Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי הדשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה בבקשה

אם מישהו יודע אולי במיקרה על חומרים לניקוי הדשבורד

יש לי שברולט לומינה 96 ויש על הדשבורד כתמים כאלה לאם מיסתכליםפ טוב טוב אז רואים משהו מטושטש כזה

אני רוצה לנקות אז זה איזה חומרים אפשר בלי שיפגעו לי בפלסטיקה או יפוצצו לי אותו

תודה

פורסם

גם אצלי בפאסאט היו כתמים כאלה, חשבתי הא דהה בשמש(למרות שאני שם 30 כיסוים), מה שעשיתי לקחתי ספריי לניקוי חלונות השפרצתי על סתם בד והתחלתי לנקות חזק כל הכתמים נעלמו ואז ריססתי בסקאי, כמו חדש!

שלום יש לי שאלה בבקשה

אם מישהו יודע אולי במיקרה על חומרים לניקוי הדשבורד

יש לי שברולט לומינה 96 ויש על הדשבורד כתמים כאלה לאם מיסתכליםפ טוב טוב אז רואים משהו מטושטש כזה

אני רוצה לנקות אז זה איזה חומרים אפשר בלי שיפגעו לי בפלסטיקה או יפוצצו לי אותו

תודה

פורסם

אני אישתי לקחתי מים עם סבון רגיל, ספוג גס ושיפשפתי עד שיצא כל השחור מהחריצים וגל הכתמים למיניהם. אחרי שזה התייבש שמתי חומר "חלב" של STP שאני תמיד משתמש בו והפנים של הרכב פשוט נראה כמו חדש.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בעיה קטנה:

בפאסאט היו כתמים כאלה על הדשבורד, ניקיתי עם טבלית למדיח שהכנסתי אותה למים, עכשיו יש מלא כתמים לבנים...

למישהו יש מושג עם איזה חומר להוריד את זה?

תודה!

פורסם

לא!

יש אפשרות להוריד להוריד את הכתמים זה כמו סבון כזה רק צריך לשפשף חזק.

רציתי לדעת אולי יש איזה חומר שיוריד את זה מהר?

קוראים לחומר הזה כרטיס אשראי. קנה דש בורד חדש. החומרים שבטבליות הללו חריפים מאוד וכנראה איכלו את הדש בורד.
  • תוכן חדש...