Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחימה בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כיף לחיות פה.. :\

אני אומנם (בנתיים) לא בטווח הקטיושות והתקיפות, אך יש לי המון חברים שגרים בזרעית ושתולה, וזה מאוד מפחיד.

חבר שלי משרת רוב הזמן בבירנית, המוצב שנמצא ליד זרעית, והיה אמור להיות שם היום, אך לבסוף שלחו אותו לירושלים.

לא יכלתי לעבוד היום מרוב לחץ ודאגה, ועכשיו אני פשוט מרגיש בחילה קשה... קולות המסוקים שחגים מעל האזור ממש לא מועילים, והדיווחים על התארגנות כוחות לכניסה לתוך לבנון (מלחמה במילים אחרות) ממש לא מועילה.

לעזעזל, מה יש לראש הממשלה המצועצע הזה? הוא נורמאלי? בשעה 9 הייתה התקיפה, ואתה מודיע לנו שאתה תכנס ישיבת חרום רק בערב?! WTF? you can't be bothered to take care of your god damn country?!

בושה וחרפה איך אנחנו נותנים להם להכתיב לנו, ונמצאים תמיד במצב של מגננה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
יש לי הרגשה שהולכת להיות הסלמה רצינית

ולמילואימניקים שבינינו , צפו פגיעה בתיבת הדואר

יותר בכיוון של טלפון...

היום הייתי בצ'מפיון ברמת גן, גייסו שם שני אנשים מהיום להיום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יאללה חבר'ה! מלחמה! YEA!

עוד מעט גם איראן תצטרף למאמץ המלחמתי... אל תדאגו, שלד הוא הדבר הבא בתחום הנביאות!

כבר לפני שלושה שבועות כשחטפו את גלעד שליט ניבאתי שתהיה מלחמה...

מהיום אתם יכולים לקרוא לי "נבי מוסא אל שלדייה"

יאללה חבר'ה,

זזתי להכין את הערכת מגן,

נבי

פורסם

כתבתי זאת בשרשור אחר ואכתוב זאת גם כאן:

הדבר הכי גרוע שישראל יכולה לעשות כרגע זה לא לעשות כלום ורצוי שהממשלה שלנו תקבל החלטה איך לפעול וליישם ההחלטה במהרה. בינתיים כמה הפגזות של מטוסים ודיבורים לא ישנו כלום.

פורסם

בינתיים ממדיניות התגובות של אולמרט ופרץ בע"מ(דגש על 'ע"מ' - עירבון מוגבל) מסתמן כי הם ממש לא מחפשים "לצאת פראיירים". בינתיים כל קסאם תוגמל יפה במטח ארטילרי כזה או אחר ולקינוח בכמה רקטות מאיזה לונגבואו.

הדבר שהכי קשה לי להגיד, אבל אני מאמין בו - הוא שהממשלה משתמשת בקסאמים ובחטיפות כפרופגאנדה ללגיטימציה בפתיחת מלחמה. שלא תבינו אותי לא נכון, למרות שאני חושב שאולמרט הוא חתיכת ליימך רציני, ופרץ הוא עמחה קטן, לדעתי הם מספיק שטוחים בצורת החשיבה שלהם ברמה כזאת שתגרום להם לתת את הפקודה לשחרר את הצפע הזה שנקרא צה"ל לכסח ולרצח, שזה ממש לא בעייתי מבחינתי, מבחינה צבאית צה"ל כמעט נטול מתחרים. מרגע הינתן הפקודה צ'יק צ'אק ואין יותר חיזבאללה, ואין יותר חמאס - כן יפגעו הרבה חפים מפשע, אבל לא כמו בצד שלנו שנרצחו בדם קר(או חם - אבל מה זה משנה).

ולצורך העניין - לעניות דעתי כבר מזמן היה אפשר לשלוף את גלעד שליט, הרי עד כמה שזה גם כואב - בחיים אני לא ממש מאמין שהוא יחזור. ואתם?

היה אפשר לנסות ולחלץ אותו בעזרת איזה יחידה שאף אחד לא יודע את השם שלה ועל הנייר היא בכלל לא קיימת, ואין לי בכלל ספק שיחידות כאלה קיימות. היה אפשר לעשות איזה תרגיל מהסרטים, לנסות לשלוף אותו. גם אולמרט וגם פרץ יודעים שהחייל הזה פשוט לא יגיע הביתה. אז במקום לנסות ולשלוף אותו החוצה באיזה מבצע הצלה הירואי - נותנים לו להירקב עם כל הכפרות שם, שבטח מכבים עליו סיגריות, וכשירצחו אותו גם ינהלו משא ומתן על חלקי הגופה שלו תמורת אסירים פלשתינים.

המצב בקנטים, אולי באמת הגיע הזמן לפתוח במלחמה, ולקרוע את כל הבני עוולה האלה שממררים לנו את החיים?

שלד

פורסם

אתה צודק מצמץ וזה מה שיקרה

(אסור לגלות איפוק , או כל שטות מסוג כזה , לא עוד , זה רק הורס את כושר ההרתעה שגם ככה כבר בקנטים...)

יש לעוכרי ישראהל האלה הגיון של ילדים , מאוד פשוט, ברגע שהם קולטים שמשהו הולך להם הם יתמידו בו , הם לא ירפו , עד שתגער בהם (פצצת דלק , הרבה פצצות דלק....)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא מבין איך חטפו את החיילים בשעה 9.05 בבוקר ורק קרוב ל-11 צה"ל התעשת והתחיל לפעול??? איך חוסר מידע כזה קורה, חוסר מעש טוטאלי? מחדל. טוב שהם התעשתו בכלל והתחילו לעושת משהו, גם בקושי.

כמעט שעתיים מאז הארוע, החיילים כבר יכלו להיות בבירות.

קופי ענאן עוד מגנה את ישראל על תקיפה בלבנון :evil:

פורסם

שתגרום להם לתת את הפקודה לשחרר את הצפע הזה שנקרא צה"ל לכסח ולרצח, שזה ממש לא בעייתי מבחינתי, מבחינה צבאית צה"ל כמעט נטול מתחרים. מרגע הינתן הפקודה צ'יק צ'אק ואין יותר חיזבאללה, ואין יותר חמאס - כן יפגעו הרבה חפים מפשע, אבל לא כמו בצד שלנו שנרצחו בדם קר(או חם - אבל מה זה משנה).

ולצורך העניין - לעניות דעתי כבר מזמן היה אפשר לשלוף את גלעד שליט, הרי עד כמה שזה גם כואב - בחיים אני לא ממש מאמין שהוא יחזור. ואתם?

שלד

נחמד שאתה,כמו כל ישראלי, חושב שיש לך את הצבא הכי חזק בעולם. באמת. זו המחשבה היחידה שיכולה לנחם אותנו בזמנים כאלה.

אבל המציאות מוכיחה אחרת לגמרי.

בתקופה האחרונה צריך להודות שצה"ל אינו מתפקד טוב- פגיעות באזרחים חפי פשע, הרוגים, חטופים, פצועים. עובדה, הייתה התרעה ממוקדת באירוע עזה, ובכל זאת רצחו חיילים וחטפו את גלעד. באירוע היום- בדיוק אותו הסיפור. עד שהבינו שיש חטיפה, כבר לא היה אפשרי לעשות משהו.

אני מאוכזב מצה"ל, אבל לא רק צה"ל אשם, אלא המדיניות הרופסת של הממשלה הזו וגם של הקודמות.

מדיי פעם בחדשות היו מראים איך חיזבאללה מקים עמדות תצפית על הגבול, איך הוא אוסף מידע.

מה חשבו, שמוחמד אוהב לראות איך אברם מהקיבוץ קוטף תפוחים ?

אבל אצלנו הפחדנות מדברת, מפחדים שהם יירו קטיושות על הצפון. אז מה? הם יירו קטיושות, אנחנו נעלים את כפרי דרום לבנון. גם נסראללה היה צריך להריח את הפרחים מלמטה כבר מזמן.

לפעמים בשביל שיהיה טוב, צריך להיות קודם רע. ככה זה, ואם מלחמה נכפתה עלינו, אז קדימה- בואו ננצח בה!

פורסם
נחמד שאתה,כמו כל ישראלי, חושב שיש לך את הצבא הכי חזק בעולם. באמת. זו המחשבה היחידה שיכולה לנחם אותנו בזמנים כאלה.

אבל המציאות מוכיחה אחרת לגמרי.

בתקופה האחרונה צריך להודות שצה"ל אינו מתפקד טוב- פגיעות באזרחים חפי פשע, הרוגים, חטופים, פצועים. עובדה, הייתה התרעה ממוקדת באירוע עזה, ובכל זאת רצחו חיילים וחטפו את גלעד. באירוע היום- בדיוק אותו הסיפור. עד שהבינו שיש חטיפה, כבר לא היה אפשרי לעשות משהו.

אני מאוכזב מצה"ל, אבל לא רק צה"ל אשם, אלא המדיניות הרופסת של הממשלה הזו וגם של הקודמות.

מדיי פעם בחדשות היו מראים איך חיזבאללה מקים עמדות תצפית על הגבול, איך הוא אוסף מידע.

מה חשבו, שמוחמד אוהב לראות איך אברם מהקיבוץ קוטף תפוחים ?

אבל אצלנו הפחדנות מדברת, מפחדים שהם יירו קטיושות על הצפון. אז מה? הם יירו קטיושות, אנחנו נעלים את כפרי דרום לבנון. גם נסראללה היה צריך להריח את הפרחים מלמטה כבר מזמן.

לפעמים בשביל שיהיה טוב, צריך להיות קודם רע. ככה זה, ואם מלחמה נכפתה עלינו, אז קדימה- בואו ננצח בה!

אתה צודק.

אף אחד בכלל לא אומר שום דבר על הפאשלות האלה,

ויותר מזה,

אף אחד בפיקוד העליון לא נותן את הדין על זה. למה שולחים הביתה את אלוף הפיקוד?

והגדיל לעשות אותו אחד שאמר שהכל פועל כשורה..

החיילים פעלו כשורה.

אז מה זה אומר? שאנחנו כנראה צריכים ללמוד את השיעור הזה,

תנחומיי למשפחות,

ואיחולי החלמה לפצועים

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

למי שלא יודע, חלק ניכר מהשירות הצבאי שלי העברתי על קו הגבול שבין הים, הגליל והגולן בואך חמת-גדר.

אני חושב שכל מי שהיו לו זוג עיניים בראש והסתובב באזור בארבעת השנים האחרונות הרגיש את המצב עם החיזבאללה הולך ומתחמם, עד לנקודת הרתיחה העכשווית.

כשהגעתי לגזרה כחייל צעיר והצוות שלי רצה לעלות לאחד המוצבים על גבול הלבנון, היינו מתקשרים בVPN לחמ"ל הרלוונטי, מודיעים שאנחנו עולים על הציר לבסיס ואנחנו חמושים בשלושה נשקים ואפוד, ומתחילים תנועה. כל עוד היה שביב של אור שמש באוויר, לא הייתה ממש בעיה.

עם הזמן, הנהלים הלכו והפכו קפדניים. החיזבאללה הלך והתבצר על קו הגבול, והעליות לבסיסים הפכו למשהו שמזכיר יותר את ימי דרום לבנון. בהתחלה היתה מגיעה בט"שית פתוחה לפתוח את השער, ואז משאירה אותנו בהיילקס איטי (אבל ממוזג) וענן אבק. אחר כך הגיעו הסופות, ואז האמר, ואז האמרים ולפני שהשתחררתי - העלייה היתה רק ברכב ממוגן ירי, חבושים בקסדות ושפ"צים בתוך שיירה ארוכה שנסעה רק בלילות. ההלייקס נשאר למטה..

בשנים האחרונות החיזבאללה אגר כמויות עצומות של נשק ואסף כמויות אדירות של מודיעין על היכולות של צה"ל בצפון. הם פשוט יושבים מטר מהגדר עם מחברת ועיפרון ורושמים הכל. אחרי כמה שנים, הם יודעים יותר ממה שאפשר לתאר. היה ברור שכל הטרחה שלהם לא לשווא. לי, לפחות זאת היתה רק שאלה של זמן. קיוותי שאספיק להשתחרר לפני שהבאלגן יתחיל, ועכשיו אני מקווה שיתקשרו אלי מהיחידה ויבקשו את עזרתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...