Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב התפחלץ סופית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה בחינה?

מה לא אהבת?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

האמת היא שנכנסתי רק לתפריט של הרשת, כבר שם הוא היה לא נוח לטעמי ובאותו הרגע ויתרתי.

בגדול הממשק נראה דומה לאס פי אבל לא לטעמי השינויים שעשו שם. חוץ מזה מוצר שכבר ההתקנה שלו נראית אפורה כמו פנים של רכב יפני...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

2003 אינה מערכת הפעלה שמיועדת לתחנות עבודה, והיא לא תעבוד בצורה מיטבית על סתם מחשב.

פרמט והתקן XP רגיל על המחשב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה הכוונה לא תעבוד בצורה מיטבית?

מוזר אצלי הותקן בזמנו 2003 סרוור, והוא פעל מצויין. קראתי שהרבה אנשים אומרים שזהו הווינדוס המוצלח ביותר שיצא, ושלא כמו XP הוא סובל הרבה פחות מבאגים וחורי אבטחה. אני לפחות היתי מרוצה ממנו יותר מהXP שהותקן לפני כן.

ROOONEEYY

פורסם

הכל הותקן ויש בעיה קטנה נוספת

1. שאני נכנס לאתר של 100FM לשמוע את הפלי ליסט שלהם או בכלל לאתרים שמשמיעים צלילים, פשוט לא שומעים כלום. לעומת זאת בווינאמפ מדיה פלייר וכל התוכנות האלה אני שומע רגיל. איך מסדרים את זה?

2. מופיע לי ההודעה הבאה כל פעם שהחלונות עולה, מה עושים עם זה?

untitled.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכנסים ל

MSCONFIG

דרך התחל>ראן

ומבטלים את הוי בטאב האחרון בשורה שמתייחסת לקובץ

(אני לא זיהיתי אותו כקובץ מערכת, יעני הוא שייך לאחת התוכנות שברשותך)

הבעחה של הקולות נובעת מדרייבר לא תואם במלואו/לאמותקן בצורה מושלמת,

ואי לכך לא ניתן לשמוע צלילים מאתרי אינטרנט וכו

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...