Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחימה בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיוחד הטמטום של התקשורת הישראלית, שרק היום הם השכילו כשנפלו הטילים להגיד "מטעמי ביטחון לא נאמר היכן בדיוק נפלו הטילים" טוב שנזכרתם מטומטמים. מה כל כך בוער להגיד איפה נפלה קטיושה? זה ישנה משהו אם יגידו איפה היא נפלה לאחר מספר שעות או ימים? במקום זה ישר איפה שהיא נופלת הם אומרים שקטיושה נפלה במיקום X, טוב שלא, תעזרו למחבלים עוד יותר.

ROOONEEYY

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נפלה עכשיו קטיושה במטולה שגרמה להפסקת חשמל (וחזר לפני כמה דקות).

היו עיתונאים במצפה דדו והחיזבאללה רצו להוריד אותם אבל הם החטיאו ופגעו בצלע של ההר.

אח"כ באו זוג מסוקים וראיתי שכל אחד מהם שיגר טיל על מי שרצה לפגוע בעיתונאים.

הרעש של השיגור פשוט מפחיד, מין שריקה כזאת שמכניסה אותך לפניקה.

מהר מאוד הגיעה כבאית והכבאים כיבו את האש אחרי רבע שעה.

פורסם

פליקס, מה שהכי מצחיק, זה שחדשות ערוץ 2 לא חשבו על זה לבד.

הם ראיינו את דוברת צה"ל, וזאת ביקשה מהם במפורש להפסיק להודיע על המיקומים.

המנחה אמר שזה יובא בחשבון, והחל מאותו רגע הם הפסיקו להודיע על המיקומים.

פורסם

כשנסראללה דיבר הוא אמר משהו על הפצצת המפעלים הפטרוכימיים בחיפה. מה זה המפעלים הללו וכמה קשה לתושבים תהיה פגיעה במבנה הנ"ל? מה הוא מכיל?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בחיפה שוכנים הרבה מאוד מפעלים כימיים, למשל בז"ן (בתי זיקוק), כל מיני מפעלי כימיה, מאגרי דלק נפט, כל מיני מאגרי גזים מסוכנים וכ"ו. שילוב של אש + חומרים כימיים = תחשוב לבד מה יקרה במצב כזה.

ROOONEEYY

פורסם

לא זאת הבעיה, שם יפגעו רק הקרובים כי תהיה אש ענקית שתבער כמה זמן וזהו.

הבעיה האמיתית היא שיפגעו במיכל גז רעיל שאינו דליק, כי אז יכולה להיות דליפה בלי שישמו לב.

:?

פורסם

פליקס, אמרת יפה לגבי ההודעה על מיקומי הפגיעות אבל אתה הורס לעצמך שאתה עונה על שאלות כמו "מה יש בחיפה?"

אל תחשבו מה האויב כן יודע ומה הוא לא יודע.

אז הוא יודע שיש מקום אסטרטגי כלשהו באזור מסוים.. זאת עדיין לא סיבה לפרט על עוד X מקומות בסביבה.

אין טעם לפרט מה יש בחיפה, אילו מוקדים יש בטייבה, ואיזה מפעל כימי קיים בענארף.

תדונו במצב בלבד, צרפו לינקים מכתבות קיימות, אבל תפסיקו לרשום כל מה שעובר לכם בראש.

פורסם

צודק במאה אחוז, אולם המידע שנתתי הוא לא מידע מסווג. חיזבאללה בעצמו יודע את זה, וכל מי שביקר בחיפה ורואה מיכלית של גאזפרום לא באמת מאמין שבתוך המיכלית יש מים, כנ"ל אם כתוב על המיכלית חייםמשה גז או איציק חומרים כימיים בע"מ.

ROOONEEYY

פורסם
צודק במאה אחוז, אולם המידע שנתתי הוא לא מידע מסווג. חיזבאללה בעצמו יודע את

פליקס, זה נכון ולא אמרתי שגילת סוד מדינה, אבל למה לנו לשחק ב"כן יודע/לא יודע"....מסווג?/ לא מסווג? עזוב..

כן יודעים בחיזבאללה/לא יודעים בחיזבאללה ,זה מוכר לכולם, זה מקום ידוע, בלה בלה בלה.. בוא נוותר על זה.

נקווה רק שגם מה שהם יודעים וגם מה שלא, שיהיה רחוק מהישג ידם.

אמיר.

פורסם
פליקס, אמרת יפה לגבי ההודעה על מיקומי הפגיעות אבל אתה הורס לעצמך שאתה עונה על שאלות כמו "מה יש בחיפה?"

אל תחשבו מה האויב כן יודע ומה הוא לא יודע.

אז הוא יודע שיש מקום אסטרטגי כלשהו באזור מסוים.. זאת עדיין לא סיבה לפרט על עוד X מקומות בסביבה.

אין טעם לפרט מה יש בחיפה, אילו מוקדים יש בטייבה, ואיזה מפעל כימי קיים בענארף.

תדונו במצב בלבד, צרפו לינקים מכתבות קיימות, אבל תפסיקו לרשום כל מה שעובר לכם בראש.

חבר'ה, נסראללה גולש כאן ב-CF ... לא לפרט דברים סודיים...

פורסם

הקטיושות(או שמא זה כבר נשק אחר?) מתחילות להתדקם דרומה יותר, עכשיו נודע לי שהיה דיווח על רקטות שנחתו ברמת ישי, משהו כמו 4 דקות מהבית שלי (טבעון)...מפחיד..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
הקטיושות(או שמא זה כבר נשק אחר?) מתחילות להתדקם דרומה יותר, עכשיו נודע לי שהיה דיווח על רקטות שנחתו ברמת ישי, משהו כמו 4 דקות מהבית שלי (טבעון)...מפחיד..
גם באזור... אמנם אני לא גר שם יותר, אבל ההורים גרים די קרוב לטיבעון, והיו נפילות גם שם :shock:

מ פ ח י ד ! ! !

מי חשב שהמקומות הפאסטוראליים האילו יהפכו לשדה קרב?

יום שישי היינו שם, ואישתי, שהיא יצור די לחוץ מטיבעה פחדה לינסוע לשם. אני והאחים שלי הרגענו אותה "כאן לא יקרה כלום, זה רחוק, אין כאן יעדים "חשובים" וכו'..."

מעניין מה היא תגיד על זה כשהיא תיראה את זה בחדשות... :roll: (בקיצור, "אמרתי לך" ענקי עם מיבטא פולני טוב-טוב...) :lol:

נקווה לטוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
גם באזור... אמנם אני לא גר שם יותר, אבל ההורים גרים די קרוב לטיבעון, והיו נפילות גם שם :shock:

מ פ ח י ד ! ! !

מי חשב שהמקומות הפאסטוראליים האילו יהפכו לשדה קרב?

יום שישי היינו שם, ואישתי, שהיא יצור די לחוץ מטיבעה פחדה לינסוע לשם. אני והאחים שלי הרגענו אותה "כאן לא יקרה כלום, זה רחוק, אין כאן יעדים "חשובים" וכו'..."

מעניין מה היא תגיד על זה כשהיא תיראה את זה בחדשות... :roll: (בקיצור, "אמרתי לך" ענקי עם מיבטא פולני טוב-טוב...) :lol:

נקווה לטוב...

גילי

אכן, טבעון היא כנראה הגבול הדרומי של תחום ההפגזות, אני מקווה שלא ייפול פה שום דבר בסוף.

מסתבר שחיזבאללה מנסים לפגוע בבסיס חיל האוויר ברמת דוד,לשמחתי ללא הצלחה..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
מה בדיוק יעזור אם יגיעו לשם שתיים שלוש קטיושות??
נק' טיווח... ברגע שיש לך פגיעה אתה יודע מה הזוית הנכונה לאיכון...

ששששש......

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...