Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחימה בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה שאתה צודק לירון....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ציטוט מYNET

מאוהבת בנסראללה :

הוא כזה חמוד.

תראו איזה פרצוף של ילד יש לו - כזה תמים וחמוד...

אמן, שתגיע כבר למעלה, אשמח להיות אחת מה-72.

נו... תגיע, מאמי.

עזתית, עזה.

פורסם
לנו החברה מהמרכז,זה נראה כל כך רחוק ולא מציאותי.

לא יאומן...:roll:

זו אחת מהסיבות שבגללן יש הרבה שמאלנים באזור המרכז לעומת יתר האזורים בארץ (ללא קשר להאם זה טוב או רע וללא קשר להאם זה טוב או רע להיות שמאלני).
פורסם

אכן, יש מצב שבגלל זה יש יותר שמאלנים בת"א מאשר באלקנה...

תגיד, אתה מכיר סטטיסטיקות של מצביעים לפי איזורים?

יש את זה כאן:

http://www.knesset.gov.il/elections17/heb/Results/Region_Results.asp

תתפלא אולי לראות שבאצבע הגליל יש רוב לשמאל. בגליל המערבי אני פחות סומך על התוצאות כי יש שם גם תוצאות למפלגות הערביות בגלל האוכלוסיה הערבית המקומית שאתה בטח לא סופר.

אבל באצבע הגליל האוכלוסיה רובה ככולה יהודית, ואתה מוזמן לצפות בסטטיסטיקה של ההצבעה של ישובי הגבול.

פורסם

חברים לכו ליתרום דם

מי שעברו 3 חודשים מהתרומה האחרונה שלו והוא יכול, לכו ליתרום דם, כי כל פצוע חו''ח בינוני יצטרך עירוי דם, בין אם זה חייל או אזרח

אז אם אתם יכולים לכו ליתרום

היום רציתי ליתרום, אך הקצב דם שלי לא היה סדיר משום מה, אז אני אברר את זה ואטרום ביום אחר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
לנו החברה מהמרכז,זה נראה כל כך רחוק ולא מציאותי.

לא יאומן...:roll:

מסכים איתך לגמרי.

במרכב ובדרום החיים ממשיכים כרגיל, כאשר אף אחד כמעט ולא מדבר על המצב בצפון, שנמצא במצב של כמעט מלחמה.

מצב מוזר של אדישות או חוסר אכפתיות.

פורסם

איגור, אתה לא מכיר את המוטו הישראלי : "לי זה לא יקרה" ?

כולם חיים ככה, עד שקרוב משפחה, חבר, מכר או כל אדם אחר נפגעים, ואז מתחילים רק להתעניין בנושא.

חבל...

כ"כ עצוב כל המצב הזה. מקווה שיגמר כמה שיותר מהר.

פורסם
לתושבי נהריה שבפורום:

הכל בסדר? בריאים? שלמים?

פסדר. בריא. שלם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לי יש סטארטאפ -

נורא חם במדינה.

למזג את כל המדינה (אני מדבר על הורדת טמפרטורה בכל רחבי המדינה, לא רק בבתים) זה קצת מסובך, הבעיות:

1. גודל פיסי עצום של יחידות המיזוג.

2. צריכת חשמל אסטרונומית.

3. אין לאן לפלוט את האוויר החם שיוצא מהמדחסים.

הסטארטאפ שלי הוא כזה:

בונים מזגנים ע-נ-ק-י-י-ם. בגודל של כמה מגרשי כדורגל ומציבים אותם על הגבולות עם לבנון וסוריה, את האוויר החם שיוצא מהמדחסים מפנים אליהם.

הרווח הוא כפול: גם מסלקים את האוויר החם למקום שלא מפריע לאף אחד שעובר ברית מילה בעודו עולל וגם מעלים את הטמפרטורה אצל החארות בצורה דרמטית (ככה הם יתעצבנו עוד יותר, אני אישית מסוגל להרוג מישהו כשחם לי).

את החשמל אפשר לקבל מלוחות סולארים + התעלקות על מערכת החשמל הלבנונית והסורית (יש לשים לב לא להרוס להם את תשתיות החשמל). בנוסף - כמות המים האדירה שתצא מהמדחסים תעזור למפלס הכנרת.

שמישהו יגיד שאני לא גאון.

גיל, מילואימניק גאה שמוכן להתגייס בכל עת.

פורסם

ממקום מושבי אני משקיף על ראש פינה חצור וצפת, זה לא ייאמן העשן על ההרים, לא חשבתי שאי פעם אני אראה עשן על ההרים היורדים מצפת לכוון ראש פינה ומחניים.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...