Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בשעה טובה אני קונה ג'אנטים וצמיגים.

קודם כל שאלה : איך צמיגי MONZA ?

במידה הזו 195/55/15 אני מקבל ב -350 ש"ח לצמיג כולל מע"מ.

האם שווה לי להשקיע עוד 150 ש"ח לצמיגי P6000 של פירלי ?

עכשיו השאלה השנייה :

ג'אנט של חברת HIJOIN.

אני משתגע! כולם אומרים לי זהב (זהב כתום כזה) אבל יש טיטניום (מתקרב לשחור) וגם כחול מאוד יפה.

מה לבחור ?

כזכור לכם הרכב שלי הוא כסוף.

כל העסקה ב - 3500 ש"ח כולל מע"מ בגלל שהוא מקורב לבוס שלי בעבודה החדשה.

שמוליק

* להבא נא לכתוב כותרת טובה יותר. הודעתך נערכה*

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תשמע אחי זה לגמרי לשיפוטך לדעתי ג'אנט מוזהב (או כל צבע אחר שלא כסוף מטאלי -יעני הרגיל ) פשוט מזעזע... במיוחד זהב אבל.. זה פשוט יראה נורא על הלאנטיס הכסופה שלך...

לדעתי :shock:

פורסם

רגע, 150 לצמיג או לרביעייה ?

אני בדעה שבצמיגים, לא מתפשרים.

הרבה הרבה הרבה יותר חשוב מכל ג'אנט או פילטר פתוח או בולמים או דוד אחורי.

אם זה 150 שקל (למרות שאני בספק) לכל הארבעה, לך על זה.

אם זה לאחד, אז המחיר קצת יקר, אני לא בקיא ברזי הצמיגים אבל אני מניח שאפשר למצוא צמיג טוב במחיר הזה, במיוחד שלא נדרשים ממנו סיצועים ספורטיבים.

בקשר לצבע של הג'אנטים, שחור טיטניום נשמע לי הכי יפה.

פורסם

צמיגי 195/55R15 - יוקוהמה A539 יהיו מצוינים אבל אולי מעט יקרים. פאלקן ZE502 טובים ביבש וגרועים ברטוב, אבל זולים - לי עלו 400 לאחד במידה הזאת. נסה גם גודייר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקטע שאני מקבל ממנו הנחה דיי רצינית.

בדקתי היום מונזה 195/50 ובמחיר עוד יותר זול כ -290 ש"ח לצמיג מדגם ה 195/55 שעולה 350 כיוון שמייצרים אותו המון לסמארט (זה מה שהוא הסביר לי).

שלומי, ה -P6000 עולים אצלו כ 500 ש"ח לכל צמיג.

כנראה שאני אלך על ה - P6000 כי הסכום שאני צריך להוסיף כבר לא משמעותי.

אז מה אתם אומרים, טיטניום ? אני מפחד שהצבע יבלע בצבע השחור של הצמיג.

תבדקו את הלינק

http://netcity5.web.hinet.net/UserData/hijoin2/COLOR_SERIES/color_series.htm

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

שמע על טעם ועל ריח. אין מה להתווכח...

אישית, אני לא אוהב את המוזהב.... אבל גאונטים מעניינים בטיטאניום יכול

להיות מאוד מאוד יפה!

הטיטאניום מדהים, רק עכשיו ראיתי את התמונות באתר! וואו, זה נראה מדהים! לך על הטיאטניום (השחור או הכסוף... אפילו אולי הכחלכל)

זה מדהים! :D

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם

לדעתי לאוטו כסוף גאנטים טיטניום זה מדהים

אני גם חושב בעתיד להחליף לצבע כזה בכל מקרה זה יהיה כשיהיה עודף כסף ואחרי דברים

אחרים בינתיים נשאר עם הגאנטים דמוי טאסות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
צמיגי 195/55R15 - יוקוהמה A539 יהיו מצוינים אבל אולי מעט יקרים. פאלקן ZE502 טובים ביבש וגרועים ברטוב, אבל זולים - לי עלו 400 לאחד במידה הזאת. נסה גם גודייר...

רוני

רוני - גם אני מבעלי המידה הבעייתית הנ"ל, ולקראת ההחלפה הקרבה ובאה אלי הייתי בהרבה מאוד מקומות. כשהתענייניתי לגבי פאלקן נאמר לי שהיבואן לא מביא ZE502 במידה הנ"ל אלא רק צמיג מדגם 326.

לאחר הרבה מאוד טרטורים של היבואן של דנלופ הוא הסכים להזמין לי במיוחד רביעיה של SP9000...

פורסם
רוני - גם אני מבעלי המידה הבעייתית הנ"ל, ולקראת ההחלפה הקרבה ובאה אלי הייתי בהרבה מאוד מקומות. כשהתענייניתי לגבי פאלקן נאמר לי שהיבואן לא מביא ZE502 במידה הנ"ל אלא רק צמיג מדגם 326.

לאחר הרבה מאוד טרטורים של היבואן של דנלופ הוא הסכים להזמין לי במיוחד רביעיה של SP9000...

לפני שנה וקצת היה בהחלט ZE502 למידה הזאת. אני קניתי... בכל מקרה את הדנלופים אני לא מכיר.

סטריטרייסר - לסמארט אין צמיגי 195 למיטב ידיעתי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פאלקן ZE502 טובים ביבש וגרועים ברטוב, אבל זולים - לי עלו 400 לאחד במידה הזאת

רוני

נאמר לי ע"י היבואן שה502 לא מיוצרים יותר, במקומם יש את ה512 שאמורים להיות משופרים, במיוחד על רטוב.

לי יש זוג כזה מקדימה והם בהחלט טובים, ביחס למחיר כמובן (300 לאחד).

פורסם

לפני שנה וקצת היה בהחלט ZE502 למידה הזאת. אני קניתי... בכל מקרה את הדנלופים אני לא מכיר.

רוני

רועי, בעל המקום אמר לי שלסמארט יש מאחורה 195 ומקדימה 175.

שמוליק

פורסם

רוני

רועי, בעל המקום אמר לי שלסמארט יש מאחורה 195 ומקדימה 175.

שמוליק

בגודל הזה הצמיגים של הסמארט ישתפשפו אחד בשני ...

לסמארט צמיגים בגודל 145/65X15

פורסם

איך הטיטניום ?

רק מידה יותר קטנה כמובן אבל הג'אנט פחות או יותר זהה בצורתו.

brake.jpg

• תוכן חדש...