכן חדש...