Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בספרות הרכב שלי כתוב שחור על גבי לבן - טיימינג לA3, כל סוגי הדיזל מתבצע כל 90 אלף ק"מ.

בנזין כל 120 אלף ק"מ.

האודי מגיעה או-טו-טו ל90K ושריינתי לי מקום במוסך לטיפול.

נאמר לי שלאחר בדיקה בספרות הטכנית שבידהם הרכב שלי צריך לעבור טיפול טיימינג כל 120 אלף, לא כל 90 אלף.

לפי כל המידע שבידי (כולל הספרות המקורית של הרכב) רשום במפורש - 90 אלף לדיזל ו120 אלף לבנזין.

מי צודק?

מה עושים?

תודה.

פורסם

אנא ציין את שנת הרכב וגם דגם מנוע כפי שמופיע ברשיון הרכב.

פרטים אלא נחוצים בכדי לספק לך תשובה מדוייקת !

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - אודי, A3, 2.0 TDI מהדגם החדש עם 140 כ"ס (הייתי בטוח שזה מובן מהחתימה שלי...)

טילפנתי לאודי בגרמניה לפני כמה שעות, הם אומרים ש90 אלף זה הקצה התחתון של ההמלצה ובכל מקרה - ההמלצות משתנות מעת לעת.

הנציג של אודי אמר שחד משמעית אין צורך להחליף ב90 אלף, ההמלצה היא בין 90 ל120 אלף לפי החלטת היבואן ולפי מצב הרצועה...

אני מודה - זה לא הכי מספק, המחשבה על רצועת תזמון שנקרעת מחרידה אותי... אבל בכל זאת - זו התשובה הרשמית מאודי...

פורסם

אני הייתי כותב מייל אחד ליצרן ואחד ליבואן, מפרט את נסיבות המקרה, מדגיש שזה מה שכתוב לך ספר הרכב. אם יש לך דרך כלשהיא להוכיח שגם קבעת מועד לטיפול (אולי הקלטת שיחת הטלפון) זה יהיה נהדר.

עכשיו יש לך את התשובות שקיבלת בע"פ בכתב. שחור ע"ג לבן.

במידה וחו"ח תקרע הרצועת טיימינג יהיו לך חיים די קלים במשפט....

פורסם

1. הרכב מטופל בקביעות במוסך המרכזי, אדם מן הישוב לא אמור לדעת מה זה טיימינג - אחריות המוסך להחליף את הרצועה בזמן.

2. בכל מקרה - אבקש מהיועץ שירות מסמך בנידון, לכל מקרה...

פורסם
1. הרכב מטופל בקביעות במוסך המרכזי, אדם מן הישוב לא אמור לדעת מה זה טיימינג - אחריות המוסך להחליף את הרצועה בזמן.

2. בכל מקרה - אבקש מהיועץ שירות מסמך בנידון, לכל מקרה...

שלום,

מצב החגורה, לא מושפע מהטיפולים השוטפים. החומר מתפורר עם הזמן, גם המותחנים מתעייפים.

עכשיו, אם הרכב שלך משופר (מה שנאמר ב "אוטו" כשבחנו את הרכב שלך) ואתה נהג זריז ... עדיף לא לקחת סיכון , כי לפי הנסועה שלך גם כך אתה תחליף אותה בקרוב.

לא לקחת סיכון!.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

תחליף!

מה אתה מחפש ללכת לפי מס' יקלומטרים מדוייק?

נזק לא יגרם

אל תשכח שאתה חי במדינה חמה ועם אקלים שהאוטו לא ממש אוהב

תחשוב איך זה משפיע על רצועת גומי...

אקיצר זה לא קריטי, תחליף ותהיה בראש שקט

פורסם
מרק - אודי, A3, 2.0 TDI מהדגם החדש עם 140 כ"ס (הייתי בטוח שזה מובן מהחתימה שלי...)

טילפנתי לאודי בגרמניה לפני כמה שעות, הם אומרים ש90 אלף זה הקצה התחתון של ההמלצה ובכל מקרה - ההמלצות משתנות מעת לעת.

הנציג של אודי אמר שחד משמעית אין צורך להחליף ב90 אלף, ההמלצה היא בין 90 ל120 אלף לפי החלטת היבואן ולפי מצב הרצועה...

אני מודה - זה לא הכי מספק, המחשבה על רצועת תזמון שנקרעת מחרידה אותי... אבל בכל זאת - זו התשובה הרשמית מאודי...

לפי מה שכתוב בספר מדובר על 90 אלף ק"מ. גם בגולף SDI שהיתה לנו וגם בטולדו היא הוחלפה אחרי 90 אלף ק"מ אבל רק בגלל שזה מה שהיה רשום. לפי מה שראיתי על החגורה היא יכלה לעבור עוד 20 אלף ק"מ בקלות. אם אתה רוצה לעקוב אחרי הספר תחליף ב-90, למרות שאתה יכול להגיע ל-105-110 בקלות. רק אל תמשוך את הנושא מעבר לזה.

פורסם
שלום,

מצב החגורה, לא מושפע מהטיפולים השוטפים. החומר מתפורר עם הזמן, גם המותחנים מתעייפים.

עכשיו, אם הרכב שלך משופר (מה שנאמר ב "אוטו" כשבחנו את הרכב שלך) ואתה נהג זריז ... עדיף לא לקחת סיכון , כי לפי הנסועה שלך גם כך אתה תחליף אותה בקרוב.

לא לקחת סיכון!.

זה לא היה הרכב שלי שנבחן, הרכב שלי סטנדרטי לגמרי.

אגב, פרט קטן ולא כ"כ חשוב....בדקת מחירים לפני שקבעת תור במוסך?
לא, אני מטפל רק במרכזי - גם הם בקושי מכירים את הרכב, כשניסיתי מוסכים אחרים נכוותי אפילו יותר.

אני לא משלם הרבה יותר ממוסך "פשוט" - כ370 ש"ח כולל מע"מ לטיפול קטן וכ 850 ש"ח לטיפול גדול.

לפי מה שכתוב בספר מדובר על 90 אלף ק"מ. גם בגולף SDI שהיתה לנו וגם בטולדו היא הוחלפה אחרי 90 אלף ק"מ אבל רק בגלל שזה מה שהיה רשום. לפי מה שראיתי על החגורה היא יכלה לעבור עוד 20 אלף ק"מ בקלות. אם אתה רוצה לעקוב אחרי הספר תחליף ב-90, למרות שאתה יכול להגיע ל-105-110 בקלות. רק אל תמשוך את הנושא מעבר לזה.
אני לא מחפש למשוך, בכלל.

אני חייתי בידיעה שטיימינג מחליפים באוטו שלי ב90 אלף. המוסך שלי (המרכזי) ולאחר מכן אודי עצמם מגרמניה אומרים שאין צורך להחליף ב90 אלא ב120 למרות מה שכתוב בספר.

גיל.

• תוכן חדש...