Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחימה בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה עוד פלוס להצעה של גיל. המזגנים יפזרו את העשן במהירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איגור

אני לא חושב כמוך בנתיבות ובדרום מתחילים לקבל את הרעיון

בשדרות הרעיון די מובן לחימה בצל הפגזות

ובישובי עוטף הזה הרעיון ברור לחלוטין משום שהם גם לאחר ההתנתקות לא יצאו מהממאבק

יש לנו צבא חזק, אפילו כל אלא שרפובליקת בננות זה ביטוי שגור אצליהם יסכימו איתי.

שוב אני מפציר בכם לכו ליתרום דם

כל הלילה אתמול והיום בבוקר חשבתי, איך אני אזרח פשוט ולא מגוייס שאפילו נשק אסור להחזיק לו יכול ליתרום למאמץ והגעתי למסקנה שאפשר ליתרום דם, מקסימום תגדילו את המאגר בארץ

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

הקטיושות הגיעו גם לחיפה , אני לא מבין בשביל להגיע לחיפה צריך משגר די גדול

כל כך קשה לאתר משגר קטיושות לטווח של 80 ק"מ

בעזרת צילומי לווין או משהו בסגנון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

איציק ט. - כל הטכנולוגיה הזאת מוגבלת מאוד במקרים בהם בצד השני לא משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת.

במקלות נלחמים במקלות, לא בF16.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275867,00.html

כמו שקראתי, מישהו ביעקש אולטימטום, אז הינה זה בא.

אם זה טוב או רע ימים יגידו.

אבל אני גם בדעה שצריך להוריד אותם מהעץ שהם טיפסו עליו

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

צה"ל(חיל אוויר) פועל כרגע בפגיעה במטרות אסטרטגיות וכלכליות!

זה אולי נראה לכם טיפשי שחיל אוויר מפציץ גשרים,כבישים אבל זה מהלך אסטרטגיה חשוב במקרה ותפרוץ מלחמה!

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

יופי, דפקו סטי"ל אחד וחבר שלי משרת בסטי"לים והקפיצו אותו לים, והוא לא זמין. ממש יופי.

פלוס היתה גם נפילה בטבריה.

שיגעון.

איראן מצטרפת למאמץ המלחמתי כנגד האויב הציוני, כמו שאמרתי...

פורסם
זה נשמע כמו בכי...אולי במקום לבכות תציע פתרונות כמו כולם...

אנחנו מוקפים מדינות ערביות ואין לנו דרך אחרת חוץ מלדבר בשפתם, כל דבר אחר יביא לאובדננו המוחלט.

הינה הפתרון שלי אם אתה מעוניין לשמוע.

להגיע להסדר הבא עם כל העולם:

הפסקה של כל ההתקפות/חיסולים וכל דבר אחר. בתנאי שהערבים מפסיקים גם את כל הפעילויות שלהם.

נותנים להם להחזיר את כל החיילים החטופים. אם הם לא מבצעים את זה תוך יומיים שאחר כך לא יבכו וכל העולם יראה שהם מביאים את זה על עצמם. ואז להיכנס בכל הכוח עם כל המטוסים שיש ולהחריב כל דבר אפשרי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זהו זה,כמו כל כמה שנים,מלחמה!

נשאר עכשיו לחכות ולראות איך החבר'ה מלמעלה ייתפקדו.

תנחומים למשפחות השכולות וכולי תקווה שלא יהיו עוד חללים.

לכל חיילנו ,אתם גיבורים!

פורסם
הינה הפתרון שלי אם אתה מעוניין לשמוע.

להגיע להסדר הבא עם כל העולם:

הפסקה של כל ההתקפות/חיסולים וכל דבר אחר. בתנאי שהערבים מפסיקים גם את כל הפעילויות שלהם.

נותנים להם להחזיר את כל החיילים החטופים. אם הם לא מבצעים את זה תוך יומיים שאחר כך לא יבכו וכל העולם יראה שהם מביאים את זה על עצמם. ואז להיכנס בכל הכוח עם כל המטוסים שיש ולהחריב כל דבר אפשרי.

אתה יודע מה? אני איתך ב-90%, הרעיון הכללי בסדר אבל לא צריך לתת להם אויר לנשימה אלא לבחור בעצמם - אם הם יחזירו את החיילים או לפחות יבטיחו החזרה מיידית - אז נפסיק את כל הפעילות ונצא מיידית משם. כמובן שלא ניתן לחיזבלים לחזור לשבת ליד הגבול.

בריאות לכולם!

פורסם

זהו, גם אירן תיכנס

באירן הודיעו שאם ישראל תתקוף את סוריה אירן יתמכו בסוריה וכניראה יעזרו בהגנתה

ואני שואל למה אנחנו עושים אומנם עבודה נורא חשובה בשבילנו אבל על הדרך גם את העבודה השחורה לאמריקאים והם אפילו לא עוזרים

למה הדעה של כולם היא בעד ישראל

אבל כשמדינה מאיימת להיכנס לסיכסוך שהוא ביכלל לא שלה ולא קשור אליה בצורה ישירה, ישראל לא מקבלת תמיכה

פורסם

בזה הרגע פרסמו בערוץ 2 כי סוללת פטריות הוצבה בעיר, על מנת למנוע פגיעה של רקטות במתקנים רגישים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...