Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחימה בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נפלה עכשיו קטיושה במטולה שגרמה להפסקת חשמל (וחזר לפני כמה דקות).

היו עיתונאים במצפה דדו והחיזבאללה רצו להוריד אותם אבל הם החטיאו ופגעו בצלע של ההר.

אח"כ באו זוג מסוקים וראיתי שכל אחד מהם שיגר טיל על מי שרצה לפגוע בעיתונאים.

הרעש של השיגור פשוט מפחיד, מין שריקה כזאת שמכניסה אותך לפניקה.

מהר מאוד הגיעה כבאית והכבאים כיבו את האש אחרי רבע שעה.

מה יגיד ארזארז ? הוא חי עם זה יום יום...

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רבותי, היום בדיוק בזמן הפגיעות נסעתי בעיר התחתית.

זה משהו מטורף, האנשים לא שמרו על חוקי התנועה, רמזור אדום בכלל לא קיים!

אתם תהרגו אחד את השני יותר מהר מהטילים.

פורסם

טוב אז לי היה "כמעט ונפגע" פעמיים, אני כרגע אצל ההורים בגולן, והיום בצהריים נשמעו פיצוצים, כשיצאתי מהר החוצה, ראיתי את הנפילה האחרונה כ300 מטר מהבית, שטח פתוח.

מיד אחרי זה קיבלתי טלפון שהדירה שלי בכרמיאל נפגעה, טסתי מהר לשם, ראיתי את כל התקשורת ליד הבית, ובסוף זה היה הבית ליד!

פורסם
חבר'ה, נסראללה גולש כאן ב-CF ... לא לפרט דברים סודיים...

איזה צחוקים איתך ילד...

ממש קשה לאתר מידע מכל סוג שהוא באינטרנט..

תפסיקו להיות פתטיים.. כל דבר שנמצא ברשת, ולא משנה באיזה אתר, אפשר לאתר בשניות.

כולל אנשים "קצת יותר חכמים ממך" שכבר עושים הרבה מעבר לאיתור מידע רגיש.

פורסם
טוב אז לי היה "כמעט ונפגע" פעמיים, אני כרגע אצל ההורים בגולן, והיום בצהריים נשמעו פיצוצים, כשיצאתי מהר החוצה, ראיתי את הנפילה האחרונה כ300 מטר מהבית, שטח פתוח.

מיד אחרי זה קיבלתי טלפון שהדירה שלי בכרמיאל נפגעה, טסתי מהר לשם, ראיתי את כל התקשורת ליד הבית, ובסוף זה היה הבית ליד!

פיצול האישיות מחייב אותך אפילו להחזיק שתי דירות ? :shock: אני מקווה לטובתך ששתי הנשים לא יודעות אחת על השנייה. :-D

פורסם

נפל טיל סמוך מאוד ל***עריכה - מספיק לדווח, לא צריך לטווח ***

ועכשיו אני ב*** ושמעתי עוד 6 בומים מחרידים.

נקווה לימים טובים יותר,

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אם זה מופיע ברוטר, אז 90% שזה בולשיט.

רוטר הוא אתר שבו ילדי מתנחלים מפיצים שמועות מתלהמות. אם רבע ממה שכתוב שם היה נכון, כבר מזמן ישראל הייתה נמחקת מפטריה גרעינית והמשיח היה מגיע.

פורסם

זה ממש לא נכון.

ברוטר.נט תמיד יש את כל הסקופים שצריך במהירות הבזק..

וחברים שם הרבה עיתונאים ואנשים מהשטח.

נכון יש שם גם "ילדי מתנחלים" אבל לא חסר שמאלנים שששים להתוכח איתם.

כמו המצב במדינה.

אם אתה מספיק חכם (לא צריך להיות יותר מידי חכם...) אתה תסנן את הידיעות הלא נכונות

מה גם שהם מסוננות במידה והם נמצאות לא נכונות.

פורום הסקופים שם הוא יחודי מאד. והשבוע גם כתבו עליו בנענע בעקבות קשיים באתר מחמת

!250000 כניסות באותו זמן...!!!

זה רייטינג עצום ...

פורסם

לפחות בשני אירועים (חטיפת החיילים בגבול וכן הפגזת הסטי"ל) למשך מספר שעות, התנוססה באתרי החדשות הגדולים (NRG, Ynet, וואלה) כותרת כלשהי, שבישרה כי קרה משהו גדול, אך פרט לכך לא ניתן היה להבין כלום.

ברוטר, לעומת, זאת, התבססו על מספר מקורות זרים (ערביים ומערביים) וניתן היה לקבל תמונה הרבה יותר ברורה על המקרה (חטיפה, העדרות, מספר חיילים ובמקרה הסטי"ל אף את שם הספינה והדגם), שעות לפני האתרים הישראליים (המוגבלים עקב צנזורה ולא יכולים לדווח לציבור לפני שהמשפחות ידעו על המקרה).

כנ"ל לגבי ההפגזות בצפון, שקוראי רוטר ידעו על מספר הנפגעים לפני קוראי אתרי החדשות שיקבלו תמונה סתומה למדי ("הפגזות באיזור נהריה").

כך שבהחלט ניתן לסמוך על רוטר במקרים אלו, לפחות לגבי החדשות ולא לגבי הפרשנויות.

כמובן שניתן במקום זאת, לשוטט בצורה עצמאית באתרים זרים, כמו שכתבי רוטר עושים.

• תוכן חדש...