Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחימה בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רוצה להשמע פסימי אבל בשלב מסויים יגיעו רקטות גם למרכז הארץ ואז לא יהיה מנוס ממלחמה כוללת ע"מ לעשות פה שקט לאיזה 30 שנה הבאות. (לא שאני אומר שמרכז הארץ חשוב יותר מכל אזור אחר בארצנו).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
בזה הרגע פרסמו בערוץ 2 כי סוללת פטריות הוצבה בעיר, על מנת למנוע פגיעה של רקטות במתקנים רגישים.
איזה פטריות? שמפיניון?

ועכשיו ברצינות - הפטריוט אינו מהווה שום אמצעי הגנה כנגד קטיושות וגם לא כנגד הרקטות שנורו לעבר חיפה וטבריה.

הוא לא מסוגל לטפל בסדר גודל של רקטות מסוג זה, פטריוט יועד לשימוש כנגד מטוסים, ואח"כ עבר הסבה ליירוט טילים בליסטיים.

הפרוייקט היחיד שאכן היה אמור לתת מענה לנשקים מסוג קטיושות וקסאמים - הינו פרוייקט הנאוטילוס שנגנז עקב חוסר תקציב.

שוב אחזור ואומר, סוללות הפטריוט שהוצבו באיזור חיפה באות לתת מענה לרקטות ארוכות טווח(יותר גדולות ממה ששוגרו עד היום), וגם - יעילותם כנגד רקטות כאלה מוטלת בספק, הסוללות לא יתנו מענה לקטיושות(ומבחינתי זה דיי אבסורד שסוללת טילים יכולה להתאייד בגלל איזה קטיושה שתפגע בה, אם תפגע בה.)

אלעד

פורסם
הינה הפתרון שלי אם אתה מעוניין לשמוע.

להגיע להסדר הבא עם כל העולם:

הפסקה של כל ההתקפות/חיסולים וכל דבר אחר. בתנאי שהערבים מפסיקים גם את כל הפעילויות שלהם.

נותנים להם להחזיר את כל החיילים החטופים. אם הם לא מבצעים את זה תוך יומיים שאחר כך לא יבכו וכל העולם יראה שהם מביאים את זה על עצמם. ואז להיכנס בכל הכוח עם כל המטוסים שיש ולהחריב כל דבר אפשרי.

אפשר גם לשלוח מטוסים, שיפזרו סוכריות וממתקים בשמי לבנון, כדי לרכך את החיזבאללה שיחזיר את החטופים.

Well, it seems like: total destruction the only solution"

"And there ain't no use: no one can stop them now

בוב מארלי.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
לא בטוח שהם יגיעו. בינתיים.

טווח הטילים שלהם לא כזה גדול.

באחד ממשדרי ערוץ 10 דובר על זה שברשות הנבלות האלו יש גם טילים עם ראשי נפץ במשקל כ-400ק"ג ויכולת פגיע בעומק 280ק"מ בתוך שטח ישראל - שזה אומר שלא רק ת"א תפגע אלא כל גוש-דן.

:(

פורסם

ארז, זה אף פעם לא היה ככה. תמיד הגענו מצב שיש הפסקת אש אבל מידי פעם חיל האוויר עשה חיסולים פה ושם וזה מה שמתחיל את הכל מההתחלה. לא נתנו לזה סיכוי אף פעם. בכל תקופת רגיעה שהייתה תמיד נעשו חיסולים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני לא רוצה להשמע פסימי אבל בשלב מסויים יגיעו רקטות גם למרכז הארץ ואז לא יהיה מנוס ממלחמה כוללת ע"מ לעשות פה שקט לאיזה 30 שנה הבאות. (לא שאני אומר שמרכז הארץ חשוב יותר מכל אזור אחר בארצנו).
לא בטוח שהם יגיעו. בינתיים.

טווח הטילים שלהם לא כזה גדול.

חברים, כדי שתפנימו.

חיזבאללה זה לא סתם עוד צבא גרילה עלוב ,חסר אמצעים וכוח שהכרנו פעם.

הם משתמשים באותם כלי-נשק ותחמשת מודרנים שאנחנו משתמשים.

הם מקבלים ציוד מודרני דרך איראן ובעקפין גם מהתמיכה של המדינות הגדולות האסיתיות.

הם מתחדשים מיום ליום.

מי האמין פעם בכלל שהם יעברו את קווי הק"מ בצפון עם מטולי מהרגמות המרופטים שהיו להם?

אז הנה:

היום הטיל הרביעי החדש שלהם מגיע בטווח שלו עד נתניה! והוא קיים! והוא בידיהם!

ראבאק, אפילו טנקים כבר אין להם בעיה להרים ולפרק באויר (הכנת מטען במשקל של 250 ק"ג זה כבר ידע ממשי באמל"ח כבד).

מטולי RPG מפרקים האמרים ברמת חתיכות, טילים איראנים כמעט ומשביתים/מטביעים את ספינת הטילים מהטובות שקיימות בעולם...

bear, מחלמה כוללת כבר יש לך.

ישראל תמשיך לתקוף בלבנון, סוריה ואיראן יתחילו להתערב ומכאן שגם ארה"ב תתחיל להיכנס באטרף לאזור!

LIRON, הם יגיעו למרכז, הם כבר עכשיו יכולים, ולידעתכם, הטווחי השיגור שלהם כיום כבר באמת גדולים!

אמיר, שכנראה מתחיל להיות פעיל ממחר :?

פורסם
ארז, זה אף פעם לא היה ככה. תמיד הגענו מצב שיש הפסקת אש אבל מידי פעם חיל האוויר עשה חיסולים פה ושם וזה מה שמתחיל את הכל מההתחלה. לא נתנו לזה סיכוי אף פעם. בכל תקופת רגיעה שהייתה תמיד נעשו חיסולים.
בלבנון 6 שנים לא עשינו כלום וזאת התוצאה שאנחנו רואים עכשיו!

בעזה אין שום אפשרות לא לחסל ולהתנקש בטרוריסטים שתמיד מתכננים פגיעה בארצנו.

במזרח התיכון צריך להתנהג בהתאם , אסור לנו להבליג/להתאפק ולא לפגוע בגורמי טרור!!

פורסם

ישראל תמשיך לתקוף בלבנון, סוריה ואיראן יתחילו להתערב ומכאן שגם ארה"ב תתחיל להיכנס באטרף לאזור!

לא יקרה. סוריה ואיראן ג\דואגות כל הזמן להכריז שהן לא קשורות, כי הן יודעות שכל מה שצריך זה תירוץ

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא יקרה. סוריה ואיראן ג\דואגות כל הזמן להכריז שהן לא קשורות, כי הן יודעות שכל מה שצריך זה תירוץ
]

הלוואי וכך ליעד,

אבל מצד שני, איראן כבר רואה מה קורה אצל שכנתה,

ובדיוק כמו צפון קוריאה, גם איראן שמה ז&ן על כל העולם, כולל ארה"ב.

מה שאני מנסה להגיד זה שגם אם לא באופן גלוי וישיר, איראן עלולה לתת את משאביה במלחמה הזאת.

הרי כבר ראינו שלמרות הפיתוח המתקדם שלהם והקדמה שלהם בשנים האחרונות, הם עדיין פועלים בטפשות כשיצר השנאה שלהם כלפינו גובר.

מבחינתי, כל עוד ארה"ב נותנת אישור גורף למחיקת לבנון ובערה בבירות, כל העולם והגינויים שלו יכולים לקפוץ!

• תוכן חדש...