Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי משהו שקשור לגיר אוטומטי.

נגיד ואני עומד במקום עם הרכב, אני שם את הגיר במצב N ואז נותן טיפה גז ככה שהטורים עולים ל- 2000 סל"ד ואז אני נכניס ל D ולוחץ עוד על הדוושה.

לא שאני מנסה או רוצה לעשות את זה אבל מה הנזק שעלול להיגרם במקרה כזה?

פורסם

אני לא מומחה -אבל זה אמור לדפוק לך את התיבת הילוכים...

]כמו שילוב של הילוך בלי קלאץ או משהו...]

פורסם

חוץ מזה שאתה גורם נזק לצריות ושאר המכלולי הנעה אתה מזיק לגיר בצורה אכזרית.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תודה על התשובות...

זה בעיקרון גם מה שאני חשבתי אבל רציתי לראות מה עוד אנשים יגידו על זה.

נחמד שיש פה מישו בשעות האלו :)

פורסם

רק הרעש הנגרם אמור להגיד לך שמשהו טוב לא ייצא מכזה דבר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ליפני שנה היה לפורד טרייסר שנת 97 ועם הטורים היו גבוהים (מעל 2000) סלד האוטו לא היה נוסע.

אני יכול להגיד לך שיש לי חבר שחרש אל זה אולי 100 פעם והיתעלל בגיר שלו בצורה אכזרית וחוץ מזה שהצמיגים שלו עייפים מכל הפירפורים שהאוטו מעביר הילוך מרגישים מכה די חזה וגם שמכניסים רוורס לוקח לאוטו איזה 5 שניות עד שזה ניכנס.

בישביל התענוג והפוזות של פירפורים זה לא מישתלם מניסיון

פורסם

למה לא לעשות? זה טוב לגיר, לציריות, למנוע, לתושבות, לכיס של המכונאי, ולמנהלי הפורום, לאימון על נעילות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...